Daha 8 gün olmuş geçer burnunda kabuklanma olduğundan oluyor onları atınca rahatlarsin deniz suyu kullanmiyorsan ona başla yardımcı oluyor bayakızlar 8 gün önce amleyiat oldum burnum sürekli tıkalı ama arasırada olsa kısa süreli açılıyor ve hepsinden önemlisi nezle olmuş gibi genizden konuşuyorum bu düzelirmi psikolojim bozuldu estetik amaçlıydı şimdi kendimi daha kötü hissediyorum((
Merhaba bende yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım. Öncelikle cüneyt bey cok iyi sıcakkanlı bir insan. Görüştüğünde sende göreceksin zaten çok rahatlatiyor. Ben cüneyt beyle görüştükten sonra baska kimseyle gorusmeye gerek duymadım. Daha önce yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım ve beğendim. Ve iki ameliyat birden oldum. Ameliyatlarım cok rahat geçti burnumda ufacık bir sızı bile olmadı. Ameliyattan çıkınca çizgi şeklinde morluk vardı ve baska dr ameliyat olan arkadaslarimi gördükten sonra. bende hic birşey yoktu ameliyatın 2. Günü şişlik ve morluklar artıyor . Ama bende hemen sarardı ve 1 haftada geçti hemen aci konusunda rahat ol ağrı kesiciye bile gerek duymazsin bebeğin konusunda da bir sıkıntı olmaz sanırım darbe almaya lazım sadece burnuna cüneyt hocamla görüşürsen zaten aklında sorun kalmaz sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin istedigin zamanysdeniz ben de izmirdeyim ve bu siteye yeni üye olduğumdan birebir iletişime geçip soramadım,burdan yazmak durumunda kaldım.cüneyt özek doktorunmuş sanırım burun estetitiğinde,ben de doktor arayışındayım.henüz kendisiyle görüşmedik ama senden detayları öğrenebilir miyim?çok heyecanlıyım bir yandan da bebebğim var..offf cıkcası kafamdaki deli soruları tahmin edersin :) lütfen bana özel msj at .acıyor mu süreç nasıl toparlanma kaç gün alır nelere hazırlıklı olmalıyım Cüneyt bey nasıl bir doktor.*vs ... bir yandan o kadar cok istiyorum bir yanım da o kadar cok korkuyor ki...
Merhaba bende yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım. Öncelikle cüneyt bey cok iyi sıcakkanlı bir insan. Görüştüğünde sende göreceksin zaten çok rahatlatiyor. Ben cüneyt beyle görüştükten sonra baska kimseyle gorusmeye gerek duymadım. Daha önce yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım ve beğendim. Ve iki ameliyat birden oldum. Ameliyatlarım cok rahat geçti burnumda ufacık bir sızı bile olmadı. Ameliyattan çıkınca çizgi şeklinde morluk vardı ve baska dr ameliyat olan arkadaslarimi gördükten sonra. bende hic birşey yoktu ameliyatın 2. Günü şişlik ve morluklar artıyor . Ama bende hemen sarardı ve 1 haftada geçti hemen aci konusunda rahat ol ağrı kesiciye bile gerek duymazsin bebeğin konusunda da bir sıkıntı olmaz sanırım darbe almaya lazım sadece burnuna cüneyt hocamla görüşürsen zaten aklında sorun kalmaz sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin istedigin zaman
ysdeniz ben de izmirdeyim ve bu siteye yeni üye olduğumdan birebir iletişime geçip soramadım,burdan yazmak durumunda kaldım.cüneyt özek doktorunmuş sanırım burun estetitiğinde,ben de doktor arayışındayım.henüz kendisiyle görüşmedik ama senden detayları öğrenebilir miyim?çok heyecanlıyım bir yandan da bebebğim var..offf cıkcası kafamdaki deli soruları tahmin edersin :) lütfen bana özel msj at .acıyor mu süreç nasıl toparlanma kaç gün alır nelere hazırlıklı olmalıyım Cüneyt bey nasıl bir doktor.*vs ... bir yandan o kadar cok istiyorum bir yanım da o kadar cok korkuyor ki...
kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım
merhaba arkadaşım.şu an sanırım ikimizde alçılı burunlarımızla şişliklerin morlukların geçmesini bekliyoruz.doktorum bana deniz suyu,badem yağı ve şişlikle içinde arnica krem verdi.onları kullanıyorum.yarın beniömde alçım çıkacak.çok şiş burnum.seninde öyle mi acaba.buarada ben hiç hınkırmadım.
kızlar acil yardımınıza ihtiacım var pazartesi ameliyat oldum bugün ameliyattan sonraki 4. Günüm doktorum ameliyat sonrası sol tarafımda kanama olması sebebi ile tamponu 2. Gün çıkardı fakat alçılara devam.ama tampon çıktıgından beri sol tarafımda sanki hala tampon varmış gibi nefes alamıyorum.doktorum kanama çok oldugu için en arkada kan pıhtısı birikmiş olabilir diyor zamanla geçmesini umuyoruz diyor.ve sol tarafımdan sürekli sarı renkli akıntı geliyor sizce normal mi tüm bunlar ne yapmalıyım.
arnica kremin bi faydası var mı ve tam olarak burnun nerelerine uyguluosun canım ?
bugun 17 gunum şükür burnumun ıcı yumusamaya kabuklar çıkmaya başladı oh beebepanten surup bıkaç saat bekletıyorum sonrasında kendısı yumusayıp çıkmaya başlıyor hıc ugraşmadan oh nefes aldım ya Allahım bundan sonra sukredıcem rahat nefes alan burnum için ne kadar onemlıymş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?