Burun amilyati ve makjay

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Merhaba kizlar. Burun amilyati oldum 10 gun once. Bantlarida bugun cikarttim. Siz makkaya nezaman basladiniz? Burnunuzuda makkay yaptinizmi? Silince nasil sildiniz? Cerah bana burun uvuyla sakin oynama demisti.. :)?

Bende 1 ay oldu burnuma birsey surmuyorum. Göz makyaji,yanaklara allık ve ruj sürüyorum sadece.. birsey olur mu bilmiyorum ama ameliyat sonrasında sanırım çekiniyorum sürmeye...

bir sene sürekli yağlanma yapacak sadece hafif bi pudra sürsen yağlanmada az olur

BEnim 40 gün falan oldu makyaj yapmıyorum zaten kötü duruyor oturmuyor cilde fondoten falan..
Siyah noktalarım için burun bandı yapıştırıyorum yavaşça çekiyorum umarım bişey olmaz.siyah noktalar için neler yapıyorsunuz ben de bunu merak ediyorum ya

Iyi cesaret burun bandi yapistirabiliyorsunuz. Deriyi kikirdaktan oynatmayinda. Ben peeling yapiyorum.

Iyi cesaret burun bandi yapistirabiliyorsunuz. Deriyi kikirdaktan oynatmayinda. Ben peeling yapiyorum.
Çekiştirmiyorum bandı, yani doktorun taktığı bant kadar yapışkanlığı en fazla hatta ben daha dikkatli çekiyorum..geçen kontrole gittim doktor da çok hassas dokunmuyor burna, ben de artık sallamıyorum pek

Garnier 3 u 1 arada var ya onu kullaniyorum her gun. 2 gun araylada bekletiyorum maske gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…