Ben pazartesi ameliyat olacaktım boğazım şişti bekliyorum şimdi araştırdıkça korkuyorum en çok korktuğum şey de tıkanıklık. okuduğum yorumlarda da hep farklı etkiler olmuş sanki :/:2:
arkadaşlar ya benimde nefes problemim var.ameliyat olalı 82 gün oldu.nerdeyse 3 ay olcak ama hala ağzım açık uyuyorum.tam tad alamıyorumbenden başka bu sıkıntıyı çeken yokmu?
kızlar ben de ameliyat olalı 4 ayı geçti ama hala ara ara tıkanıklıklar oluyor. özellikle gece yatarken ve sabaha doğru aşırı tıkanıyor ve burnumdan nefes alamadığım için ağzım açık uyuyorum. bu da çok felaket bi ağız kuruluğuna neden oluyor. okyanus suyundan kaç şişe bitirdim sayısını hatırlamıyorum . burnuma sıktıktan belli bir süre sonra yine tıkanıklık devam ediyor. doktorumu aramaya cesaretim yok beni malatyaya çağıracak diye. gitmeyi gözüm kesmiyor. acaba aranızda benim gibi ameliyattan 4-5 ay geçmesine rağmen hala burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı? ameliyat öncesinde hiç bir nefes sorunum yoktu sırf şekli yüzünden oldum. yani bu durum normal mi? :26: