Burun ameliyatından sonra ilk neyi değiştirdiniz???

beğenmezsem tekrar yapacakmış, az beklemem lazımmış mış mış:47::47::47:

ilkinde yapamayan doktor, revizyon gibi daha zor bir ameliyatı nasıl başarıp çıkacak:47:nasıl güvenebilirim ki bir daha:43:

burnumun ucunda 1 adet pinpon topu taşıyorum... o vaziyetteyim yani:43::43::43:

Haklısın aslında, revizyon daha zor diyorlar. Bu arada benim burnumun ucu da top gibi, doğal hali yani. İnşallah ben de bu toptan kurtulurum.

Yandan fotoğraf çekilme işi tam bana göre poz poz çekinirim ve kendimi bildim bileli saçım salıktır onu toplar gezerim oh sefam olsun tabi burnum da güzel olsun inaşşşşaaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaah hepimizin Allah kalbine göre versin, hayal ettiğimiz burun bizim olsun :52: :32:
Amin kuzum hepimiz istediğimiz gibi hem estetik açıdan güzel hem de sağlıklı burunlara sahip olalım :)

Haklısın aslında, revizyon daha zor diyorlar. Bu arada benim burnumun ucu da top gibi, doğal hali yani. İnşallah ben de bu toptan kurtulurum.

doktorunuza üstüne basa basa o top gibi kısmın yok olmasını istediğinizi ısrarla söyleyin.... yapamayacaksa da yapamam desin.....

yuvarlak laflar edip, kesin konuşmazsa o doktordan kaçın...:47:

ben de ilk olarak saçlarımı kestirdim hep kısa saç sevmişimdir burnum kemerli olduğu için korkuyodum ama şu an çok rahatım (:

Saçlarıma takmış durumdayım eskiden burnumu kapatmak için hep uzun önü katlı modeller kullandm artk biraz daha kısa yüzümü gözümü ön plana çıkaracak iddialı bi saç düşünüyorum :16:

bende şaçlarımı değiştirdim, kaşlarımı bir ay hiç almadım çok inceydi kalınlaştırdım. Sonracıma sevgiliyi de değiştirdim yok onu değiştirmedim tam sadece ayrıldım diyelim :D biraz da giyim tarzımı değiştirdim artık kendime yakıştırmadığım şeyleri yakıştırır oldum. ruj sürmezdim acık renkler de olsa da ruja başladım.

dün bi de postış taktım at kuyruğu yaptım kendimi ben bile tanıyamadım. öyle de çok yapay oldu geri çıkardım postişleri :D

alıp alıp sürmediğim rujlarımı sürer oldum bir de saçımı topluyorum.

bende şaçlarımı değiştirdim, kaşlarımı bir ay hiç almadım çok inceydi kalınlaştırdım. Sonracıma sevgiliyi de değiştirdim yok onu değiştirmedim tam sadece ayrıldım diyelim :D biraz da giyim tarzımı değiştirdim artık kendime yakıştırmadığım şeyleri yakıştırır oldum. ruj sürmezdim acık renkler de olsa da ruja başladım.

Sen baya bi değişiklik yapmışsın canım, ben sadece saç rengimi değiştirdim. Burnum istediğim gibi olmadığı için moral olsun dedim. Giyim tarzımı ben de değiştirmek istiyorum ama ha deyince olmuyor o. dolabı yenilemek lazım. Elimi neye atsam o bana yakışmaz bu bana yakışmaz modundayım.

Sen baya bi değişiklik yapmışsın canım, ben sadece saç rengimi değiştirdim. Burnum istediğim gibi olmadığı için moral olsun dedim. Giyim tarzımı ben de değiştirmek istiyorum ama ha deyince olmuyor o. dolabı yenilemek lazım. Elimi neye atsam o bana yakışmaz bu bana yakışmaz modundayım.

ya bende giyim tarzımı tamamen değiştim diyemem ama alışveriş yaptım bi kaç kere eski kıyafetleri de daha farklı onlarla kombinledim falan. ilk zamanlar bende beğenmiyordum uzaylı gibi oldum diyordum ama zamanla geçti o his şu an mutluyum inşallah senin de öyle olur.

bende kaşlara basıcam sarımsagı zaten evde olucam 1 ay :)))

kızlar dogum kontrol hapı yasmin kaşlarınıza uygulayın cok etkili kesinlikle hergün akşamları yapıyosun 1 tane ilacı alın ezin üzerine cok az hakiki zeytinyag dökün krem gibi yapın sonra kaşınıza sürün bekletin 1. 1,5 saat hergün ilac bitine kadr uygulayın kesinlikle cok yararı oluyor kuaförüm sölemişti yaptım kaşlarım kalındı daha cok kalınlaştı :16:

bende kaşlara basıcam sarımsagı zaten evde olucam 1 ay :)))

aha aha ya benim de çıkmıyordu ben çıkan hiç bir kaşı almadım 1 ay çünkü az az alınca kaş küsüyor dönmüyor dedi biri bana. gerçekten almayınca baya baya çıktı kaşım.

Insan psikolojisi ne ilginç olay ya, ameliyatla birlikte daha bircok yenilige yeltenen bi ben varim diyordum.meger hepimizin ortak noktasiymis :) sac rengini ve seklini degistirme,kaslari kalinlastirma, zayiflama...:) bunlara ek olarak benim göz kapaklarimda asimetri var arkadaslar, dogustan. Burun ameliyati ile birlikte ondan da kurtulmak istiyorum ama ikisi kombine olabiliyor mu bilmiyorum,sizin bilginiz var mi?

aslinda benim niyetim , ameliyattan ciktiktn hemen sonra sacimi boyatmakti .. ama ciktigimda o kadar kotu oldumki , puruzsuz yuzumde ilk kez sivilceler cikti deri degistirdim surekli , disari cikmadim ondan alcim ciktiktn sonra 1 hafta:/ we tabi bende hemen saclarima kostum onun disindada birsey degismedi:) yuzum disinda=)

kızlarrrr bende düşünyrm ama korkuyorum :( eskisi gbi nefes alamazsam filan dye... devlette olan var mı ücretler çok pahalı ya

Back
X