Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Bende kisalma oldu, burnumun ucu cok fazla ödemli oldugu icin burnum yandan daha uzun duruyordu. Suan 3. ayim ve 1. ay fotograflarima bakarken cok belli oluyor. Ödemler indikce kisalmis sanki ve daha kibar duruyor. Bence senin icin daha cok erken, sabret ve icini rahat tut :)
 
Yaaa şuan bi umut doğdu o zaman banada..çok mutlu oldummm..çok teşekkür ederimmmm gerçektennn.bunu duymak benim için çok önemliydii.
 
Burnum çok şiş ya ama henüz 20 gün falan oldu
 
Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. yılların verdiği bir burun eğriliği yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.
 

Eklentiler

  • 1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 1.172
  • 2.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 955
  • 3.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 931
  • 4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 874
  • 5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.009
  • 6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 953
  • 7.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 992
  • 8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 985
  • 9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 988
  • 10.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.095
şu mesaja o kdr sevindim ki benim de 19 gün oldu ameliyat olalı. sanki uzun gibi. dısardan bakınca şiş yok gibi ama ici asırı sis ve hissedebiliyorum. dısardan da cok sert dokununca bunlar inince daha ufalır umarım
 
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba herkese,
ameliyat olalı 2 hafta oldu. karşıdan bakıldığında burun deliklerim gözüküyor. şişlikler indiğinde burun deliklerim de aşağı iner mi? psklojim bozuldu aynı durumu yaşayan var mı?
 
Ameliyat olan herkes iniyor diyor. Tabi bu ne kadar kaldirdiginada bagli. Resim koyabilirsiniz.
 


Evet bende aynı durumu yasıyordum iniyor 2 ml daha indiğini söylüyor doktorlar. Bilerek kalkık yapıyorlar ki Burun şişlikleri indiğinde normal sv iyeye gelsin diye. Benim 2. Ayda inmişti ama ben yazın olduğu İçin şişliklerim geç indi bazı kişilerin 1 Ayda geçiyor.
 

umarım iner.. gülerken de zorlanıyorum. aptal bi ifade oluyor suratımda. aynaya bakmak istemiyorum. uzaylı gibiyim. siz de yaşadınız mı bu durumu?
 
umarım iner.. gülerken de zorlanıyorum. aptal bi ifade oluyor suratımda. aynaya bakmak istemiyorum. uzaylı gibiyim. siz de yaşadınız mı bu durumu?
Hiçç ama hiç merak etme canım. Mutlaka inecek o kalkıklık. Ben 3,5 ay önce falan ameliyat olmuştum. Aman Allahım nasıl dik nasıl kalkık ve delikleri görünen bir burnum olmuştu. Kabus gibiydi. Ama gün geçtikçe inip normalleşti. Şuan gayet indi. Hatta artık daha fazla inmesin diye dua ediyorum :)))
 
umarım iner.. gülerken de zorlanıyorum. aptal bi ifade oluyor suratımda. aynaya bakmak istemiyorum. uzaylı gibiyim. siz de yaşadınız mı bu durumu?

Siz yine gülebiliyorsunuz ben gelemiyordum içim gülüyordu ama yüzümde samimiyetsiz bir ifade oluşuyordu. Çünkü yüzünüz hala şiş ben yok ya yüzüm şiş değil diyordum yanaklarım dudaklarım ve o gülüş ifadesini bozan bıyık bölgesi çok şiş oluyor. Bundan kaynaklı sabredin o görüntü kaybolacak. İnşallah
 
Kizlar bisy sorcam bende open roof tesbit edildi nekadar dogru bilemicem yanliz kendi doktorum burnumu daraltmamis niye daraltmamis ?? Gerekmiyomu??
 
Kizlar bisy sorcam bende open roof tesbit edildi nekadar dogru bilemicem yanliz kendi doktorum burnumu daraltmamis niye daraltmamis ?? Gerekmiyomu??
Open roof kendi doktorun mu tespit etti yoksa kaldigin yerde doktora mi gittin? Burun cati acik kalmis anlamina geliyor, elinle burun sirtinda cukur gibi bisey hissediyor musun? Eger gercekten open roof varsa ve distan belli oluyorsa revision ol derim. Daraltma konusuna gelince, doktorun galiba ihtiyac bulmamistir. Ameliyat öncesi doktor aslinda hastayla konusur, ameliyatta tam olarak ne yapacaklarini senin doktorun bunlari seninle konusmadi mi?
 

Daraltcam asagadaki kismini demisti! yukarisi inceydi asagadaki bölge kalin oraYi daraltcam demisti. yanina gittim ama hic elemedi orayi septumu tek kurcaladi! bende alman doktoruna görünim dedim burdfaki doktor dedi open roof diye bende pek inanmadigim icin kendi doktoruma tekrar basvurdum telefonda ve dediki tek düzelttim Okadar parada aldi yani ! kontrolede gidince baska seyler konusuyoz havadan sudan sürekli onun problemi, bana hic sira gelmez :) benim derim ne ince nede kalin yani ortasi! Birde ameliAtdan önce burnum önden genis gibi degildi simdi gözümde genis gibi Geliyor! Bu cevremdiklerde sürekli eski burnun daha inceydi diyinceler aklimi yetiriyom!
 

Niye reveziyon sart?? kiz yoksa sogukta burnunun sirti birde kas agrisi ondanmi kaynaklaniyor , git gide cöküyorda benimi haberimi yok!??
 
Niye reveziyon sart?? kiz yoksa sogukta burnunun sirti birde kas agrisi ondanmi kaynaklaniyor , git gide cöküyorda benimi haberimi yok!??
Ben open roof hakkinda baya biseyler okudum cogu kisi senin söyledigin gibi sogukta aci ve baski gibi bisey hissediyorlarmis, bas agrisi da var, doktorlar da open roof‘dan kaynaklandigi söylemisler. Burun sirti acik kaldigi icin cökük gözükebiliyor. Agrin varsa ve distan belli oluyorsa doktorlar genelde revision öneriyorlar ama tabi kendi kararin.
Haa ve önden genislik de open roof‘dan kaynaklaniyor, doktor degilim tabiki ama dediklerinin hepsi open roof‘un semptomlari malesef
 


Ben distan farketmedim burdaki doktor fark etti open roof dedi bi arkadasda demisti biara anlamadim
 

Gerçekten mi ya nasıl mutlu oldum şu an anlatamam :) inşallah benim de öyle olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…