ayrıca bilginiz var mı bazen ard arda 10 15 defa hapşırıyorum..ve burnum tıkanık olduğu halde akıntı var
Bende 5.ay doldu, ve hala geceleri nefes alamiyorum. KBB doktoruna (amelyati yapmayan doktor) gittim ve muayeneden sonra herseyin yolunda gittigini söyledi... Herhalde burun kurulugu diye söyledi... Beni bu yanit yinede rahatlatti, cünkü demek ki amelyattan kaynaklanan bir sikinti degilmis...
eğer olduysan ameliyatı bu normal.
zaten benım amelıyat amacım ılk olarak nefes alamamam dı..ama bu tıkanık halıyle bıle eskısıne gore daha ıyı nefes alıyorum çok şukur
zaten benım amelıyat amacım ılk olarak nefes alamamam dı..ama bu tıkanık halıyle bıle eskısıne gore daha ıyı nefes alıyorum çok şukur
ha bi şey daha bu gunlerde ddoktorum izne ayrıldı ulasamıyorum bana tuzlu suyu tavsiye etmişti acaba daha na kadar devam edeceğim
allah rızası için yardım edin bana ameliyat olalı 8. günüm tamponlarım çıktı ancak bir burun deliğimin etleri yapışmış gbi hava girmiyor tuzlu su v.s herşey deniyorum hava girmiyor birdelikten. sanki içi tamponlu gbi. inanılmaz şiş dışardan bakıldığında belli oluyor tampon varmış gbi hissediyorum benim gbi olan var mı düzeliyormu yoksa ameliyat komplikasyonu mu düzelmicekmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?