- Konu Sahibi dagcicegi33
-
canım bir kerede törpületip küçültseydin keşke..dediğin gibi o kadar acıya değsin...şiş olması normal ama yaa senin de 11. gün galiba..tatil bitince rapor alacak mısın sen de?
kemeride törpülediler benim,ama küt burun,kavis yok yani,önceleri alçılar içindeyken bir kusur yamukluk olmasında ne olursa olsun diyordum,şimdi insanoğlu işte şımardım şöyleydi böyleydi diyorum,yani canım burnum kalkık düz hafif büyük,ben tatil sonrasıda 1hafta alayım diyorum,daha gülemiyorum acıdan,nasıl ders anlatıcam yahuu
kızlar yaa ben de öğretmenimm ve pazartesi de ameliyatım var benim alt çenem biraz geride çene protez koyulacak ve burnumda da hafif eğirilik var.gazi hastanesinde olcam ama ameliyatımı asistan yapcak çok korkuyorumm 2 gecedir uyuyamıyorum boyle kendimi sedyede filan hayal ettikçe bayılcakmışım gibi hissediyorum hala kararsızımm napmalıyım sizce yaa
dağ çiçeği burunun sırtının düzleştirilmesi ile diğer kısımlarının uc kısmı vs.. fiyat farkı olurmu tavsiyelerin varmı...
ya aileme de yardım ediyorum o yüzden para biriktirmem baya zor, ufff kafam çok karışıkk,burnum oyle çok sorunlu değill ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum bi yandan da hadi daha kötü olursa diye düşünmekten kendimi alamıyorumm,çene zate kolay bi ameliyetmış onu dert etmiyorum ama,burun çok düşünüdürüyo(
canım burun ucu kaldırma diğerlerine göre daha kolay ve de ucuz diye bilyorum..tabi şehirden şehire ve doktordan doktora fiat farkı var..doğal olarak ameliyat çeşidine göre de fark var..aen burun ucu kaldıracaksan işin kolay canım.benim doktorun asistanına soruyorum burnunuz çok güzel ameliyat mı oldunuz..hayır olmadım sadece ucunu kaldırtım dedi:)).burn ucu kaldırmayı ameliyattan bile saymıyorlar o derece:))
burun amaliyatından sonra hastanede kalıyormuyuz ağrı oluyormu..benim 19 aylık oğlum varda:26:
beni 2 saat sonra eve göndermişlerdi ama çok önceden annem olmuştu yanlış hatırlamıyosam 1 hafta kadar kalmıştı ama şimdi hemen gönderiyolar diye biliyorum
duruma bağlı bir gece tutuyorlar genelde:)
niye o kadar uzun sürdü peki?ben içine pek müdahale etmiyorum su alcı cıksın ıcını gectım ben dısını merak edıyorum afallayıp kalmaktan korkuyorum sonucta yuzumuzun tam ortasında buyk bı degısıklık olcak ıfadem degıscek mı falan bunları dusunuyorum bu aralar yogun bı sekılde.bı de alcının yan taraflarında bantların oldugu ksımlarda bıseyler cıktı ya böyle beyaz beyaz isilik gibi cok sinirimi bozdu arada elımın erdıgı yere kadar tonıkle sılıyorum yaglanıyo bı de napcaz onları :S
evet yaa cidden..nasıl denk geldik böyle..hepimiz kışın olalım diye ara tatili değerlendirdik anlaşılan:)) ben bir hafta okullardan önce bir hafta da okuldan sonra olmak üzere toplam 10 günlük rapor kullanıyorum..yani ameliyattan bir ay sonra iş başı yapmış oluyorum..maalesef hala peltek gibi konuşuyorum15 günde umarım düzelir konuşmam:)) hepimiz sağ salim ve fıstık gibii olmuş vaziyette öğrencilerin başına dönücez inşallahhhh:))
senin bantlarn cıkıyodu bugun burnunu görmussundur nasıl seklı cok şiş mi?
ater neki kızlar...
burun amaliyatından sonra hastanede kalıyormuyuz ağrı oluyormu..benim 19 aylık oğlum varda:26:
bir gece kaldık biz genelde...evde sana yardım edebilecek başka biri var mı..sadece ameliyatla olmuyo biliyosun..en az bir hafta sadece dinlenmen gerekecek..sonra ayaklanıp işini gücünü yapabilirsin tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?