Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı taktiği kullanıyorum tavsiye ederimben hapşırıyorum ama burnumu kullanmadan tüm havayı ağzımdan çıkarmaya çalışıyorum. 17. günümdeyim. geçenlerde yanlışlıkla burnumdan hapşırdım ama hiçbi şey olmadı. ama yine de dikkatli olmak lazım bence.
ya arkladaşlar ben ameliyattan resmen hapşurarak çıktım.sonrasında da hayatımda hapşırmadığım kadar hapşırdım. tabi ağzım açık .bugün dikişler alınırken dikişlerden birinin attığını gördü dr. muhtemelen hapşırmaktan ldu.kaynaması gerekn bir parça saçma sapan bir yere tutunmuş bakalım nlcak.ama hapşırık da tutulmaz ki.ilacı ben de bugün duydum ama bana dr bunun için ilaç falan vermedi.(
Arkadaşlar merhabalar,
Burada burun ameliyatları sonrası hapşırma konusundaki endişelerden pek bahsedilmemiş sanırım. Benim de en büyük korkumdu ya hapşırırsam, ya burnuma zarar verirsem, ya kanatırsam diye hep kuruyordum kafamda ameliyat öncesi... Ameliyat olalı 7 gün oldu, o yedi gün içerisinde çok defa hapşırasım geldi ama şöyle bir şey deneyerek her defasında kaçırmayı başardım.
Ben de bu yöntemi daha önceleri internette okumuştum, oradan aklımda kalmış. Hapşırık tutmak çok tehlikeli sonuçlara neden olabiliyor bilirsiniz, ama gelen hapşırığı kışkışlamak serbest. Bunun için de hapşırık geldiği zaman dilinizi damağınıza dayayıp yukarıya doğru kuvvetlice ittirmeyi deneyin ve o arada da ağzınızdan (ya da alabiliyorsanız, tampon yoksa burnunuzdan) derin derin nefes alın, parlak ışığa bakmaktan kaçının... Bende işe yarıyor... sengözlerimebaksanab