- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi dagcicegi33
-
merak etme Allahın izniyle geçer canım. ben ara tatile sıkıştırmıştım sen rahat rahat yazı geçirirsin...şişlerin ödemlerin çok olursa buz gibi suyla yıla yüzünü canım. silikonlar 1 gün bile mahvediyor dayanmışsın 1 hafta demekki güçlü bir bünyen var.güzel fotolarını bekliyoruz:)
saol cnm gerçekten iyi dayandım, biraz daha düzelsin öncesi ve sonrasını koyarım,eminim vayy dersiniz çünkü öncesi gerçekten kötüydü :)))
canım topikte aşama aşama yazdım yaşadıklaımı yapılması gerekenleri ...umarım işine yarar
çok saol cnm zaten onları okuyarak rahatlıyorum, demekki herkeste aynı sorunlar varmış diye teselli ediyorum kendimi :))
kesinlile bu forum bu yüzden çok iyi gelmişti bana. hep bir sorun mu var bende ameliyatta komplikasyon mu oldu diye kendimi üzeceğime bir baktım forumda hepimiz aynı süreçten geçiyoruz rahatladım oldu bitti:)
Birde kızlar hiç burnunuza dokunuyormuydunuz ya ben çok korkuyorum dokunmaya ama Bale'nde elimi burnumda buluyorum. Sonra kızıyorum kendime şekli bozulacak diye gerçi henüz bişeye benzediği yok. Yan profilden çok hoş ama önden facia
canım yüzünü yıkamayı bırak banyo bile yapabilirsin artık:)
burnunun üstü daha 1 yıl öyle yağlı görünecek. bn her yolu denedim ama ona çözüm yok maalesef:)ödemdendir belki canım daha tam oturmamıştır yerine. foto paylaştın mı?
canım yüzünü yıkamayı bırak banyo bile yapabilirsin artık:)
burnunun üstü daha 1 yıl öyle yağlı görünecek. bn her yolu denedim ama ona çözüm yok maalesef:)ödemdendir belki canım daha tam oturmamıştır yerine. foto paylaştın mı?
Henüz paylaşmadım canım. En yakın zamanda paylaşacağım. Canım ya peki burnuna dokunuyor muydun hiç?
mrba yaglanma ve parlamaya nivea stay clear tonik öneriyorum alcım cıktıgından beri kullanıyorum cok etkili
nerdeee..ödüm patlıyodu elleyemiyodum bir de refleks en ufak şeyde burnumu korumaya alıyordum. hatırlıyorum 6 ay geçmişti. tatilde ailemin yanına gelmiştim. parmağımla burnumun ucuna henüz dokunamadığımı porselen gibi bi hisse kapıldığımı söylemiştim. burun ucu çok geç hissetme duyusunu geri alır. tabi sırt kısımlarına dokunuyordum siyah noktalar vamanında piiling yapıp duruyordum. yağlanmadan sonra feci halde siyah nokta basacak burnunu şimdiden toniklerle temizlesen iyi edersin
Benımde 5 ay oldu hala dokunamıyorumBende de hala kokrular var aman bişey olur korkusu, bu sen tatile bile gidemedim,bırak tatili her sene gittiğim adalara bile gidemedim. Bu korkuyu nasıl yeneceğiz.
5 ay olmuş arrtık bişey olmaz ki.güneş gözlüğü de kullanabilirsin boşuna kendini mahrum etme. çok güneşin alnında yatmazsın olur biter canım. benim 1.5 yıl oldu. benim burnum artık onlar..hiç öyle koruma kollama gereği duymuyorum. yumuşadı ya artık benim bi parçam olduğunu kabul ediyorum:)
Ne kadar olduki sen ameliyat olalı canım?
12temmuz da oldum:115:
ben de korkuyorum dokunmaya, bir şey olur,darbe alır korkusu çok var ama bu korkuylada yaşanmaz sanırım,ne derler bilirsiniz sakınan göze çöp batar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?