Canımcım hala sol tarafım sağa göre eğri duruyor ara ara hergün ama her Allahın günü bambaşka bir burunla uyanıyorum bazen sola doğru bazen sağa doğru şiş bazen burun ucum dudağıma kadar uzamış bazen çok yukarıda bazen burun sırtımda hala kemik var gibi ne bileyim her seferinde değişik hatta bazen kavisli oluyor :)
merhaba ben 1 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. burnum çok sorunluydu ama şuan burnumdan memnun değilim çünkü burnumda çökme olmuş. ama ameliyattan sonra sargılar açıldığından beri vardı bu sorun. lütfen bana iyi bi doktor tavsiye edin ne yapacağımı şaşırdım
merhaba ben 1 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. burnum çok sorunluydu ama şuan burnumdan memnun değilim çünkü burnumda çökme olmuş. ama ameliyattan sonra sargılar açıldığından beri vardı bu sorun. lütfen bana iyi bi doktor tavsiye edin ne yapacağımı şaşırdım
bukket doktorunuz kim acaba???çok merak ettim..
bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..
mağdur olanlar lütfen doktorlarını yazsınlar
Dua edin arkadaşlar inşallah revizyon ameliyatımdan sonra güzel olmuştur. insan çok üzülüyor resmen kasap gibi kesti nevzat demirbilek benim burnumu ve onun yüzünden 2 haftadır acı çekiyorum umarım bu çektiğim acılara değer.henüz çok erken ama güzel olursa tavsiye edeceğim dr umu çok şeker bir insan kendisi.yinede emin olmadan asla tavsiye etmem hayat meselesi çünkü.Allah bizi kasaplardan korusun.
Seni üzmek istemem ama yıllardır bu formu okurum. Zamanla kisalani hiç okumadim. Bende ameliyat olalı 7 ay oldu. Bende burnumun önceki aylara göre uzadığını dusunuyorum.Arkadaşlar atel çıktıktan sonra uzun görünen bir burun ödemler indikçe kısalabilir mi acaba.şişilikler inince kalın burunlar inceliyor diyorlar ama uzun olup düzelen varmı bulamadım böyle bişi.Eski burnum zaten uzundu ve şimdide böyle kalacak diye çok üzülüyorum..19.günüm bu arada.
Bugün barış çakırın 2012 de yazdığı bi yazıyı okudum. Burunda ki kemer alinipta burun kuculunce fazla olan deri burunun ucunda top gibi bir görüntü oluşumuna sebep oluyormuş. Belki o yüzden böyle bir görüntü vardirarkadaslar ya burun ucunda yuvarlak bombe gibi bişey kalıpta sonra gecen varmı boyle sanki tüm şiş orda birikmiş gibi burun ucunda yuvarlak birsey var.. Çıldrımak uzereyım 6 ay oldu bide
Aaa evetBahsettiğim yazı
Çok basit anlatacağım. Ülkemizde çok fazla burun ameliyatı yapılıyor. Normal bir burun ucunda kıkırdakların silueti seçilir, seçilmelidir. Bazı estetikli burunlarda, anormal bir yuvarlaklaşma oluyor. Yıllarca burun derisi parlayabiliyor. Aynı derinin karakteri değişebiliyor... Mesela burun ucunun hemen üstündeki deride kalınlaşma, burun orta etinde sarkma olabiliyor. İçten bantlama, bu yan etkileri azaltacak gibi görünüyor. Burun ucunun hemen üstündeki deriyi kontrol etmek çok zordur. Kemer alınınca oluşan deri fazlalığı, kabarıklık yapar. Burun küçülünce deri fazla gelir ve ucu yuvarlaklaşır. Yani medium tişört giymek gerekliyken large tişört giymek gibi olur. Kabarıklık oluşma ihtimali bulunan noktaları, alttaki kıkırdaklara dikince deri içerden teyellenmiş ve kontrol edilmiş olur.
Ayni dönem ameliyat olmusuz. Umarım herşey gönlünce olur.Aaa evetbende kemer yoktu ama aşırı etli ve kalındı. Umarım gecici bir durumdur
zaten aradım ama bulamadım böyle bişey..belki bi umut yaşayan vardır diye yazmıştım..çok üzgünümm çook..Seni üzmek istemem ama yıllardır bu formu okurum. Zamanla kisalani hiç okumadim. Bende ameliyat olalı 7 ay oldu. Bende burnumun önceki aylara göre uzadığını dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?