Burun ameliyati olanlar, olacaklarr! Butun sorularin cevabi burda! buyrun ifinim:))

arkadaşlar peki burnunu uzun yıllar önce yaptırmış ve burnu hala yaptırdığı şekilde kalan birisi yok mu?

Canim mrb sanirim malatya da ameliyat oldun . Bana yardim eder misin bisey daniscam sana

Canim msj attim sana . Sen de Hakan hocaya ameliyat oldun sanirim onun hakkinda biraz bilgi almak istiyorum senden
Selamlar Hakan hoca'ya ameliyat oldunuz mu? Yorum paylaşırsanız çok sevinirim. Ben de ona olmayı düşünüyorum, muayene oldum kendisine , güven veren işini iyi bilen bir tavrı var.

canım sadece burun torpuletmek çok tutarmı ve sen genel anestezi mi aldın yoksa sadece burnumu uyuşturdular . Ve ameliyat ne kadar surdu teşekkürler

Bır amelıyata gıttını bıle anlamıorsun odada sana bı ıgne yapıorlar anında yoksunNarkozun etkısyle bın kere cıkınca aynı seylerı solemısımh hastanede bı gece kalıorsunuz ertesı sabah cıkıorsunız amelyt sonrasıda cok dıkat etmek gerekıor sekıl ısı sabır ısı olalı on bes gun oldu amelıyt ısın kolay kısmı bence asıl zor olan sonrakı surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…