Burun ameliyatı sonrası hapşırma korkusu

Ben yarın ameliyat olacam. Bu hapşurma sorununu doktorumla konuşmadım. Yarın ilk işim bunu sormakolacak çünkü alerjim var sürekli hapşuran biriyim umarım sorun olmaz :(

valla benim doktorum hiç korkma ve kendini sıkma demişti. ağzını kapatmadan hapşırabilirsin demişti. benim 2-3 kez hapşırma istağim oldu. hapşırdım da. hiç sorun olmadı.

evt arkadaşlar ben de ameliyatımı oldum yarın inşallah alçılarım alıncak çok merak ediyorum ama sağ kulağımdan kıkırdak alındığı için sağ tarafım baya şiş .s

14 gün tutmustum ben ama gereksizmiş büyük rahatlama olmustu :d

ameliyat sonrası hapşırma isteğim had safhadaydı... ilaç bile fayda etmedi....

internette ağzı kapatmadan hapşırmak zarar vermez yazıyordu... bende öyle yaptım...

hiç bişi olmadı... yeterki basıncı komple burna yüklemeyin:ssz:

6. günüm ve de hapşurdum. Ben hapşurmaktan öte çok esniyorum ya o beni germeye başladı

Dün ameliyat oldum ve dünden beri 40 defa hapşurdum galiba, ağzım açık ve basıncı ağzıma vermeye çalışıyorum. Hastane akşam çok soğuktu, grip mi oldum yoksa burnum mu tepki olarak hapşırıyor bilmiyorum ama engellemiyorum hapşırıyorum, doktor da birşey olmaz dedi. Hayırlısı bakalım yapcak birşey yok

Dün ameliyat oldum ve dünden beri 40 defa hapşurdum galiba, ağzım açık ve basıncı ağzıma vermeye çalışıyorum. Hastane akşam çok soğuktu, grip mi oldum yoksa burnum mu tepki olarak hapşırıyor bilmiyorum ama engellemiyorum hapşırıyorum, doktor da birşey olmaz dedi. Hayırlısı bakalım yapcak birşey yok
Burnun icinde birseyler oldugu icin hapsirma isteğin geliyor agzin acik hapsur hic birsey olmuyo merak etme:)

dili damağa yapıştırmanın gerçekten faydası var ben öyle atlattım bir sürü hapşırığı

bayanlar merhaba.ya bende alerjik rinit var sürekli hapşıran biriyim hani alerji hapları burun spreyleri çok şey kullandım ama işe yaramadı hiç.şimdi estetik olmak istiyorum doktoruma söyledim tomografi çekti bişey yok burnunda bişey olmaz dedi ameliyat günü verdi ama ben hapsırmaya başlarsam gene ne yaparım diye tedirgin oldum ameliyatı iptal ettim güvenemedim doktora çünkü öyle bir hapşırıyorum ki alçılıyken başlarsam diye korktum ama ameliyat olmayı da istiyorum.ne yapayım sizce önerisi olan var mı:(

Back
X