burun ameliyatı

vogue54

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
5
0
6
İstanbul
ben de nefes darlığı var şeklinin çok değişmesini istemesem de güzel bir şey çıksın istiyorum ortaya. ama 10bin üzeri fiyatlar görüyorum ve bu kadar ödeyemem. tavsiye ettiğiniz istanbulda doktor var mı özellikle eğrilik için de ameliyat olanlar? ayrıca aret çerçi özkan ismini duydum arkadaşımdan, ameliyat olan varsa ona yardım edebilirse çok seviniicem.

10 bin üzeri mi ? Muhammet Dilber,Emre İlhan,Tevfik sözen bildiğim kadarıyla daha düşük fiyata yapıyor kendi doktorum Fatih dağdelen de aynı şekilde.. kim ki o 10 bin üzeri isteyen doktor :S

10 bin üzeri mi ? Muhammet Dilber,Emre İlhan,Tevfik sözen bildiğim kadarıyla daha düşük fiyata yapıyor kendi doktorum Fatih dağdelen de aynı şekilde.. kim ki o 10 bin üzeri isteyen doktor :S

emre ilhan ve yakup avşara baktım 12bin falan yazıyordu burda, barış çakır da sanırım aynı şekilde. sen ne kadara yaptırdınn?

emre ilhan ve yakup avşara baktım 12bin falan yazıyordu burda, barış çakır da sanırım aynı şekilde. sen ne kadara yaptırdınn?

Alla alla ben mi yanlış biliyorum ki bu kadar pahallı bilmiyordum ben, ameliyat olan arkadaşlara bir sor canım.. bence daha düşük bi fiyattı :(( Ben 2007'de 3500'e oldum canım.. Bir arkadaşım görüşmüş bu ay 8000' e olacakmış.. doktorla yüz yüze görüşmek gerek.

Ben bu cogu doktorlari aradim 1 hafta olmadi bile emre ilhan 7 bin tl istedi teyfik sozen 5bin istedi hersey dahil bence bi ara derim umarim yardimci olabilmisim ustelik bende yapicam ama suan kararsizim hangi doktor ama emre ilhan genelde cok bas ediyorlar bu arada esralorin burnuda hatika olmus :)

Ben bi doktorla gorustum ama tam.olarak adini hatirlayamiyorum bana demisti 3 hastanede calisiyorum ama 3 hastanede deyisik fiyat veriyoruz cunku hastaneyle ilgi sanirim bitane hastane 10bin cok guzsl bi hastaneymis diyer hastanesi 8bin diyeride 6 bin :) cok sasirdim

eğer ki istanbuldaysan özel bayrampaşa hastanesinde kbb bölümünde aytekin parmak var yaklaşık 3 sene önce arkadaşım orda 1000(bir milyar) tlye yaptırdı.bende onda ameliyat oldum arkadaşımdan 1 sene önce bende 1000 liraya yaptırdım.iyide bi hastane tek kişilik özel oda hostes falan.çok süper olmasa da kaliteli bi hastanedir.

Fiyatlar ozaman cok iyimis benim arkadasinda 2 sene once oldu ama izmirde 1500 yaptiedi ama artik fiyatlar yukseliyor bugun izmirdeki doktoru aradik oda 4 bintl olmus

Son düzenleme:
Ama aslinda benim ailem izin verse izmire gidicen ama onlar cok karsi burun estetigine nasil ikna edicem onuda bilmiyorum henuz ama.kararliyim oda ayri bi konu :)

Ben bu cogu doktorlari aradim 1 hafta olmadi bile emre ilhan 7 bin tl istedi teyfik sozen 5bin istedi hersey dahil bence bi ara derim umarim yardimci olabilmisim ustelik bende yapicam ama suan kararsizim hangi doktor ama emre ilhan genelde cok bas ediyorlar bu arada esralorin burnuda hatika olmus :)

Teşekkür ederim canım, darısı sana olsun :)

Insallah yaa bende cok.istiyorum zaten hic korku yok bende maddi durumuda hal ettim sayilir sira aile ikna etme vakti geldi 19'da istanbulda olcam

Ben emre beye oldum su anki fiyati ilk ameliyatinizsa 7000 tl ama revizyonsa 11000 12000 den basliyor yukari dogru cikiyor burnun durumuna gore

Ben emre beye oldum su anki fiyati ilk ameliyatinizsa 7000 tl ama revizyonsa 11000 12000 den basliyor yukari dogru cikiyor burnun durumuna gore

ben ilk ameliyatımı 25 şubatta oldum şuanda memnun değilim hem yamuk hemde delikleri aşırı asimetri çok rahatsız ediyor beni birde nefes problemim var nefes problemi için konkaları yakarız dedi doktorum yamukluk içinse düzelicek diyor bende sadece burun ucu için emre ilhanla görüşmek istiyorum fiyatlar değişirmi genede 11bindenmi başlar fiyatlar ??

slmmm kızlaar benim burnum çok kemerli önden bakınca da geniş duruyor fotoraflarda yandan çıkınca da sinirim bozuluyor estetik yaptırmakk istiyorum ama nerde yaptırsam bilemedim eve yakın bir yerle konuştum 3000 Tl dediler ucuz geldi ama sağlıklı olur mu bilemedim naapsam kızlar yaaa

slmmm kızlaar benim burnum çok kemerli önden bakınca da geniş duruyor fotoraflarda yandan çıkınca da sinirim bozuluyor estetik yaptırmakk istiyorum ama nerde yaptırsam bilemedim eve yakın bir yerle konuştum 3000 Tl dediler ucuz geldi ama sağlıklı olur mu bilemedim naapsam kızlar yaaa

Görüştüğün Doktor hakkında araştırma yap canım hemen karar verme, içine sinmezse de burada ameliyat olan arkadaşların fotoğrafarına bakıp doktorlarıyla görüş.. 1 kere ameliyat ol 2. kez olmak zorunda kalma sıkıntı çünkü iyi düşün acele etme

Back
X