burun amelyati sonrasi kemerde sislik

alenya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
9
0
1
31
merhaba arkadaslar ben 1 ay once burun amelyati oldum fakat sag tarafta kemerde kemik te bi sislik var fotolarda kotu cikiyor ve elledigim zaman net sekilde hissediliyor.Sizce bu sisligin yada sertligin inme ihtimali var mi yoksa boyle mi kalacak :(

gercekten mi ya. insalah oyledir 3 haftadir oyle canim cok skldi ruyalarima bile gitiyor. cok taktim doktorar gidecem gel goreyim dedi ama henuz gitmeme 4 5 gun var. gercekten inme ihtimali varmi ya. neden baskalari ilk gunden guzel gorunuyor da bende bu kemikte sislik var

gercekten mi ya. insalah oyledir 3 haftadir oyle canim cok skldi ruyalarima bile gitiyor. cok taktim doktorar gidecem gel goreyim dedi ama henuz gitmeme 4 5 gun var. gercekten inme ihtimali varmi ya. neden baskalari ilk gunden guzel gorunuyor da bende bu kemikte sislik var

aynı şeyibende düşünüyorum alçıdan sonra foto paylaşanların gayet güzel duruyor benim yüzüm avatar gibi gözler ayrı, ucu çok kalkık 2 hafta oldu burun sırtı eski burnumdan büyük aynaya bakmak istemiyorum:(

Back
X