Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

ne kadar süre sonra geçti peki :)

Canım benim 4.5 ay oldu ameliyat olalı hala karşıdan burun deliklerim görünüyor doktora kaldırmamasını söyledim bide o kadar mutsuzumki inermi daha bilmiyorum ama umarım senin iner

merabalar baya zaman geçmiş şikayetleriniz bittimi şu anki halinden memlunmusunuz,bende 2hafta önce oldum son taraf uçta hafif bi şişlik var,sizin asimetri düzeldimi

E simdi daha odemli tabi iri ve kaba duracak benim ince deri oldugu halde hala odem var 4.ayda biraz zamana birak hic moralini bozma

Merhaba bende esabil bey e ameliyat oldum 13 gün önce şu anda burun sırtı kalın duruyor çok mutsuzum geçer mi bu burnum uzun geliyor gibi birde???

Merhaba ben de 6. Haftama girdim ama sanki kuculme yerine daha da sisiyor gibi burnymun icteki kesi yapilan yerleri dikis kisimlarini sislikten gorebiliyorum insallah gecer

Merhaba ben de 6. Haftama girdim ama sanki kuculme yerine daha da sisiyor gibi burnymun icteki kesi yapilan yerleri dikis kisimlarini sislikten gorebiliyorum insallah gecer
Masaj yaparsanız şişliği azalır tabi doktorunuz önerdiyse.birde sabahları çok şiş oluyor benim 4.ayım.

Doktorum masaj vermedi sabirla beklemem gerekiyormuş bekliyorum ama nasıl psikoloji gitti

Merhaba ben 13 gün önce ameliyat oldum burun sırtı kalın duruyor ve masaj yaparken elime sert ödemler geliyor bunlar geçince burun sırtı incelir mi ???
Cevabını bilmiyor musun ? Tabi ki incelir hemde baya incelir.Burnun kalın deriliyse 8-9 ayda o dediğin ödemler anca geçer.

Cevabını bilmiyor musun ? Tabi ki incelir hemde baya incelir.Burnun kalın deriliyse 8-9 ayda o dediğin ödemler anca geçer.

Orta derili olduğumu söyledi doktor bey cevabı biliyorum ama moralim çok bozuluyor bazen bir de çevremdekiler kalkık duruyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…