burun ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı???

yamoo

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
394
40
318
37
Ankara
dün ameliyat oldum ve bugünde tamponlar alındı ama burnumda hala tampon varmış gibi hissediyorum tıkandı bu durum normal mi acil yardım ? akıntı oluyor ama bir türlü açılmıyor burnum acele mi ediyorum nezaman geçebilir bu durum

normal bi durum sakin ol panik yapma benim 3. ay bi tıkanıo bi açılıo vede hala şişlik eğrilik var yavaş yavaş açılıcak burnun merak etme

burun,,,kızlar bugün okyanus suyu aldım 28 milyondu biraz fayda verdi ya okadar iltihap kan pıhtıları aktı ki :) ama gene de tıkanıyor... doktora gittim benimkini ince metal dikişle dikti biraz açılma oldu onun için gittim çok şişmiş tıkanmış dedi of ya bir ay bir geçse ne mutlu olacam

bana bepanten surduruyor,onu surunce çok yumuşuyor..bu sabah kalktım gene burnum ıcı taş gibi nasıl batıyor konştukça..of bı geçse şu gunler..temızlerken de korkuyor ınsan

okyanus suyunu bende merak edıyorum alsam mı acaba dıyorum ama,nasıl kullanıyosun onu canım

zaten benım amelıyat amacım ılk olarak nefes alamamam dı..ama bu tıkanık halıyle bıle eskısıne gore daha ıyı nefes alıyorum çok şukur

sadelina canım fısfıs :) çok kolay kullanmak senin adına sevindim. enazından nefes alabiliyorsun sevndim 4gün oldu benim ameliyatım olalı senin kaçıncı gün,,,

Burun ameliyatı olan yok mu konuşalım rahatlayalım.Çok endişeliyim...

benım 15.gun gun geçtıkçe daha rahatlıyor ınsan sen daha cok yenısın sabredıceksın hemen gecıcek zaman

sadelina canımsınnn :) çok motive veriyorsun kız allah razı olsun senden canımcım benim :)

evet biraz daha iyiyim okyanus suyuna 28 lira verdirdim eşime :) ama cok az fayda sağladı çok yeni diye olabilir. Bugün biraz daha iyiyim 5,inci günümdeyim. bir ay geçse vallla daha iyi olcam :) ama işte hep özenirdim ameliyat oldum diyenler bugün şu günüm ffalan... çok okudum çok araştırdım bende devlet hastanesinde 1milyara ameliyat oldum :)

sadelina canımsınnn :) çok motive veriyorsun kız allah razı olsun senden canımcım benim :)

yoksa vucut anlar ve herşey olumsuz olur bence hep olumlu bakmalıyız..benımde 15 gun oldu daha cok var ama hemen gectı ya nasıl gectı anlamadım( sadece tamponlar alındıktan sonra burnum bı tıkandı o 3 gun aylar gıbıydı aramızda kalsın)

pazartesı işe başlıcam sınıf öğretmenıyım..burnum tıkanık zor konusuyorum nasıl ders anlatıcam gazam mubarek olsun :44:

pazartesı işe başlıcam sınıf öğretmenıyım..burnum tıkanık zor konusuyorum nasıl ders anlatıcam gazam mubarek olsun :44:

işin zor cnm burnunun tıkanklıgı gecsin raht raht anltrsn bu arda branşn ne?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…