Burun Ameliyatı Oldum !

Cnm nasıl oldun . Ödem iniyor mu benim 1. Ayım doldu inan iki güne burnum epey değişti . Herkes güzel oldu demeye başladı neden ameliyat oldun diyenler.morelim düzeldi bugün ama sıkıntı olarak burun deliklerim orantısız duruyor odemdendir diye dua ediyorum ama görenler bir tarafı az kesilmiş bir tarafı fazla diyor. Bence sis olan yer yukarı çıkmış öbür taraf aşağıda . Burun ucum biraz sivriydi benim ya o indi yuvarlak olmaya başladı çok sevindim . Tam odemden kurtuslsam çok güzel olucak . Gökalp beyin hastasiydim bende :) ondan ayrıntı yazıp seni takip ediyorum .

Cnm nasıl oldun . Ödem iniyor mu benim 1. Ayım doldu inan iki güne burnum epey değişti . Herkes güzel oldu demeye başladı neden ameliyat oldun diyenler.morelim düzeldi bugün ama sıkıntı olarak burun deliklerim orantısız duruyor odemdendir diye dua ediyorum ama görenler bir tarafı az kesilmiş bir tarafı fazla diyor. Bence sis olan yer yukarı çıkmış öbür taraf aşağıda . Burun ucum biraz sivriydi benim ya o indi yuvarlak olmaya başladı çok sevindim . Tam odemden kurtuslsam çok güzel olucak . Gökalp beyin hastasiydim bende :) ondan ayrıntı yazıp seni takip ediyorum .

benimde bugün 1 ay olmuş geçen ay 24 ocakta oldum ameliyat.ben günleri takip etmeyi bırakmıştım insanın psikolojisini bozuyor bence gün saymak.öyle girince bir baktım da bugün ayın 24 olmuş.zaman ne hızlı geçiyor vallahi...ilk günler geçmek bilmiyordu...

burnum çok şiş benim dediğim gibi yanlardan yukarı doğruda dikişler var benim.burun deliklerim düzgün.ucu top gibi.en az 4-5 ay geçmeden çokta burnuma bakmamaya karar verdim.önden fotoğraf çekinirken hala garip geliyor çekinmemeyi tercih ediyorum o yüzden.:D

Eki Görüntüle 2100194 Eki Görüntüle 2100193 Eki Görüntüle 2100192 Şuanda hastaneden yazıyorum.Öğlen 12 de ameliyata alındım 2 bucuk gibi odama geldim.Öncelikle kalın deriliyim.Burnumun ucu çok büyüktü ve hafif bir kemer vardı.asıl şikayetim ucunun geniş olması.
Ameliyathaneye alındım
Anestezi olurken canım cok yandı o 5 sn. İçerisinde o acıyı çekip bayıldım.
Daha önce midemden 4 işlem geçirdim sedasyon almıştım ama bu genel anestezi gerçekten çok farklıymış canım gerçekten çok yandı.
Uyandığımda odadaydım ve kan kustum çok fena narkozu attım. Tam olarak atamasamda.
Burnumdaki silikonlar canımı cok yakıyor düşünün sabah 6 da uyandım gece saat kaç hala uyuyamadım
Bu silikonlarla nasıl yasıcam birkaç gün hiç bilmiyorum.
Yemek yiyemiyorum cok az yedm hem canım istemedi hem midem bulanıyo hemde ağrım var
Su içerken midem bulanıyor cok
Ağrı kesici serum veriyorlar ama ben bi faydasını göremedim
Uyandıktan sonrada öyle sacmalamamısım zaten normal bilincim yerindeyd.
Dış etkenlere karşı iradeleyim
Şuan yolunda gitmeyen şey tamponların canımı çok yakması.

Ve burnunuzdan kesinlikle çokta şikayetçi değilseniz ve kalın derili isteniz ameliyst olmayın bence
Bunun acısını katlanılmaz bişi
Nerde yorum okuduyssm cok rahat atlatmıslar ama hiçte öyle değil
Dualarınızı bekliyorum çok ağrım var
Öncelikle gecmis olsun canim benimde burnum hayli bi genis yuzume göre ama slnuc süper olmus gercekten bukdari yapailcek bi dr bulim yeter diodum ben hala dr bulamadimsenin burun sirtinda kemik iciüelttiler sanjrim kanatlarida yandan inceltiolr demi

Evettttt bugün 8.günüm saat 5 bucuk gibi alçım çıktı.Dikişlerimin bir kısmı alındı.Diğer kısmı Pazartesi yine aynı saatlerde alınacak.
Kendi görüşlerim
küçük şirin burnum olmuş fakat önü çok çok çok çok şişik.adeta top gibi.doktor 1-2 aya şeklini göstermeye başlayacağını söyledi.kalın deriliyim.ameliyatım zor geçti.burnumn yanlarından yukarı doğruda dikişler mevcut.
Memnun muyum ?
Şuanda evet memnunum.Fotoğrafları atacağım zaten.Çok ucuz bir fiyata ameliyat oldugum için korkuyordum fakat iyikide yapmışım cesaret edip.Çokta para dökmeye gerek yok doktora güvenin yeter.
Memnun olmadığım nokta?
Burnumun ucunun dehşet şiş olması.Fakat sabırla beklemem gerekiyor.Bekleyip göreceğiz hep beraber.Buradan her ay güncelleme yapmaya devam edeceğim herkese fikir olsun diye :)

Eki Görüntüle 2104738 Eki Görüntüle 2104739 Eki Görüntüle 2104740 ALÇIM ÇIKARKEN VE BANTLI HALİM.

Eki Görüntüle 2104741 Eki Görüntüle 2104743 Eki Görüntüle 2104744 AMELİYAT ÖNCESİ.
Gecmis olsun suanki resimleriniz varmi kalin cilt genia burunlar daha sabirlinolmasi gerekiomus evet bandli olan resimler ucu dddiginiz gibi baya sis suan nsl özelden nsl istersenizbbana resim atabilirmiainiz dr kim burunlarimiz tamajiyle ayni diebilirim ve hic bi dr da bu sklde amelihat önce snrasi görmedim kimseye gubenemiom

Evet olmayi dusunuom ama kafam cok karisti hangi dr olcagima arda pelenden vazgectim bi kizla konustum almanyadan hic memnun dgl ve hatasini kabul etmio ben almanyadayim :) sizdemi olcaniz kimler bar aklinizda
Ben oldum izmir ekolde dr Can Ercana cokta memnun kaldim size tavsiyem türkiyedeki doktorlarla almanyadan telefonlasmayin yurtdisi numaranizi görüp 2-2.5 kati fiyat söylüyorlar ya instagramdan baglantiya gecin ya da türkiyeden birisine aratip randevuyu aldirin kesinlikle yurtdisinda yasadiginizi belirtmeyin

Ben de perşembe günü ameliyat oldum aşırı kalın deri ve geniş burun ucu. Hiç morluk olmadı ama burnum aşırı şiş ve aşırı kalkık sanırım kalın derilerde bu şekilde süreç devam ediyor. Son halinin fotosunu paylaşabilir misin?

Ben oldum izmir ekolde dr Can Ercana cokta memnun kaldim size tavsiyem türkiyedeki doktorlarla almanyadan telefonlasmayin yurtdisi numaranizi görüp 2-2.5 kati fiyat söylüyorlar ya instagramdan baglantiya gecin ya da türkiyeden birisine aratip randevuyu aldirin kesinlikle yurtdisinda yasadiginizi belirtmeyin
Evet malesef ama instagramdan da fiyat vermiolr bazen illa whats ap diolr kuzenime sordurdum ama durmadanda bskasina yazdirmal olmuo vlh ben kimenolcagiima halen karar veremedim offfff

Evet malesef ama instagramdan da fiyat vermiolr bazen illa whats ap diolr kuzenime sordurdum ama durmadanda bskasina yazdirmal olmuo vlh ben kimenolcagiima halen karar veremedim offfff
7000 tl yi gecirmiyor dr Can Ercan ben hastalarina sordum kimisi 5500 kimisi 6000 kimisi 6500 burundaki yapilacak isleme göre fiyati degisiyor benim cok problemliydi ben 7000 e oldum

Ben de perşembe günü ameliyat oldum aşırı kalın deri ve geniş burun ucu. Hiç morluk olmadı ama burnum aşırı şiş ve aşırı kalkık sanırım kalın derilerde bu şekilde süreç devam ediyor. Son halinin fotosunu paylaşabilir misin?
Gecmis olsun suan nasilsiniz memnunmusunuz ameliyatinizdan hangi doktora nerede oldunuz acaba

Gecmis olsun suan nasilsiniz memnunmusunuz ameliyatinizdan hangi doktora nerede oldunuz acaba
Bugün tam bir hafta oldu, aşırı kalkık hali ve şiş hali bir nebze olsun indi, ağrım sızım morluğum zaten hiç olmadı. Şanlıurfa da Kadir Özdamar a oldum. İstanbul’da olmayı düşünürken Kadir hocayı tanıdım ve güvendim şimdilik memnunum

benimde bugün 1 ay olmuş geçen ay 24 ocakta oldum ameliyat.ben günleri takip etmeyi bırakmıştım insanın psikolojisini bozuyor bence gün saymak.öyle girince bir baktım da bugün ayın 24 olmuş.zaman ne hızlı geçiyor vallahi...ilk günler geçmek bilmiyordu...

burnum çok şiş benim dediğim gibi yanlardan yukarı doğruda dikişler var benim.burun deliklerim düzgün.ucu top gibi.en az 4-5 ay geçmeden çokta burnuma bakmamaya karar verdim.önden fotoğraf çekinirken hala garip geliyor çekinmemeyi tercih ediyorum o yüzden.:KK70:
Ameliyat olalı 1 yılı geçmiş hala memnun musunuz?

Merhaba ameliyatınızın üstünden bir yıl geçti şişlikler burun ucu ve kenarlar ne halde kalım deri olduğu içşn altıbay bir yılda oturur diyor doktorlar sizin nasıl fotoğraf ekleyebilirmisiniz

Merhaba evet memnunm bir sorun yok

Merhabalar Tuğba Hn. , bende aynı doktora ameliyat olmayı düşünüyorum. İlgi alakası nasıl, muayene sistemi nasıl ve memnun musunuz, son haliniz nasıl bilgi verebilir misiniz?

Aynı benimde çok kalkık oldu sizin indi mi 1.5 ay oldu

Masallah cok guzel olmus . Gecmis olsun. Ama ben de burun ameliyati tavsiye etmiyorum. Benim ilk ameliyatimdan önce nefes sorunum yokken ameliyattan sonra nefes sorunum cikmisti.

Back
X