burun ameliyatı sonrası burun tıkanıklığı???

Benimde alçım çıkana kadar nefes alamadım. O kadar sıkılmıştım ki nefes alamamaktan kendimi tutumayıp gripmişim gibi zorladım. Kızlar öyle kocaman birşey çıktıki burnumun içinden aman yarabbi bildiğin kemikleşmişti kan. Her ikisinden de çıktı. Ardından nefes almaya başladım.

Bende dün 2. burun ameliyatımı oldum arkadaşlar. Dün biraz kanama olmuştu. Sanırım oda burnumun içinde birikti yada öyle birşey. Sanki grip olmuşumda tıkanmış gibi bir his var. Olması da doğal biliyorum ama tamponumu 3. gün cıkaracaklar benim sizin nasıl hemen ertesi gün alındı. Ben de bir sorun mu var acaba :/

Ameliyatimin 45. Günü şimdiye kadar sıkıntım yoktu ama sağ tarafim tıkandı. Deniz suyu sıktım o kadar genzime akmıyor. Temizlemeye çalıştım ama bisi yok içinde. Tıkanıklık olan taraf daha fazla.ödemın olduğu taraf . Ameliyati sadece estetik amaçlı oldum. Nefes.sıkıntım yoktu

kızlar 8 gün önce amleyiat oldum burnum sürekli tıkalı ama arasırada olsa kısa süreli açılıyor ve hepsinden önemlisi nezle olmuş gibi genizden konuşuyorum bu düzelirmi psikolojim bozuldu estetik amaçlıydı şimdi kendimi daha kötü hissediyorum ((

Daha 8 gün olmuş geçer burnunda kabuklanma olduğundan oluyor onları atınca rahatlarsin deniz suyu kullanmiyorsan ona başla yardımcı oluyor baya

ysdeniz ben de izmirdeyim ve bu siteye yeni üye olduğumdan birebir iletişime geçip soramadım,burdan yazmak durumunda kaldım.cüneyt özek doktorunmuş sanırım burun estetitiğinde,ben de doktor arayışındayım.henüz kendisiyle görüşmedik ama senden detayları öğrenebilir miyim?çok heyecanlıyım bir yandan da bebebğim var..offf cıkcası kafamdaki deli soruları tahmin edersin :) lütfen bana özel msj at .acıyor mu süreç nasıl toparlanma kaç gün alır nelere hazırlıklı olmalıyım Cüneyt bey nasıl bir doktor.*vs ... bir yandan o kadar cok istiyorum bir yanım da o kadar cok korkuyor ki...

benım 5.gunum arada acılıyo arada tıkanıyo bugun akıntı bıraz azaldı ama gelıyo yınede.tampon cıktıgından beri kanlı sarımsı bir akıntı geliyor burnumdan ne zaman son bulacak bu yahu

Merhaba bende yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım. Öncelikle cüneyt bey cok iyi sıcakkanlı bir insan. Görüştüğünde sende göreceksin zaten çok rahatlatiyor. Ben cüneyt beyle görüştükten sonra baska kimseyle gorusmeye gerek duymadım. Daha önce yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım ve beğendim. Ve iki ameliyat birden oldum. Ameliyatlarım cok rahat geçti burnumda ufacık bir sızı bile olmadı. Ameliyattan çıkınca çizgi şeklinde morluk vardı ve baska dr ameliyat olan arkadaslarimi gördükten sonra. bende hic birşey yoktu ameliyatın 2. Günü şişlik ve morluklar artıyor . Ama bende hemen sarardı ve 1 haftada geçti hemen aci konusunda rahat ol ağrı kesiciye bile gerek duymazsin bebeğin konusunda da bir sıkıntı olmaz sanırım darbe almaya lazım sadece burnuna cüneyt hocamla görüşürsen zaten aklında sorun kalmaz sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin istedigin zaman

ysdeniz cok ama çok ama çoook teşekkürler içimi çok rahatlattın.bu hafta inşallah görüşücem Cüneyt beyle.zaten ilk duyduğum isim de oydu.ama burda arkadaşların doktorlarını da merak ediyorum bir yandan napmalı ki...Cüneyt beyle herşey ok giderse devam ederiz onunla.olmadı ufuk bilkay ve can kopal da seçeneklerimde.bakalım hayırlısı diyorum .açıklayıcı yazın için de cok teşekkürler tekrardan peki burun resimlerine nasıl ulaşabilirim buraya ekler misin ?sevgiler:)

İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum yiğit beyle de görüş bence :))

kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım

arnica kremin bi faydası var mı ve tam olarak burnun nerelerine uyguluosun canım ?

alçı çıktıktan burnu kızarık olan var mı?benim alçının olduğu yerler kıpkırmızı 10.günüm bantlı geziyorum

kızlar acil yardımınıza ihtiacım var pazartesi ameliyat oldum bugün ameliyattan sonraki 4. Günüm doktorum ameliyat sonrası sol tarafımda kanama olması sebebi ile tamponu 2. Gün çıkardı fakat alçılara devam.ama tampon çıktıgından beri sol tarafımda sanki hala tampon varmış gibi nefes alamıyorum.doktorum kanama çok oldugu için en arkada kan pıhtısı birikmiş olabilir diyor zamanla geçmesini umuyoruz diyor.ve sol tarafımdan sürekli sarı renkli akıntı geliyor sizce normal mi tüm bunlar ne yapmalıyım.

canım çok normal, o sarı akıntılar ikinci hafta bile sürebilir. benim şu an ikinci ayım bitti hala tıkanıklıklıklar arasıra olabiliyor. tıkanık olmasıda çok normal yani. çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Hahaha valla bende şuan ayni hisler icerisindeyim bi nefes kalsam soyle ohhh diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…