Bende kisalma oldu, burnumun ucu cok fazla ödemli oldugu icin burnum yandan daha uzun duruyordu. Suan 3. ayim ve 1. ay fotograflarima bakarken cok belli oluyor. Ödemler indikce kisalmis sanki ve daha kibar duruyor. Bence senin icin daha cok erken, sabret ve icini rahat tut :)Arkadaşlar atel çıktıktan sonra uzun görünen bir burun ödemler indikçe kısalabilir mi acaba.şişilikler inince kalın burunlar inceliyor diyorlar ama uzun olup düzelen varmı bulamadım böyle bişi.Eski burnum zaten uzundu ve şimdide böyle kalacak diye çok üzülüyorum..19.günüm bu arada.
Merhaba bugun gun aldim. Benim burnumda etli ve kalin derili rica etsem bir fotonuzu gorebilirmiyim onden ve yandan.Aaa evetbende kemer yoktu ama aşırı etli ve kalındı. Umarım gecici bir durumdur
Yaaa şuan bi umut doğdu o zaman banada..çok mutlu oldummm..çok teşekkür ederimmmm gerçektennn.bunu duymak benim için çok önemliydii.Bende kisalma oldu, burnumun ucu cok fazla ödemli oldugu icin burnum yandan daha uzun duruyordu. Suan 3. ayim ve 1. ay fotograflarima bakarken cok belli oluyor. Ödemler indikce kisalmis sanki ve daha kibar duruyor. Bence senin icin daha cok erken, sabret ve icini rahat tut :)
şu mesaja o kdr sevindim kiBende kisalma oldu, burnumun ucu cok fazla ödemli oldugu icin burnum yandan daha uzun duruyordu. Suan 3. ayim ve 1. ay fotograflarima bakarken cok belli oluyor. Ödemler indikce kisalmis sanki ve daha kibar duruyor. Bence senin icin daha cok erken, sabret ve icini rahat tut :)
Ameliyat olan herkes iniyor diyor. Tabi bu ne kadar kaldirdiginada bagli. Resim koyabilirsiniz.merhaba herkese,
ameliyat olalı 2 hafta oldu. karşıdan bakıldığında burun deliklerim gözüküyor. şişlikler indiğinde burun deliklerim de aşağı iner mi? psklojim bozulduaynı durumu yaşayan var mı?
merhaba herkese,
ameliyat olalı 2 hafta oldu. karşıdan bakıldığında burun deliklerim gözüküyor. şişlikler indiğinde burun deliklerim de aşağı iner mi? psklojim bozulduaynı durumu yaşayan var mı?
Evet bende aynı durumu yasıyordum iniyor 2 ml daha indiğini söylüyor doktorlar. Bilerek kalkık yapıyorlar ki Burun şişlikleri indiğinde normal sv iyeye gelsin diye. Benim 2. Ayda inmişti ama ben yazın olduğu İçin şişliklerim geç indi bazı kişilerin 1 Ayda geçiyor.
Hiçç ama hiç merak etme canım. Mutlaka inecek o kalkıklık. Ben 3,5 ay önce falan ameliyat olmuştum. Aman Allahım nasıl dik nasıl kalkık ve delikleri görünen bir burnum olmuştu. Kabus gibiydi. Ama gün geçtikçe inip normalleşti. Şuan gayet indi. Hatta artık daha fazla inmesin diye dua ediyorum :)))umarım iner.. gülerken de zorlanıyorum. aptal bi ifade oluyor suratımda. aynaya bakmak istemiyorum. uzaylı gibiyim. siz de yaşadınız mı bu durumu?
umarım iner.. gülerken de zorlanıyorum. aptal bi ifade oluyor suratımda. aynaya bakmak istemiyorum. uzaylı gibiyim. siz de yaşadınız mı bu durumu?
Open roof kendi doktorun mu tespit etti yoksa kaldigin yerde doktora mi gittin? Burun cati acik kalmis anlamina geliyor, elinle burun sirtinda cukur gibi bisey hissediyor musun? Eger gercekten open roof varsa ve distan belli oluyorsa revision ol derim. Daraltma konusuna gelince, doktorun galiba ihtiyac bulmamistir. Ameliyat öncesi doktor aslinda hastayla konusur, ameliyatta tam olarak ne yapacaklarini senin doktorun bunlari seninle konusmadi mi?Kizlar bisy sorcam bende open roof tesbit edildi nekadar dogru bilemicem yanliz kendi doktorum burnumu daraltmamis niye daraltmamis ?? Gerekmiyomu??
Open roof kendi doktorun mu tespit etti yoksa kaldigin yerde doktora mi gittin? Burun cati acik kalmis anlamina geliyor, elinle burun sirtinda cukur gibi bisey hissediyor musun? Eger gercekten open roof varsa ve distan belli oluyorsa revision ol derim. Daraltma konusuna gelince, doktorun galiba ihtiyac bulmamistir. Ameliyat öncesi doktor aslinda hastayla konusur, ameliyatta tam olarak ne yapacaklarini senin doktorun bunlari seninle konusmadi mi?
Open roof kendi doktorun mu tespit etti yoksa kaldigin yerde doktora mi gittin? Burun cati acik kalmis anlamina geliyor, elinle burun sirtinda cukur gibi bisey hissediyor musun? Eger gercekten open roof varsa ve distan belli oluyorsa revision ol derim. Daraltma konusuna gelince, doktorun galiba ihtiyac bulmamistir. Ameliyat öncesi doktor aslinda hastayla konusur, ameliyatta tam olarak ne yapacaklarini senin doktorun bunlari seninle konusmadi mi?
Ben open roof hakkinda baya biseyler okudum cogu kisi senin söyledigin gibi sogukta aci ve baski gibi bisey hissediyorlarmis, bas agrisi da var, doktorlar da open roof‘dan kaynaklandigi söylemisler. Burun sirti acik kaldigi icin cökük gözükebiliyor. Agrin varsa ve distan belli oluyorsa doktorlar genelde revision öneriyorlar ama tabi kendi kararin.Niye reveziyon sart?? kiz yoksa sogukta burnunun sirti birde kas agrisi ondanmi kaynaklaniyor , git gide cöküyorda benimi haberimi yok!??
Ben open roof hakkinda baya biseyler okudum cogu kisi senin söyledigin gibi sogukta aci ve baski gibi bisey hissediyorlarmis, bas agrisi da var, doktorlar da open roof‘dan kaynaklandigi söylemisler. Burun sirti acik kaldigi icin cökük gözükebiliyor. Agrin varsa ve distan belli oluyorsa doktorlar genelde revision öneriyorlar ama tabi kendi kararin.
Haa ve önden genislik de open roof‘dan kaynaklaniyor, doktor degilim tabiki ama dediklerinin hepsi open roof‘un semptomlari malesef
Hiçç ama hiç merak etme canım. Mutlaka inecek o kalkıklık. Ben 3,5 ay önce falan ameliyat olmuştum. Aman Allahım nasıl dik nasıl kalkık ve delikleri görünen bir burnum olmuştu. Kabus gibiydi. Ama gün geçtikçe inip normalleşti. Şuan gayet indi. Hatta artık daha fazla inmesin diye dua ediyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?