Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım
darısı başımıza. kaç gün oldu şu an. birşey sormak istiyorum. sigara kullanıyor muydun sen
çok geçmiş olsun ama kırılmazsanız bir şey diyeceğim, ilk haliniz de inanın hiç kötü değilmiş aksine çok karakteristik ve size değişik bir hava katan burnunuz varmış...ilk haliniz daha çok hoşuma gitti. yaptırmasanızda olurmuş .. nacizane fikrim kusura bakmayın. yinede yeni burnunuz hayırlı olsuna.s.
Geçmiş olsun matar,
ameliyat sonucun çok guzel maşallah...
Dr.un acıkla mı yaptı kapalı teknikle mi?
teşekkür ederim cnm şişlikler hızla indi alçı çıktıtan sonra burnum öyle büyük duruyorduki anlatamam bantlı hali korkutucuydu tabi bir kaç gün için de güzel halini aldı:asigim:çok doğal ve güzel olmuş
ne kadar güzel şişlik filan yok
adasu ben bundan 1 ay önce hacettepede burun ameliyatı olan bi kızın anesteziden dolayı komaya girdiğini duydum bi yakını arkadaş ortamnda anlatmıstı pek tanımadığım için bi şey soramadım ama kızın alerjisi varmış bende ameliyat olmak istiom ama bunu duyduktan sonra korktum lokalde de psikolojin çok kuvvetli olmalı saatlerce sürüo sonuçta dayanmak zor
cnm narkoz başlı başına risktir anlattın kızın başka sorunu olmuş olmasın cnm ameliyat olmak istiyorsan korkuları bırak bak forumda yüzlerce arkadşlarımız ameliyat oldu hiç birinden olumsuz bişey duydunmu:1hug:inan ben ameliyata güle eğlene girdim lokal anesteziyide tavsiye etmem insanın psikolojisi bozulur yahu :bbo:ben şahsen dayanamam harika bir uykuya dalıp uyanıyorsunuz zaten :1hug:
cnm burnundan kendini iyi hissetmiyorsan hiç bekleme gerçekten insan o kadar mutlu oluyorki tavsiye etmem lokali cnm umarım sende bir an ameliyatını gerçekleştirirsin çok mutlu olursu:1hug:canm zaten olmaya karar versem genelle olur muhakkak lokale dayanamam bi de ben takıntılıyım yüzüme dokunulmasına dayanamıom makyaj bile yaptıramam lokal olsam çıldırırım herhalde
İşte benim korktuğum tatlı bir uykuya dalıp bir daha uyanmamamk
İnsan ister istemez stres yapıyor.
Lokalde tabi insanın piskoljoisi çok güçlü olmalı belki ondada acı çekmiyoruz ama çok uzun bir süre baskı altında kalıyor.
Bir Diş temizletmekte bile yaşadığım stresi düşünürsem ameliyatta localde olsam zaten genel gibi bayılır tatlı bir rüyaya dalar giderim gibi geliyor.
Bir hafta içinde olcam.