burun ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı???

tamam canım. Sende benim resimmlere yorum yaz. :)

bende tam bunu soracaktım, tamponlar alındı, bir müddet sonra yine burnu tıkandı ve şu an sanki hala tampon var gibi :S

bende tam bunu soracaktım, tamponlar alındı, bir müddet sonra yine burnu tıkandı ve şu an sanki hala tampon var gibi :S

normal canım ben ilk öle korktum ki sandım ki artık nefes alamıcam ama geçiyor inanki doktorun verdiği kremi sürüyordum ve artı okyanus suyu aldım o da iyi geldi ama bekle derim bir hafta sora rahatlamaya başlıyorsun :)

Burun ameliyatı olan yok mu konuşalım rahatlayalım.Çok endişeliyim...

canım öncelikle geçmiş olsun korkma, herşeyin başındasın daha çok erken,zamanla tıkanıcak zamanla hiçbişey yapmadığın halde açıldığını hissediceksin... korkulara kapılıp kendi kendini yeme boşuna, zaman ver burnuşuna....

şuan açık nefesim ya :) çok mutluyum rizede bir numara ola bir plastik cerraha yaptırdım adam mükemmellll yaa canım doktorum o benim .))) ne şiştim ne morardım ne ağrım oldu ne sızım burnumun tıkanıklığı da geçti .) millet koku alamıyor ama ben hala eskisi gibi alıyorum kokuyu .))) mutluyuum nohut gibi olcak burnuşum :L))) darısı herkesin başınna yok böle bişeyaaa

Darısı izide aşımıza ama zaman geçmiyo ki :S

benimde 9ncu günüm ama felakat tıkanıklığım var sağ tarafım daha iyi ama sol tarafımdan hiç nefes alamıyorum 0 yani (okyanus suyu kullanıyorum ama hala bi etki göremedim.

Kızlar tıkanmanız cok normal..bı süre daha devam edecek,telaş yapmaya gerek yok..
Söylemesi kolay da:) ben ilk baslarda cok tikandigi için cemil bey herhalde sag taraftaki eti almayı unuttu diye düşünüyordum :)) o derece tikaniyordum :))) hala arada tıkanıyorum 4 ay bitiyor neredeyse..

korkmayın yani benim burnumda tampon varken nasılsa öyleydi okyanus suyu biraz temizledi ama tıkanıklık devam etti ara ara açıldı ama kısa sürdü sonunda bir ay doldu ve rahat nefes almaya başladım yani o yüzden takmayın derim boşuna stresten başka bişe değil

kızlar doktorum yurtdışındaymış ulaşamıyorum kendisine burnum için kullandığım göz pomadı ve okyanus suyu bitti tekrar gidip alacak mıyım kaç ay kullanmam gerekiyor bunları şuan 2.yımdyım sizler neler yaptınız göz pomadı bitince kullanmayı kestiniz mi? lütfen tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

kızlar burun içindeki kıllarla nasıl baş ediyorsunuz burun kuculdu e halıyle ıc tarafta gorunmeyen kıllar burnun ucuna geldı doktorlar da amelıyatta kılları kesıyorlar rahat calısmak ıcın sımsıyah cıkıyo ben kesmek ıstemıyorum daha sert uzun gürleşir dıye ama alamıyorum da bısey olur dıye korkuyorum ve acıyo aynı şekilde dudağımın burun dikiş kısmına yakın yerleri de almış başını gidiyo sizler neler yaşadınız tcrubelerınızı yazın pls

kızlar ben de ameliyat olalı 4 ayı geçti ama hala ara ara tıkanıklıklar oluyor. özellikle gece yatarken ve sabaha doğru aşırı tıkanıyor ve burnumdan nefes alamadığım için ağzım açık uyuyorum. bu da çok felaket bi ağız kuruluğuna neden oluyor. okyanus suyundan kaç şişe bitirdim sayısını hatırlamıyorum . burnuma sıktıktan belli bir süre sonra yine tıkanıklık devam ediyor. doktorumu aramaya cesaretim yok beni malatyaya çağıracak diye. gitmeyi gözüm kesmiyor. acaba aranızda benim gibi ameliyattan 4-5 ay geçmesine rağmen hala burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı? ameliyat öncesinde hiç bir nefes sorunum yoktu sırf şekli yüzünden oldum. yani bu durum normal mi? :26:

bendede burun tıkanıklığı devam ediyor ameliyatın üzerinden10 gün geçmesine rağmen.ne zman bu tıkanıklık geçer.

benim de tıkanıklığım var hala ne zaman geçer bilen var mı ki yaa? bi de ses tonum değişti sanki, düzelmez diye çok korkuyorum

ben de estetik oldum bu gun 13. gun hala tıkanıklığım var.normalde burun tıkanıklığım yoktu. simdi tıkanınca hayatım karardı zannediyorum.karansarlasıyorum.ama bazı yorumlar beni rahatlatıyor. ikisi aynı anda tıkanmıyo.bi taraf acılıyo diğer taraf kapanıyo herkes te böyle mi oluyor fikri olan yazsın burun içi yaralar ne zaman iyilesir

evet aynen öle oluyor. mesela ben hiç ameliyat olmamış gibiyim. adam gibi nefes alamıyorum. önceden tıkanık olan yer yine tıkanık.

arkadaşlar 1 1,5 ay kadar sabredin,sonra düzeliyor.
asla sümkürmeyin,banyoda akıtın.
ben 2. ayı bitiricem tıkanıklığım kayboldu artık.

Son düzenleme:
arkadaşlar 1 1,5 ay kadar sabredin,sonra düzeliyor.
asla sümkürmeyin,banyoda akıtın.
ben 2. ayı bitiricem tıkanıklığım kayboldu artık.

içerde kabuklarım var. deniz suyunu burnuma sıkıp hafifçe sümkürür gibi yapıyorum. burnumdan havayı veriyorum fışfış fiye. korkuyorum sümkürmeye. gerçi sümkürmeye gelene kadar ben yamuk burnumun ucuna bastırma hareketi yapıyorum. asıl olacak bişi varsa o olur yani eğip büküyorum gariban burnumu..işyerinde herkes bakıyo napıyo bu deli diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…