burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

saol cnm gerçekten iyi dayandım, biraz daha düzelsin öncesi ve sonrasını koyarım,eminim vayy dersiniz çünkü öncesi gerçekten kötüydü :)))

çok saol cnm zaten onları okuyarak rahatlıyorum, demekki herkeste aynı sorunlar varmış diye teselli ediyorum kendimi :))

kesinlile bu forum bu yüzden çok iyi gelmişti bana. hep bir sorun mu var bende ameliyatta komplikasyon mu oldu diye kendimi üzeceğime bir baktım forumda hepimiz aynı süreçten geçiyoruz rahatladım oldu bitti:)

kesinlile bu forum bu yüzden çok iyi gelmişti bana. hep bir sorun mu var bende ameliyatta komplikasyon mu oldu diye kendimi üzeceğime bir baktım forumda hepimiz aynı süreçten geçiyoruz rahatladım oldu bitti:)

Benim alçım da bantlarında çıktı. Bugün10. günüm. Yüzümü yıkayabilir miyim? Yıkasam sorun olur mu? Doktoruma sormayı unuttum. Birde burnumun üstü çok yağlı

Birde kızlar hiç burnunuza dokunuyormuydunuz ya ben çok korkuyorum dokunmaya ama Bale'nde elimi burnumda buluyorum. Sonra kızıyorum kendime şekli bozulacak diye gerçi henüz bişeye benzediği yok. Yan profilden çok hoş ama önden facia

canım yüzünü yıkamayı bırak banyo bile yapabilirsin artık:)
burnunun üstü daha 1 yıl öyle yağlı görünecek. bn her yolu denedim ama ona çözüm yok maalesef:)ödemdendir belki canım daha tam oturmamıştır yerine. foto paylaştın mı?

Henüz paylaşmadım canım. En yakın zamanda paylaşacağım. Canım ya peki burnuna dokunuyor muydun hiç?

Cnm sen kaçıncı gününde banyo yaptın? Ya ben banyo yapmaya korkuyorum. Saç ayrı vucüt ayrı 10gündür çile çekiyorum ))

Henüz paylaşmadım canım. En yakın zamanda paylaşacağım. Canım ya peki burnuna dokunuyor muydun hiç?

nerdeee..ödüm patlıyodu elleyemiyodum bir de refleks en ufak şeyde burnumu korumaya alıyordum. hatırlıyorum 6 ay geçmişti. tatilde ailemin yanına gelmiştim. parmağımla burnumun ucuna henüz dokunamadığımı porselen gibi bi hisse kapıldığımı söylemiştim. burun ucu çok geç hissetme duyusunu geri alır. tabi sırt kısımlarına dokunuyordum siyah noktalar vamanında piiling yapıp duruyordum. yağlanmadan sonra feci halde siyah nokta basacak burnunu şimdiden toniklerle temizlesen iyi edersin

Benımde 5 ay oldu hala dokunamıyorum Bende de hala kokrular var aman bişey olur korkusu, bu sen tatile bile gidemedim,bırak tatili her sene gittiğim adalara bile gidemedim. Bu korkuyu nasıl yeneceğiz.

Benımde 5 ay oldu hala dokunamıyorum Bende de hala kokrular var aman bişey olur korkusu, bu sen tatile bile gidemedim,bırak tatili her sene gittiğim adalara bile gidemedim. Bu korkuyu nasıl yeneceğiz.

5 ay olmuş arrtık bişey olmaz ki.güneş gözlüğü de kullanabilirsin boşuna kendini mahrum etme. çok güneşin alnında yatmazsın olur biter canım. benim 1.5 yıl oldu. benim burnum artık onlar..hiç öyle koruma kollama gereği duymuyorum. yumuşadı ya artık benim bi parçam olduğunu kabul ediyorum:)

Benımde burnumun ucu taş gibi hala :) Güneş gözlüğü kullanmayı çok özledim evet..1 ay kaldı kontrolüme zaten canım bekliyorum kontrolü artık, biraz pimpirikliyimde ben..Bu süreçte ailem çok yanımda oldular. Abim her defasında nerelere tatile götüreyim seni dedi de, ben bişey olur korkusuyla yok abi dedim hep. Ama artık yavaş yavaş normal hayatıma dönemeye çalışacağım.

Teşekkürer canım desteğin içinde, en azından yaz bitmeden bir denize gideyim dediğin gibi çok güneşte kalmadan..

ben de korkuyorum dokunmaya, bir şey olur,darbe alır korkusu çok var ama bu korkuylada yaşanmaz sanırım,ne derler bilirsiniz sakınan göze çöp batar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…