- 5 Ağustos 2012
- 106
- 3
- 96
- Konu Sahibi dagcicegi33
-
2 hafta oldu desene, sen yine iyisin foruma bile giriyorsun. Ben bişey olur diye 2 hafta rapor aldım evde yattım hep. :) cesaret bu işte önemli :) geçmiş olsun
düzenleme,ekleme:)))) saol canım .doktorun kimdi senin? biraz fazla üstüne düşmüşsün ama tehlike evresi bitti artık dokunmalısın burnunaa :128: benim ameliyat sonrası tecrübem ye , iç , gez , olabildigince yatma .iyilesme sürecini bu şekilde hızlandırdım ama yinede kuruntularıma çare bulamıyorum sabretme gücümü burada sizlerden alıyorum
düzenleme,ekleme
ameliyat olalı 12 gün oldu, sol tarafım diğer tarafa göre daha şiş, zaten en çok morluk ta sol gözümde olmuştu. masaj yaparken göz tarafıma yakın olan yerde elime sertlik geliyo. kemik mi ödemmi anlayamıyorum. geçer mi acaba((
mrba yaglanma ve parlamaya nivea stay clear tonik öneriyorum alcım cıktıgından beri kullanıyorum cok etkili
Merhaba,
Benim henüz 7. günüm alçım 6 gün daha kalacakmış.Alçı çıktıktan sonra yağlanma mı oluyor yoksa ödemden dolayı gerilmiş olan burun dersi parlak mı görünüyor.bir sene vsüren bir yağlanma nedi yaaa
ameliyat olalı 12 gün oldu, sol tarafım diğer tarafa göre daha şiş, zaten en çok morluk ta sol gözümde olmuştu. masaj yaparken göz tarafıma yakın olan yerde elime sertlik geliyo. kemik mi ödemmi anlayamıyorum. geçer mi acaba((
arkadaşlar bu topiği deneyimli arkadaşların benim gibi yeni ameliyat olanlarla fikir alışverişinde bulunmaları için açtım.
burada burun temizliği, burun masajı,okyanus suyunun kullanımı,bandaj sonrası burun ve yüzdeki isirikler vs.aklımıza takılan ameliyat sonrası her soruya tcrübelerimizi de katarak cevap alabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?