arkaadaşlar bugun işe başladım ovgu ustune ovgu burnuma herkes bayıldı ne kadar guzel ve doğal oldu ne kadar guzelleştın dıye herkes hayran kaldı
şimdı bugunku resımlerımı eklıcem burnum baya ındı şişlıklerı çok daha ıyı duruyor
yorumlarınızı beklıyorum kızlarrr
tamponlar çıkınca ilk boru gibi nefes alıyorsun :) kısa sürüyor çünkü tıkanıyor on on beş dakka sonra,,, burun aşırı şiş olacağğı için daha sonrasında ise bir kaç gün daha tamponlu gbi hissediyorsunuz ondan sonra hafif hafif açılıyor bazen kapanıyor benim şimdi bir hafta oldu tam tıkalı değil yarım tıkalı oda şişler inince gidecek :)
bende tam bunu soracaktım, tamponlar alındı, bir müddet sonra yine burnu tıkandı ve şu an sanki hala tampon var gibi :S
Burun ameliyatı olan yok mu konuşalım rahatlayalım.Çok endişeliyim...
şuan açık nefesim ya :) çok mutluyum rizede bir numara ola bir plastik cerraha yaptırdım adam mükemmellll yaa canım doktorum o benim .))) ne şiştim ne morardım ne ağrım oldu ne sızım burnumun tıkanıklığı da geçti .) millet koku alamıyor ama ben hala eskisi gibi alıyorum kokuyu .))) mutluyuum nohut gibi olcak burnuşum :L))) darısı herkesin başınna yok böle bişeyaaa
Darısı izide aşımıza ama zaman geçmiyo ki :S
benim de tıkanıklığım var hala ne zaman geçer bilen var mı ki yaa? bi de ses tonum değişti sanki, düzelmez diye çok korkuyorum
ben de estetik oldum bu gun 13. gun hala tıkanıklığım var.normalde burun tıkanıklığım yoktu. simdi tıkanınca hayatım karardı zannediyorum.karansarlasıyorum.ama bazı yorumlar beni rahatlatıyor. ikisi aynı anda tıkanmıyo.bi taraf acılıyo diğer taraf kapanıyo herkes te böyle mi oluyor fikri olan yazsın burun içi yaralar ne zaman iyilesir
arkadaşlar 1 1,5 ay kadar sabredin,sonra düzeliyor.
asla sümkürmeyin,banyoda akıtın.
ben 2. ayı bitiricem tıkanıklığım kayboldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?