Burun ameliyatından sonra ilk neyi değiştirdiniz???

ben çok acele ettim canım...

Ankaradayım...

birkaç olumlu yoruma kandım, konulardan birinde...

Ankara Üniversitesi Plastik Cerrahide bir prof. a ameliyat oldum sanıyorum:47: belkide ameliyata asistan girdi hiç güvenemiyorum....

sonuçta hiç iyi olmadı işte...

birde fiyat uygundu, ona kandım:47:

Oldum olası korkuyorum şu profesörlerden, çok duydum asistanları giriyormuş falan diye :( .. İnşallah zamanla oturur burnun .. Hemen revizyon düşünme daha çok erken.. Olurda 1 senenin sonunda istediğin gibi olmazsa o zaman uzuuun uzun araştır öyle ol.. Revizyonda emre ilhanı tek geçerim ama işte maddi yönü biraz tuzlu..sabır şimdilik :(

Oldum olası korkuyorum şu profesörlerden, çok duydum asistanları giriyormuş falan diye :( .. İnşallah zamanla oturur burnun .. Hemen revizyon düşünme daha çok erken.. Olurda 1 senenin sonunda istediğin gibi olmazsa o zaman uzuuun uzun araştır öyle ol.. Revizyonda emre ilhanı tek geçerim ama işte maddi yönü biraz tuzlu..sabır şimdilik :(

evet. emre bey,n yaptığı burunları bende çok beğeniyorum...

en az 12000 lira ve üzerine revizyon yapıyormuş... offff offfff:43::43::43:

evet. emre bey,n yaptığı burunları bende çok beğeniyorum...

en az 12000 lira ve üzerine revizyon yapıyormuş... offff offfff:43::43::43:

O zaman ya hiç yaptırma yada birikim yap.. Ne kadar zahmetli bir süreç sende biliyorsun.. Heleki revizyon hiç bir doktorun sevmediği bir iş çünkü amlytıda iyileşme dönemide daha zor.. Oda kötü olursa allah muhafaza.. Off kıyamam yaa onca hayalle git sonra hüsran :(

O zaman ya hiç yaptırma yada birikim yap.. Ne kadar zahmetli bir süreç sende biliyorsun.. Heleki revizyon hiç bir doktorun sevmediği bir iş çünkü amlytıda iyileşme dönemide daha zor.. Oda kötü olursa allah muhafaza.. Off kıyamam yaa onca hayalle git sonra hüsran :(

gece gündüz aynaya bakıyorum....

ha düzeldi ha düzelecek diye:43:

5 ay sonraki halinden de ümidim yok ama beklemek zorundayım:43:

para biriktiriyorum şimdiden... olmadı kredi çekerim... yeterki istediğim gibi olsun:43:

gece gündüz aynaya bakıyorum....

ha düzeldi ha düzelecek diye:43:

5 ay sonraki halinden de ümidim yok ama beklemek zorundayım:43:

para biriktiriyorum şimdiden... olmadı kredi çekerim... yeterki istediğim gibi olsun:43:

İnşallah cnm benim :( eski ve yeni halini eklede beraber bakalım.. Bende karnıma taktım herkez fıstık gibi olmuş iki haftada ben 1.5 ay oldu eskiye göre iyi ama başkalarına göre çok kötü :( illa bişi oluyor işte

İnşallah cnm benim :( eski ve yeni halini eklede beraber bakalım.. Bende karnıma taktım herkez fıstık gibi olmuş iki haftada ben 1.5 ay oldu eskiye göre iyi ama başkalarına göre çok kötü :( illa bişi oluyor işte

Karın germe olursan, memişleride beraber yaptır... ikisi beraber yapılınca, genel görünüm tam uyum içinde oluyormuş... birde karın germede Ercan Karacaoğlu çok methediliyor... bir görüş istersen...

hakkında hayırlısı olsun canım:38:

Karın germe olursan, memişleride beraber yaptır... ikisi beraber yapılınca, genel görünüm tam uyum içinde oluyormuş... birde karın germede Ercan Karacaoğlu çok methediliyor... bir görüş istersen...

hakkında hayırlısı olsun canım:38:

Memişler sapasağlam maşallah.. Sarkma falan yok :)) ben kımbine oldm cnm burun karın lipo hepsi bir.. Burnuma bayılıorum karnım canımı sıkıo :(( bekleyeyim biraz daha olmazsa dr la yüzyüze görüşmek için yol görünecek :(

canım tamam biraz şiş olurda, haftanın 5 günü, sabahtan akşama kadar karşı karşıya çalıştığın iş arkadaşında mı fark etmez:47:

en azından sende değişik birşeyler var falan demesi lazım dı değil mi....

dün ablama uğradım, oda fark etmedi bile:47:

sadece eşim iyi oldu diye beni avutuyor...

düşün benim palyaço burun şeklinde burnum vardı... burun estetiği geçiriyorum ve kimse farketmiyor.... bunda bir yanlışlık yokmu sizce:47::47::47:

Yazdıklarına üzüldüm, benim de en büyük korkum. Ya sonuç alamazsam??? İnsan güzel bir burun hayal ediyor haliyle, doktorunla görüştün mü?

Yazdıklarına üzüldüm, benim de en büyük korkum. Ya sonuç alamazsam??? İnsan güzel bir burun hayal ediyor haliyle, doktorunla görüştün mü?

beğenmezsem tekrar yapacakmış, az beklemem lazımmış mış mış:47::47::47:

ilkinde yapamayan doktor, revizyon gibi daha zor bir ameliyatı nasıl başarıp çıkacak:47:nasıl güvenebilirim ki bir daha:43:

burnumun ucunda 1 adet pinpon topu taşıyorum... o vaziyetteyim yani:43::43::43:

Memişler sapasağlam maşallah.. Sarkma falan yok :)) ben kımbine oldm cnm burun karın lipo hepsi bir.. Burnuma bayılıorum karnım canımı sıkıo :(( bekleyeyim biraz daha olmazsa dr la yüzyüze görüşmek için yol görünecek :(

bunların hepsini birden mi?:53::53::53:

ben çok tırtmışım meğer:ssz:

ben korkmuştum:53: kamyon çarpmış gibi olursun dediler, korktum:17:

Valla hiiiiçte öyle olmuyor.. Acımıyor dersem yalan ama inan bir doğum kadar yıpratmadı beni.. Onca operasyon 7 saat sürdü, 5 saat sonra ayaklandım yardımsız yürüdüm.. Acıomu? Evet.. Ama öyle pişman edecek kadar deil..

Valla hiiiiçte öyle olmuyor.. Acımıyor dersem yalan ama inan bir doğum kadar yıpratmadı beni.. Onca operasyon 7 saat sürdü, 5 saat sonra ayaklandım yardımsız yürüdüm.. Acıomu? Evet.. Ama öyle pişman edecek kadar deil..

canım maşallah diyeyim sana:nazar:

ben herhalde nazlıyım biraz:1: az da yaşlıyım... fark ordan sanırım:ssz:

aylarca topuz sac kullancam, defalarca yan profil foto cekilcem :))

Yandan fotoğraf çekilme işi tam bana göre poz poz çekinirim ve kendimi bildim bileli saçım salıktır onu toplar gezerim oh sefam olsun tabi burnum da güzel olsun inaşşşşaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaah hepimizin Allah kalbine göre versin, hayal ettiğimiz burun bizim olsun :52: :32:

Yandan fotoğraf çekilme işi tam bana göre poz poz çekinirim ve kendimi bildim bileli saçım salıktır onu toplar gezerim oh sefam olsun tabi burnum da güzel olsun inaşşşşaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaah hepimizin Allah kalbine göre versin, hayal ettiğimiz burun bizim olsun :52: :32:

Ve de o burun en kisa surede bizim olsuun :))

Back
X