Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun,bende 13 ocakda reha hocaya ameliyat olacağım,nasıl geçti ameliyatın ve iyimisin şu an,tarih yaklaştıkça çok endişeleniyorum da:),hapşırmak konusunda çok rahatladım bu arada çok sağolun ya,benimde alerji sorunum var korkuyordum ne olcak diye:)arkadaşlar, burunun içinde biriken kan,pıhtı,akıntı derken insan hiç hapşırmadığı kadar hapşırmak istiyor. Ben de deneyimimi paylaşayım dedim. Bugün ameliyatımın 4. günü ve ben günde en az 10 kere hapşırıyorum.
bi hafta oldu ameliyat olalı alçılar alındı
ve ben üşütmüşüm
hapşuruyorummm
öksüürüyorumm
bişi olur mu?
korkuyorumm
geçmiş olsun,bende 13 ocakda reha hocaya ameliyat olacağım,nasıl geçti ameliyatın ve iyimisin şu an,tarih yaklaştıkça çok endişeleniyorum da:),hapşırmak konusunda çok rahatladım bu arada çok sağolun ya,benimde alerji sorunum var korkuyordum ne olcak diye:)
aQuatha siz hangi dr. ne zaman ameliyat oldunuz .Resimlerinize baktım çok güzel geçen sür içinde bi sorun yaşadnızmı sizden bilgi alabilirmiyim.
bende ilk 5 gün hapşırıgımı engelleyebildim ama 6. günde buna mani olamadım.Hapşırırken tutmadın ve resmen iter gibi gönderdim kendisini:) asla bir rahatsızlıı duymadım.Hergün 2 defa hapşırıyorum düzenli olarak:)
teşekürler canım sanada geçmişler olsungeçmiş olsun :) iyi canım sen düzene sokmuşsunben tamponlarım varken ayağa kalktığım an hapşurmaya başlıyodum neyse ki alındıda kurtuldum
sen kaçıncı günündesin :)
teşekürler canım sanada geçmişler olsun
benim bugün 10. günüm ucunda şişlik varya o burnumu uzun gösteriyor sanki :44: