burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

merhaba kizlar benim alcilarim bugun acildi burnum yandan guzelde onden cok si s. Davul gibi bakislarimda degisik hic mutlu degilim kendimi tuhaf hissdiyorm.bu sisligi nasil indirebilirm bakislarimda ayrik guzellesim derken ...

Iyiki boyle bi forum var ve herkes tecrubelerini paylasiyo cok faydasi oluyor hepimize bende 10 haziranda burun ameliyati olacam inanilmaz heyecanliyim ve gerginim umarim doktor secimim pisman etmez beni

Ben dun ameliyat oldum.Tamponlarim 1 hafta kalacak.Agizdan nefes almak cok zor kafayi yicem.Burda herkes 3-4 gun sonra tamponlarinin ciktigini soylemis.Benim doktorum agri kesici ya da sprey falan da vermedi.Her yerim morluk ve sis.Uyuyamiyorum off deliricem.

Gecmis olsun canim. Benim doktorum bogaz spreyi burnum icine kulak copuyle surmem icin goz pomadi bide arnica jel vermisti. Arnica morluklara gercekten cok iyi geliyor. Benim goz altmdaki morluklari hzli bir seklde gecirmsti. Kalin bir tabaka halnda masaj yaparak surmustum goz altlarima. Goz pomadi 1 2 tl bisey sarı bi kutuda kucuk ismini unuttum. Kulak copuyle burnumun icine suruyodum yumusatiyordu sanrm antibiyotik gorevini goruyor. Sterimar deniz suyu 25 tl. Burnuma kurudukca tkandkca skıyorum suan. Alciliyken temizlemek adina cok faydali oluyor kan birikiyor kuruyor cunku. Ben ameliyat olali 1 ayi biraz gecti krem ve jelleri braktm spreyi hala kullaniyorum rahatlatiyor. Ben hastaneden ckis yaptgm gun verdi doktorum ilaclari. Sen istersen doktoruna bi danis canim belki gerek duymamistir yada tamponlarin alininca vericektir ama jeli kullanmanda bi saknca olcagni sanmiyorm morluklari takma geciyor elbet :)

merhaba kizlar benim alcilarim bugun acildi burnum yandan guzelde onden cok si s. Davul gibi bakislarimda degisik hic mutlu degilim kendimi tuhaf hissdiyorm.bu sisligi nasil indirebilirm bakislarimda ayrik guzellesim derken ...
tatlım geçmiş olsun yalnız o şişliği indirmek o kadar kolay değil zamanla inecek sen hiçbişi yapma siyah noktalarını fln sıkma olur mu

gecmis olsun bende ameliyat olaki bir ay oldu bugun doktorum bana agri kesici vermisti ve agrin olmasada kutuyu bitir demisti cunku agri kesicinin odem azaltma ozelligide varmis

kızlar bende ameliyat olalı 9 gün oldu alçım falan cıktı morluklarımda azaldı sadece gözlerimdeki kanlanma hala aynı duruyor doktor onun için damla falan vermedi kendiliğinden gececekmiş ama 1 ayı bulurmuş bnm suan ki kafama tktığım şet burnumla alnımın birleştiği yer cok kalın aynı ameliyat olmadan önceki hali gibi ödem varmı yokmu anlayamıyorum oraya uygulanabilen bir masaj biliyormusunuz nette biraz arastırma yaptım ama kimse oradan bahsetmemiş

Pazartesi alçım ve tamponlarım çıkıyor.O zaman sorucam doktora çok beyaz tenli olduğum için yanaklarım bile morardı.Belki pazartesi jel falan verir.Vermezse de mutlaka sorucam.Çok teşekkür ederim canım :)

Kizlar gecen hafta ameliyat oldum. Dun tamponlarim ve alcim cikarildi. Yan profilden muhtesem ama onden sis ve yassi, zaman zaman yuzumu yabanciliyorum. Burnumu hala kalip gibi hissediyorum gulerken zorlaniyorum burun ucum sis ve uyusuk gibi ama zamanla gececek tabi ki. Bantlarin arasinda kalan kisimlarda morluklarim var. Burnumun uzeri yagli ve siyah noktalar üşüşmüş. Demek ki vucudun verdigi olagan tepkilermis. Bu forumun kiymetini bir kez daha anliyorum pazartesi bu halde iş başı yapip topluma karisacagim. Tanri beni insanlarin umarsiz yorumlarindan korusun.

Kızlar bugun Çıkarıldı tamponlarım ağda kadar acıtmayan birsey inanin Dr bitti bu kadar diyince bile şaşırdım ama nası temizlicem burnumu bilmiyorum boyuna akıyor gibi geliyor

Kızlar bugun Çıkarıldı tamponlarım ağda kadar acıtmayan birsey inanin Dr bitti bu kadar diyi

Cnm eğer burnun akıyorsa alerjiktir bnmde Alerjik rinitim var bir fıs fıs kullanıyorum çok rahatlatıyor

benimde dudaklarım çok şişmişti ve ağızdan nefes almaktan kuruyordu size tavsiyem yatmadan önce dudaklarınıza bol bol nemlendiri sürüp öyle yatın

Bnmde dudaklarımda kalın bir zar halinde kabuk bağladı biraz soydum ve şu heryerde satılan dudak bemlendiricilerinden sürdüm

4. Günüm bnmde aynen ne tat alabiliyorum ne de koku çayın sadece sıcaklığını hissediyorum o kadar. Hatta üşüyüp üşümediğimi bile geç Anlıyorum ne hikmetse bnm ameliyatım çok zor oldu grip gibi fln oldum şimdi iyiyim tek üzüldüğüm siz bunları 2012 de yazmışsınız bugun 21.02.2015 ve bu şehir daha önce hiç görmediğim kadar bembeyaz heryer lapa lapa kar..keyfini çıkaramamak çok kötü

Arkadaşlar burun ameliyatı derken estetksel mi yoksa burunda et veya kemik fazlalığınımı aldırdınız. Benim burnumda kemik eğriliği var ve ameliyat olucam. Bahsettiğiniz şey ile aynısı mı....yardım

Ben hem deviasyon yani kemik eğriliği hem konka yani geniz eti hem estetik üçü bir arada çıktı ama asil amacım estetikti

Morluk tamamen doktor ile alakalı işinde iyi Dr kılcal damarlara zarar vermez kan sızıntısı yapmaz bnm burnum Çekiç ile kurılmış yankeski fln kullanmış Dr ondan çok morardım şiştim sanırım

Ayni şeyleri yaşıyorum

Annene bu şekilde ukala ukala çemkirdin mi? Yazık ..

Teramiccin pomadın adı

canim.brnim 15gun kaldi tamponum yemek yedim ictim ama zorla yani.sadece doymaj amacli tad almiosun koku almiosun degisik sasece aclik yatissin diye yiyosun onun disinda agrim sizim hicbiseyim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…