Ne sorununuz vardı düzelme istediğiniz sekilde mi?Benim de 3 ay olacak olali seni Nliyorum ama olduktan sonranboyle dusunmek seninancak yipratir. Akisina birak 3 ayda icim curudu benim resmen burun konusundan simdi koyverdim gitti
Her acidan sorun vardi diyeyim. Odem disinda problem yok.Ne sorununuz vardı düzelme istediğiniz sekilde mi?
Sol burun deliğimin içi biraz şiş gbi diğeriyle aynı gzukmuyo bu duzelr miZamana bırak sabırlı ol başka şeylerle meşgul ol, dizi film izle. İnsan taktı mıydı daha da çok takıyo sonu yok. Kemer gitmiştir kalkıklık bi seviyeye kadar iner ama eskisi gibi olmaz merak etme. Şişliklerin morlukların da en geç 2haftaya iner. Ama burnun asıl şeklini alması 6ayı bulabilir gitgide küçülür ilk günki ödemler gidince. İçin rahat olsun
Canım teşekkür ederim burnumun eski hali düz oldugu için kalkık olması su an tuhaf geliyor o yüzden yakıştıramıyorum bide haff kavis verdim dedi kotu olmz dmiTabi ki de şişlikler iner ama hemen değil, bir sene içinde yavaş yavaş.
Şişlikler inince de o kadar kalkık kalmicak. Ben o kalkık halini özledim şahsen
Geçmiş olsun
burnunun yandan görüntüsü de değişiyor mu canım şişler inerken ?9 ocakta oldum bende ameliyat ilk alçı bantlar çıktığı zaman aşırı şişti burnum şimdi şişi iniyor yavas yavas şekil almaya başlıyor ama daha şu burun içi kabuklanmalar öldürcek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?