burun ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı???

bende burnumdan ameliyat olacağım.burnumun içindeki iki taraflı kemik eğriymiş ve alerjik rinit teşhisinden dolayı burun içindeki mukazalarda şişmiş.burnum çok tıkalı.ameliyat olacağım .bu ameliyatı olan varmı.?nerede yaptıracağımı ve kime yaptıracağımı bilemiyorum.acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
ayrıca bilginiz var mı bazen ard arda 10 15 defa hapşırıyorum..ve burnum tıkanık olduğu halde akıntı var

geçen cumartesi ameliyat oldum, bugün alçım alındı, burnum acaip tıkalı,ödem oluşmuş ama bayramda denize girebilmek için doktordan izin aldım, yalnız güneşte kalmamak koşulu ile. Yani size diyeceğim çok fazla üzerine düşmeyin burnunuzun, çok detaycı olmayın. Akışına bırakın o zaten zamanla iyileşecektir..

burun kuruluğu için nazofix sprey verdi doktor kuruluk gitti ama ödemlere care ne

Ben de Pazartesi günü ameliyat oldum bugun 6. günüm ve burnumdan neredeyse hiç nefes alamıyorum yarın 7. gün doktor dikiş ve alçının alınabileceğini söyledi artık nefes almak istiyorum !!

ben de deviasyon ameliyatı oldum. ameliyatımın üzerinden 12 gün geçti ama özellikle sol tarafta ciddi tıkanıklık var. bi de burun içerisinde sivilce gibi etcikler oluştu, görebiliyorum. az yardım edin lütfen, sinir oldum

zaten benım amelıyat amacım ılk olarak nefes alamamam dı..ama bu tıkanık halıyle bıle eskısıne gore daha ıyı nefes alıyorum çok şukur

benimde bu 9. günüm silikon tamponlar dün çıktıı ama hala nefes alamıyorum...benim burnumu temizlemek için serum verdi şırıngayla çekip buruna püskürküyorum

zaten benım amelıyat amacım ılk olarak nefes alamamam dı..ama bu tıkanık halıyle bıle eskısıne gore daha ıyı nefes alıyorum çok şukur

benimde bu 9. günüm silikon tamponlar dün çıktıı ama hala nefes alamıyorum...benim burnumu temizlemek için serum verdi şırıngayla çekip buruna püskürküyorum

arkadaşlar ya benimde nefes problemim var.ameliyat olalı 82 gün oldu.nerdeyse 3 ay olcak ama hala ağzım açık uyuyorum.tam tad alamıyorumbenden başka bu sıkıntıyı çeken yokmu?

ben gece uyurken burnumdan alıyorum, gündüz hızlı hızlı nefes almam gerekince ağzımı açıyorum mecburen. 1.haftadan beri böyle.

benim bugun 13.gunum, uyurken burnumdan nefes alip veriyorum. burnum bi tikanip bi aciliyor. deniz suyunu sıktıgım zaman hemen aciliyor burnum. bence hemen dert etmeyin 3 ayda anca duzelir bu nefes problemi cunku burnun ici ve goremedigimiz ust kisimlari daha yara. :)

allah rızası için yardım edin bana ameliyat olalı 8. günüm tamponlarım çıktı ancak bir burun deliğimin etleri yapışmış gbi hava girmiyor tuzlu su v.s herşey deniyorum hava girmiyor birdelikten. sanki içi tamponlu gbi. inanılmaz şiş dışardan bakıldığında belli oluyor tampon varmış gbi hissediyorum benim gbi olan var mı düzeliyormu yoksa ameliyat komplikasyonu mu düzelmicekmi.

Kızlar benım 3 ay oldu daha yenı nefes konusunda rahatım bişey sorucam burnumun üstünde deri kalkıyo soyuluyo sarı sarı oldu ne yapmam gerekir.

Şu an aynen bende bu sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olun kızlar
Bugün 4.günüm ve ön tamponlar alındı ve sağ tarafım eve geldikten sonra tamamen tıkandı saatlerdir açamıyorum, dr serum vermişti onu uyguluyorum ama bana mısın demiyor, milim akmıyor genzime

cnm tabiki düzelicek benımkınınde etleri yapışıktı içten daha çok erken biraz sabret denız suyu var eczanede onu kullanıcaksın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…