Burun ameliyatı

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Merhabalar iki gün önce burun ameliyatı oldum dün tamponlarım alındı carsamba gunu de alçı çıkıcak yalnız şu an çok takıyorum eskiden kalkık bi burnum yoktu şu an kalkık duruyo burun ucum ve asıl olma sebebim ise kemerli oluşuydu çok az kavis verdim dedi sol burnum kanlardan dolayı yara içersinde ve tıkalı yüzüm gözüm de haliyle şiş.Şu an kalkık olması hep böyle kalcagı anlamına gelir mi ve kemer gitmediyse en buyuk diğer korkum da bu

Kemer nasi gitmesin allah askina :) burnun oyle kalkik durmaz merak etme odemden dolayi oyle iner.

kemer gitmese kavis veremez.
burun ucu kalkıklığı ameliyat sonrası en üst seviyede oluyor. zamanla birkaç milim iniyor. kızım olmuştu, dr.un söylediği bunlardı.

Gerçekten cok korkuyorum yorumları okuyorum ameliyat sonradı cokme ya da cok kalkık cok dusuk bu ihtimaller beni cok korkutuo iki gundur aglıyorum bide hasta psikolojisi

Benim de 3 ay olacak olali seni Nliyorum ama olduktan sonranboyle dusunmek seninancak yipratir. Akisina birak 3 ayda icim curudu benim resmen burun konusundan simdi koyverdim gitti

Benim de 3 ay olacak olali seni Nliyorum ama olduktan sonranboyle dusunmek seninancak yipratir. Akisina birak 3 ayda icim curudu benim resmen burun konusundan simdi koyverdim gitti
Ne sorununuz vardı düzelme istediğiniz sekilde mi?

Zamana bırak sabırlı ol başka şeylerle meşgul ol, dizi film izle. İnsan taktı mıydı daha da çok takıyo sonu yok. Kemer gitmiştir kalkıklık bi seviyeye kadar iner ama eskisi gibi olmaz merak etme. Şişliklerin morlukların da en geç 2haftaya iner. Ama burnun asıl şeklini alması 6ayı bulabilir gitgide küçülür ilk günki ödemler gidince. İçin rahat olsun

Sol burun deliğimin içi biraz şiş gbi diğeriyle aynı gzukmuyo bu duzelr mi

Bide benim burnumda kavis yoktu yakışmaz diye cok korkuyorum ne kadar zormuş bu burun ameliyatı sonrası

Şişlikler iner dimii

Tabi ki de şişlikler iner ama hemen değil, bir sene içinde yavaş yavaş.
Şişlikler inince de o kadar kalkık kalmicak. Ben o kalkık halini özledim şahsen
Geçmiş olsun

Tabi ki de şişlikler iner ama hemen değil, bir sene içinde yavaş yavaş.
Şişlikler inince de o kadar kalkık kalmicak. Ben o kalkık halini özledim şahsen
Geçmiş olsun
Canım teşekkür ederim burnumun eski hali düz oldugu için kalkık olması su an tuhaf geliyor o yüzden yakıştıramıyorum bide haff kavis verdim dedi kotu olmz dmi

Ameliyat olup da kemeri kalan var mı acaba

merhaba bende 3 ay önce İstanbul'da oldum bende ilk ay kaş arası çok şişik ucu çok kalkık bir haldeydim.ilk iki hafta aglaya sızlaya geçti ama daha sonra düzelmeye başlıyor.ve bir süre sonra eski burnunuz sanki sizin değilmiş gibi geliyor insana merak etmeyin zamanla güzelleşiyor.

Merhaba hanımlar bende ameliyat olalı yaklaşık 1ay olcak hem kemik eğriliği hemde et vardı burnum dışardan da yamuktu ameliyatımı devlet hastanesinde plastik cerrah yaptı ama sadece orta kısma müdahale etti amrliyatımı bilmeyenler anlamadı estetik olduğunu cidden zor bi süreç ama hepsi geçiyomuş gerçekten gerekliyse kimse korkmasın burnum 3.hafta anca açıldı hala arada tıkanıklıklar var ödem de var hatta o yüzden yamuk gibi duruyo ama hepsi geçiyor bi gğn sonra bile çok değişiyo daha önümüzde uzun bi süreç var sabırlı olup zamana bırakmaken iyisi

9 ocakta oldum bende ameliyat ilk alçı bantlar çıktığı zaman aşırı şişti burnum şimdi şişi iniyor yavas yavas şekil almaya başlıyor ama daha şu burun içi kabuklanmalar öldürcek beni

9 ocakta oldum bende ameliyat ilk alçı bantlar çıktığı zaman aşırı şişti burnum şimdi şişi iniyor yavas yavas şekil almaya başlıyor ama daha şu burun içi kabuklanmalar öldürcek beni
burnunun yandan görüntüsü de değişiyor mu canım şişler inerken ?

Benim iki ayı geçti hala kabuk problemi yaşıyorum o biraz sürüyor ya ama nemlendirici sprryler var onları kullanın

Şişler inerken evet sağdan ve soldan farklı duruyor ama baktığımda önden görüntüsünü sevemiyorum ben tek aşırı şiş duruyor önden yan görünümlerinden şiş olsada memnunumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…