Burun Ameliyatı Oldum !

Istanbul dami neresinde fiyat nekadar
Evet istanbul anadolu yakasinda bagdat caddesinin sonuna dogru kiziltoprakta.Ben 10bine olmustm ama bircok islemdi sinuzit ameliyati deviasyon konka hepsi dahildi siz yuzyuze konusun belki indirim sozkonusu olur ya da sizin daha az islemdir

Merhaba
Bende gökalp beyi dusunuyorum ortalama fiyat hakkında bılgı alabılırmıyım

geçen seneyle bu senenin fiyatları cok farklıdır
o yüzden benim verdiğim fiyat yanıltıcı olabilir tek tavsiyem sıkı pazarlık yapın muhasebeyle o zaman düşüyorlar fiyatı en son tanıdığım 2. ameliyatını yani revizyonu yanlıs hatırlamıyorsam 5*6 civarına oldu sıkı pazarlıkla

geçen seneyle bu senenin fiyatları cok farklıdır
o yüzden benim verdiğim fiyat yanıltıcı olabilir tek tavsiyem sıkı pazarlık yapın muhasebeyle o zaman düşüyorlar fiyatı en son tanıdığım 2. ameliyatını yani revizyonu yanlıs hatırlamıyorsam 5*6 civarına oldu sıkı pazarlıkla
Cok tesekkur ederım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ay inanmıyorum bademcik ameliyatı oldum yazmısım.bademcik iltihabı oldum.doktor ameliyat gerekli dedi aklım oraya gitmiş.kullandığım antibiyotik antidepresan etkisinde.unutkanlık ve mahosluk yapıyor.gerçekten böyle bişi nasıl yazdım bilmiyorum :KK70:

bana da sırt cok iyi olmus dedi.herkesin sırtını sağlam yapıyor galiba doktor :KK70: burun uucum cok şiş.benim yanlardan yukarı doğruda kesi yapıldı baya ugrasıldı.daraltma oldu.ucu cok geniş etli yayvandı.
bende 9 martta gidicem kontrole 45 günlük kontrol olacak.aramızda 1 hafta falan vr ortalama galiba.
geçmiş olsun canım irtibatta kalalım süreçlerden birbirimiz haberdar edelim
Merhaba bende gokalap beye olmayi dusunuyorum son haliniz nasil sislik indimi resim atabilir misiniz

Merhaba, siz murat sariya mi oldunuz 12 bin'e memnun kalmadiniz. Kendisiyle doktor arastirma surecimde gorustum,üslubu güzel bilgili bi doktor yalnız kafama takılan bir şey oldu ona olmaktan vazgeçtim şimdilik. Ilk randevuda ameliyat tarihi almamı bekledi sanırım, ameliyat öncesi bir görüşme daha sağlayacağız değil mi diy3 sordum hayır dedi :) what ? Bana 3 ay sonraya ameliyat tarihi verecek ve daha hiç görüşmeyeceğiz,nerden hatırlayacak nasıl bir burun istediğimi,cizim de yapmıyor. Saçma değil mi

Merhaba, siz murat sariya mi oldunuz 12 bin'e memnun kalmadiniz. Kendisiyle doktor arastirma surecimde gorustum,üslubu güzel bilgili bi doktor yalnız kafama takılan bir şey oldu ona olmaktan vazgeçtim şimdilik. Ilk randevuda ameliyat tarihi almamı bekledi sanırım, ameliyat öncesi bir görüşme daha sağlayacağız değil mi diy3 sordum hayır dedi :) what ? Bana 3 ay sonraya ameliyat tarihi verecek ve daha hiç görüşmeyeceğiz,nerden hatırlayacak nasıl bir burun istediğimi,cizim de yapmıyor. Saçma değil mi
Dr sizin fotograflarinizi cekip dosyasina koyuyor ama bunu ameliyat tarihi alacaksaniz yapiyor pcde de dilerseniz shop yapiyor.

Ameliyattan sonra 1 yil kadar muayene cagirildim.Hicbir sorun yasamadim.Ekibi olsun takibi olsun ic dis peelinge kadar dr eliyle yapti.Adamdaki hatirlama gucu degil siz ameliyattayken zaten tum bilgiler dosyasinda erkanda oluyor.

Merhaba bizde ameliyat olalı 10 gün oldu resimde sanki hafif sola meyilli gibi ödemdenmidir acaba
IMG_20220208_234237.webp

Back
X