Burun ameliyatından korkmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben elimden mi açtılar kolumdan mı tam hatırlamıyorum ama hiç acı olmamış ki hatırlamıyorum bile düşün :) ufacık bir acı o emin ol ki kaş-bıyık alırken daha çok canımız yanıyordur :)

kızlar amelıyatımı oldum ben de iki gun girmedim baya ilerlemiş topic :) Korkmayın korkacak hiç bir sey yok.. agrı kesıcı igne, ya da ilac bile kullanmadım... hiç bir seyı hatrlamıyorm ameliyata dair sadece biraz kustum ben amelıyattan sonra saırım narkozu atma oluyomus bu... şimdi şiş ve bırazda morlugum var bıraz duzelim oncesi sonrası fotolarımı ekliycem ben de...

cok guzel yazmıssın arkadasım agzına saglık... makyajla gırmeyın arkadaslar mumkunse hastaneye gıder gıtmez makyaj varsa ya da yoksa da temizleme jeli ile yuzunuzu temızleyın ..ben oyle yaptım ... göz cevrenızı falan kulak cubugu veya pamugu ılık suyla ıslatma yardımıyla temızleyebilirsniz ben oyle yapıyorum... ek olarak bunları soyleyeyım bir de kalın yünlü coraplar goturun yanınızda ben cok usumustum amelıyattan cıkınca :)

Son düzenleme:

ayy canım düşünecegın en son sey olsun... benım koldan actılar elden deil.. acılırken hıc farketmedım cıkarılırken de sanki hafif bi cimcik yemiş gibi oluyosun hiç bir sey yok.... ne morarma ne sararma....gozun de buyutme bak ben amelıyata gırınce sıfır heycanla gırdım cunku burada arkadaslar hıc de korkulacak bısey olmadıgını yazmıslardı...nıtekım oyleymiş... saolsun bu forum cok cok ıse yarıyor.. 3. gunum ..no stress no panic diyorum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bana yardım edin bende burun ameliyatı olacağım yaza.. burun iç duvarım eğri kemiğimde hafif yamukluk varmış sanırım konkalarım büyümüş ve burun ucum düşük :) yani bir burunda olabilecek bütün sorunları yaşıyorummm :) benim sorularım şu:
1- burundaki eğrilik yüzdeki asimetriliğe sebep olurmu yüzüme bakarken pek birşey farketmesemde yüzümün fotoğrafını çektiğimde ağzımla burnum arası kayık gibi yani anlatamıyorum bile ama bir gariplik var bu yüzden resim çekinmekten bile soğudum.. Eğer ameliyat olursam bu asimetrilik gidermi çübkü gerçekten çok rahatsız oluyorum..
2- birde ameliyat olunca burunda bir değişiklik olacakmı ucu düşük falan diyo destek koyarsa kalkacak vs nasıl olur onuda bilemiyorum ve korkuyorumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim birdekayseride tanıdığınız bir doktor varmı devlette olmayı düşünüyorum..
Ha bide estetik olmayı düşünmüyorum ama burnumun bu halinide istemiyorum daha doğrusu resimlerdeki yüzümdeki yamukluğu istemiyorum!!!!

canım hiç korkma bende bi sağlıkçıyım el kola göre azıcık daha fazla acır ama koldan açılıncada kolunu oynatmak falan sorun oluyor sonra çıkıyor falan uğraş dur bence elinden açtır temiz olsun kimsede korkutmasın seni sinek ısırığı gibiii :)

touchhhhhhh banada yardım ettt

canım konkalar harıc tamamen aynı problemlerımız varmış... benım burun ucum o kadar dusuktu ku ust dudakla burun arasındakı bosluk cok kısaydı.... burnumun 3. gunu ve suanda burun ucum son dercee kalkık bıraz ınse fena olmaz hatta:) ayrıca egrılık benım de yuzumde fark etmedıgım bı asımetrı yapmıstı ve bunu benım dişçim farketmişti ılk olarak.. cunku dişlerim de bır yone dogru asımetrıktı on iki dişim. asimetri ameliyattan sonra yok gibi cunku gercekten doktorlar bunu olcup biçip yapıyor ..benim burnum şiş henüz canım ama yanı su halıyle yok...burada kı arkadslarda da o tarz asimetrık durumla hıc karsılasmadım..
canım estetık ıstemıyosan sadece burun ucunu duzelttirebilirsin.. ben istanbul da oldum Kayseri için bir fikrim yok... kuzenim devlette oldu onun burnu da gayet güzel..

benimde dişlerimde sonradan eğilme oldu alt ön dişlerim yamulmaya başladı bunun içinde doktora gideceğim inanın sadece şu eğrilik düzelsin diye ameliyat olmak istiyorum o derece taktım yani kafama yarında bi plastik cerrahiye gideceğim belkide başka bir sorun vardır aklımdakileri hep soracam çok sıkıldım bu halimden sendeki asimetrilik nasıldı canım??

sola dogruydu canm bnm benımkısı.. git git ıhmal etme herseyın bir cozumu var yok yere piskolojını bozma

sola dogruydu canm bnm benımkısı.. git git ıhmal etme herseyın bir cozumu var yok yere piskolojını bozma

sürekli aynaya bakıyorum ya salak gibi oldum :) baktığımda öyle pek bişe farketmiyorum ama resimlerde çok belli oluyo herşey.. yarın gidiyim artık naparlarsa yapaınlar bulsunlar benim sorunumu yaaaaaa :)

sürekli aynaya bakıyorum ya salak gibi oldum :) baktığımda öyle pek bişe farketmiyorum ama resimlerde çok belli oluyo herşey.. yarın gidiyim artık naparlarsa yapaınlar bulsunlar benim sorunumu yaaaaaa :)

git canım...ne cıkcak ben de merak edıyorum :)

acaba kuzenınız hangı devlet hastanesınde oldu ve ıstanbulda mı ? :)

çok çok geçmiş olsun canım benim :) açtığım konuyla ve bütün arkadaşlarımızın da desteğiyle korkunu azaltabildiysek ve rahat girmeni sağlayabildiysek ne mutlu bize :) inşallah hızlıca iyileşirsin rahat geçer sürecin, fotolarını da bekliyoruzz

yarın haber veririm ne olduğunu uardımın için teşekkür ederim canım :)

Yazdıklarını yeni gördüm ancak cevap yazabiliyorum, benim önerim öncelikle uzamana danışman, ama her zaman söylerim sağlıkla ilgili bi problemin yoksa ve gerçekten dışardan bakıldığında kusur görünmüyorsa doğal kalması. Ancak seni çok rahatsız ediyorsa ve sağlık sorunların da varsa hem kbb uzmanlarına görün görüşlerini al hem de estetik uzmanlarına derim. Onlar seni çok daha iyi yönlendirir burnunun yapısını görmeden bişey diyemedim :) Ama tecrübelerimizi diğer arkadaşlarla beraber elimizden geldiğince aktarıyoruz, ameliyat süreciyle ilgili soruların olursa burdayız yani :)

KIZLAR BENDE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM, DOKTOR EPEY AĞIR BİR MASAJ VERDİ BANA, BURNUNU KENDİN ŞEKİLLENDİRCEKSİN DEDİ, DOKTORUNDAN BU ŞEKİLDE YORUM ALAN BAŞKA ARKADAŞ VAR MI ARANIZDA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…