Burun Ameliyatı Oldum !

Selam kızlar ben de tam 10 gün önce ameliyat oldum. Hiç ağrı şişlik vs olmadı çok rahat geçirdim bu dönemi :nazar: tampon kullanmadı doktorum alçıyı da 7.ci günde çıkardı. Şiş olduğunu söylemesine rağmen ilk görüşte aşık oldum:halay:minik kalkık kavisli bir burun istemiştim. şuan yine bantlı 2 gün sonra kendim çıkarıcam bantı. Bu arada maydonoz suyu beni ishal yaptı açıkçası sadece 1 kere içebildim. Ameliyat sonrası günde 3 kere ananas enzimi hapı içtim sanırım ödemin az olmasının nedeni buydu:)

merhaba arkadaşlar
Geçen sene 24 ocakta ameliyat oldum.
bunlar son 2 *3 ay içerisindeki fotoğraflarım.
Güncel burnumu görebilirsiniz.
-Memnunum.Sorusu olan yazabilir.

Eklentiler

• 20181209_021028.webp
    20181209_021028.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 903
  • 1547670980688.webp
    1547670980688.webp
    29 KB · Görüntüleme: 947
  • BeautyPlus_20190213154118761_save.webp
    BeautyPlus_20190213154118761_save.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 925
sag kanatta golge var bilerek mi yaptirdiniz oyle?

doktorunuz kimdi ?

vee ucu duser fln dedi mi uc dusuyor mu acaba

Gölgeyi göremedim belki makyajdan kaynakladır bu programlardan yapıyorum çünkü.Bir sorun yok yani burnumda.
Gökalp dizdar
Ucu düşer gibi bir şey demedi hiç zamanla oturdu yerine ilk zamanlar çok kalkıktı şuan gayet iyi tam oturdu

Gölgeyi göremedim belki makyajdan kaynakladır bu programlardan yapıyorum çünkü.Bir sorun yok yani burnumda.
Gökalp dizdar
Ucu düşer gibi bir şey demedi hiç zamanla oturdu yerine ilk zamanlar çok kalkıktı şuan gayet iyi tam oturdu
Merhaba benimde burnum çok kalkık 2 ay oldu sizin kaç ayda indi?

3.günümdeyim bugün Ben sadece uç kısmından oldum içerde herhangi bir tampon olmadı alçı atel konmadı sadece bantlıydı ama şişlikten nefes alınmıyor ağrıyor o gece berbat yaa birde kemik kıkırdak düzelttirenler ne yapıyor diye hep düşündüm Allah yardımcıları olsun

3.günümdeyim bugün Ben sadece uç kısmından oldum içerde herhangi bir tampon olmadı alçı atel konmadı sadece bantlıydı ama şişlikten nefes alınmıyor ağrıyor o gece berbat yaa birde kemik kıkırdak düzelttirenler ne yapıyor diye hep düşündüm Allah yardımcıları olsun
Cnm gecmis olsn ben kemik kikirdak sinuz et ne varsa oldum agri sizi agri kesici bisey almadim koca burundu kuculdu ve kisiden kisiyedegisir bu arada burun ucu daha hassastir tek sıkıntı su ki burnumun icinde bisey olmasi alindiginda rahat ettim 1,ayim hala agrim yok burun ucum hassas uyusuk okdr

Gökalp dizdar
Merhaba
Bende gökalp beyi dusunuyorum ortalama fiyat hakkında bılgı alabılırmıyım

Cnm gecmis olsn ben kemik kikirdak sinuz et ne varsa oldum agri sizi agri kesici bisey almadim koca burundu kuculdu ve kisiden kisiyedegisir bu arada burun ucu daha hassastir tek sıkıntı su ki burnumun icinde bisey olmasi alindiginda rahat ettim 1,ayim hala agrim yok burun ucum hassas uyusuk okdr

Siz nerde oldunuz benimde aynı sıkıntılarım var dr araştırıyorum

Back
X