Burun ameliyatı olan yok mu konuşalım rahatlayalım.Çok endişeliyim...
sınıf ögretmenıyım ılkokul 4.sınıf
cnm benm 23. gnüm suan cok raht nefes alıyorum tıknmıyo içi igleşnce kabuklr oluşmamaya baslıyo tıknmıyo ilk gunler gbi braz sabret zamnla iglşck tıknıklıkta gecicek bu arda bepantende kullan cok iyi geliyo
cnm benm 23. gnüm suan cok raht nefes alıyorum tıknmıyo içi igleşnce kabuklr oluşmamaya baslıyo tıknmıyo ilk gunler gbi braz sabret zamnla iglşck tıknıklıkta gecicek bu arda bepantende kullan cok iyi geliyo
canım çok sağol bugün biraz daha açıldı şişşlikler iniyor pazartesi alçım alıncak bişe sorcam ben sümkürüyorum yavaş yavaş napım öyle akıntılar akıyorki öyle rahatlıyorum zararlı mı yaaa :)
geçmiş olsunseninle yakın zamanlarda ameliyat olmuşuz benimde 17. günüm :) şişliklerin ne durumda acaba canım
canım çok sağol bugün biraz daha açıldı şişşlikler iniyor pazartesi alçım alıncak bişe sorcam ben sümkürüyorum yavaş yavaş napım öyle akıntılar akıyorki öyle rahatlıyorum zararlı mı yaaa :)
merhaba arkadaşım.şu an sanırım ikimizde alçılı burunlarımızla şişliklerin morlukların geçmesini bekliyoruz.doktorum bana deniz suyu,badem yağı ve şişlikle içinde arnica krem verdi.onları kullanıyorum.yarın beniömde alçım çıkacak.çok şiş burnum.seninde öyle mi acaba.buarada ben hiç hınkırmadım.
evet ya burnumun ucu patlıycak gibi ama öle hoşuma gidiyor ki :)) önceden çok inceydi biraz sis kalsa fena olmaz resim de atacam ama nasıl atılıo pek uğraşmadım yarın benimde alçı çıkıyor birde öyle resim çekip atarım uçu gayet iyi gözüküor ama alçı ççıkınça şok olmam umarım yani hata pürüz kalırsa kötü olurum ben valaa alçılı alçılı sümkürdüm kulak temizleme çubuğunu yardımıyla iyi oldu öle şeyler aktı ki ayy anlatsam fenalaşırsınız B:)
ben korkarım tamponlar burnumdan fırlayacak diye:)nasıl cesaretlisin sen
benim tamponlar ertesi gün alındı :) tamponlu yaparmyım kız ben hiç fazla morlaşmadım :) şişmedim var ya albüm açcam size destek olmak şart tabi birbirimize cnm benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?