- 7 Aralık 2017
- 6
- 0
- 86
- 34
ne kadar süre sonra geçti peki :)Siz yine gülebiliyorsunuz ben gelemiyordum içim gülüyordu ama yüzümde samimiyetsiz bir ifade oluşuyordu. Çünkü yüzünüz hala şiş ben yok ya yüzüm şiş değil diyordum yanaklarım dudaklarım ve o gülüş ifadesini bozan bıyık bölgesi çok şiş oluyor. Bundan kaynaklı sabredin o görüntü kaybolacak. İnşallah
merhaba herkese,
ameliyat olalı 2 hafta oldu. karşıdan bakıldığında burun deliklerim gözüküyor. şişlikler indiğinde burun deliklerim de aşağı iner mi? psklojim bozulduaynı durumu yaşayan var mı?
ne kadar süre sonra geçti peki :)
merabalar baya zaman geçmiş şikayetleriniz bittimi şu anki halinden memlunmusunuz,bende 2hafta önce oldum son taraf uçta hafif bi şişlik var,sizin asimetri düzeldimimerhaba burun estetiği ve devilasyon yaptırdım. bugün ameliyat sonrası 8. günüm, burnumun uç kısmında sağ ve sol kanatları birbirinde farklı, biri daha şişkin diğeri daha normale yakın. farklı nortalarda şikinlikler daha fazla. asimetrik bir görüntü sezinliyorum. dün alçı çıkartıldıktan sonra komple şişti burnum. bunlar normal midir. özellikle asimetrik görüntüler siz de de oldumu?
E simdi daha odemli tabi iri ve kaba duracak benim ince deri oldugu halde hala odem var 4.ayda biraz zamana birak hic moralini bozma
Merak etmeyin 4.aydayım o kalınlıkta o uzun görüntüde büyük ölçüde düzeliyor.geçmiş olsunMerhaba bende esabil bey e ameliyat oldum 13 gün önce şu anda burun sırtı kalın duruyor çok mutsuzumgeçer mi bu burnum uzun geliyor gibi birde???
Merak etmeyin 4.aydayım o kalınlıkta o uzun görüntüde büyük ölçüde düzeliyor.geçmiş olsun
Masaj yaparsanız şişliği azalır tabi doktorunuz önerdiyse.birde sabahları çok şiş oluyor benim 4.ayım.Merhaba ben de 6. Haftama girdim ama sanki kuculme yerine daha da sisiyor gibi burnymun icteki kesi yapilan yerleri dikis kisimlarini sislikten gorebiliyorum insallah gecer
8.5 ay geçti sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Cevabını bilmiyor musun ? Tabi ki incelir hemde baya incelir.Burnun kalın deriliyse 8-9 ayda o dediğin ödemler anca geçer.Merhaba ben 13 gün önce ameliyat oldum burun sırtı kalın duruyor ve masaj yaparken elime sert ödemler geliyor bunlar geçince burun sırtı incelir mi ???
Cevabını bilmiyor musun ? Tabi ki incelir hemde baya incelir.Burnun kalın deriliyse 8-9 ayda o dediğin ödemler anca geçer.
Cevabını bilmiyor musun ? Tabi ki incelir hemde baya incelir.Burnun kalın deriliyse 8-9 ayda o dediğin ödemler anca geçer.
Bu süreçte burnunuzu yamuk gösteren tümsek gibi ödemleriniz oldu mu acaba hiç.yada kemer görüntüsü gibi.8.5 ay geçti sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Kemik kısmında ilk 4-5 ay kemer görünümü oldu hatta endişelendim.Ama ödemmiş geçti.Şuan öyle bir sıkıntı yok.Bu süreçte burnunuzu yamuk gösteren tümsek gibi ödemleriniz oldu mu acaba hiç.yada kemer görüntüsü gibi.
Çok meyve suyu içtim.Özellikle taze sıkılmış %100 ananas suyu falan.birde küçük masajlar yaptım.Ödemi indirmek için neler yaptınız
Teşekkür ederim cevabınız için umarım benimkide ödemdir ve geçer.Kemik kısmında ilk 4-5 ay kemer görünümü oldu hatta endişelendim.Ama ödemmiş geçti.Şuan öyle bir sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?