burun ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı???

Burun ameliyatı olan yok mu konuşalım rahatlayalım.Çok endişeliyim...

cnm benm 23. gnüm suan cok raht nefes alıyorum tıknmıyo içi igleşnce kabuklr oluşmamaya baslıyo tıknmıyo ilk gunler gbi braz sabret zamnla iglşck tıknıklıkta gecicek bu arda bepantende kullan cok iyi geliyo

Son düzenleme:
cnm benm 23. gnüm suan cok raht nefes alıyorum tıknmıyo içi igleşnce kabuklr oluşmamaya baslıyo tıknmıyo ilk gunler gbi braz sabret zamnla iglşck tıknıklıkta gecicek bu arda bepantende kullan cok iyi geliyo

geçmiş olsun seninle yakın zamanlarda ameliyat olmuşuz benimde 17. günüm :) şişliklerin ne durumda acaba canım

buarada telaşlanmayın kızlar şişlikler inmeye başladıkça daha rahat nefes almaya başlıyosunuz. Ama en az iki hafta sürekli tıkanıyo yani benim öyle oldu şimdi rahatım çok şükür sadece sabahları kuruluk oluyo onun dışında gün geçtikçe dahada iyiye gidiyo

canım çok sağol bugün biraz daha açıldı şişşlikler iniyor pazartesi alçım alıncak bişe sorcam ben sümkürüyorum yavaş yavaş napım öyle akıntılar akıyorki öyle rahatlıyorum zararlı mı yaaa :)

doktor sumkurttu burnuna su çek sumkur dedı hatta gayet hızla sumkur dedı

yok canım hiç bişey olmaz bende su alıp sumkuruyorum doktor söledi zaten seninde 2 hafta olmuş rahat ol:)

Son düzenleme:

ben alçıdan bıkaç gun sonra sumkurdum sanırım alçılıyken yaptırmıyorlar

merhaba arkadaşım.şu an sanırım ikimizde alçılı burunlarımızla şişliklerin morlukların geçmesini bekliyoruz.doktorum bana deniz suyu,badem yağı ve şişlikle içinde arnica krem verdi.onları kullanıyorum.yarın beniömde alçım çıkacak.çok şiş burnum.seninde öyle mi acaba.buarada ben hiç hınkırmadım.

evet ya burnumun ucu patlıycak gibi ama öle hoşuma gidiyor ki :)) önceden çok inceydi biraz sis kalsa fena olmaz resim de atacam ama nasıl atılıo pek uğraşmadım yarın benimde alçı çıkıyor birde öyle resim çekip atarım uçu gayet iyi gözüküor ama alçı ççıkınça şok olmam umarım yani hata pürüz kalırsa kötü olurum ben valaa alçılı alçılı sümkürdüm kulak temizleme çubuğunu yardımıyla iyi oldu öle şeyler aktı ki ayy anlatsam fenalaşırsınız B:)

bugun 17 gunum şükür burnumun ıcı yumusamaya kabuklar çıkmaya başladı oh bee bepanten surup bıkaç saat bekletıyorum sonrasında kendısı yumusayıp çıkmaya başlıyor hıc ugraşmadan oh nefes aldım ya Allahım bundan sonra sukredıcem rahat nefes alan burnum için ne kadar onemlıymş

ben korkarım tamponlar burnumdan fırlayacak diye:)nasıl cesaretlisin sen

ben korkarım tamponlar burnumdan fırlayacak diye:)nasıl cesaretlisin sen

benim tamponlar ertesi gün alındı :) tamponlu yaparmyım kız ben hiç fazla morlaşmadım :) şişmedim var ya albüm açcam size destek olmak şart tabi birbirimize cnm benim :)

benim tamponlar ertesi gün alındı :) tamponlu yaparmyım kız ben hiç fazla morlaşmadım :) şişmedim var ya albüm açcam size destek olmak şart tabi birbirimize cnm benim :)

senin tamponlar çok erken alınmış o zaman.benim bu akşam alınacak alçım ve tamponlar.tamponlar çıkınca bir rahatlama oldu mu ya da acıdı mı?

tamponlar çıkınca ilk boru gibi nefes alıyorsun :) kısa sürüyor çünkü tıkanıyor on on beş dakka sonra,,, burun aşırı şiş olacağğı için daha sonrasında ise bir kaç gün daha tamponlu gbi hissediyorsunuz ondan sonra hafif hafif açılıyor bazen kapanıyor benim şimdi bir hafta oldu tam tıkalı değil yarım tıkalı oda şişler inince gidecek :)

kızlar benim de artık bir albümüm var .) uğraştım az :) ama olsun ya yalnız sıra sıra sıralamamış bilgisayar yani karışık hep tarihlere bakarak anlayabilirsiniz 19 nisanda ameliyat olduğum gün djtalden çektiğimiçin hessinden bakabilirsiniz şuan burnum bandajlı alçılar gitti bandajlanmadan o ara da kaçak resim çektim :)))

arkaadaşlar bugun işe başladım ovgu ustune ovgu burnuma herkes bayıldı ne kadar guzel ve doğal oldu ne kadar guzelleştın dıye herkes hayran kaldı
şimdı bugunku resımlerımı eklıcem burnum baya ındı şişlıklerı çok daha ıyı duruyor
yorumlarınızı beklıyorum kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…