burun bandımı açtım şok oldum ya

benimde iki hafta oldu bende actim su an gozume cok buyuk geliyor ama biliyorum eski burnumdan bile kucuk ama bende soklar icerisindeyim umarim iner

kızlar o beklenen bişey zaten o atel bant burunun şişmesini engelliyor onları çıkarınca burun büyüyor 1 aya çoğu küçülür hem burnun altındaki yapı değişti derinin onu sarması zaman alıyor

bugün ameliyatımdan 12. günü bant bi hafta duracaktı ama ben bi bakıyım geri bantlarım diye açtım böyle şok oldum gözlerimin arasında kocaman bi şey var gibi doktor derimin çok çok ince olduğunu şiş olduğunu söyledi bide sağ taraf böyle daha geniş sol taraf daha düzgün bu şiş olduğu için mi geçmeyecek mi psikolojim bozuldu ya :KK43: hemen geri bantladadım
Tatlım çok ödemli o daha, boşuna psikolojini bozuyosun

Canlar,o burun daha şekilden şekile giricek son halini alana kadar merak etmeyin. Bu ayları bulur yani. Çoğu tanıdığımda böyle oldu.

Ben de bantları dün çıkardım bildiğin patatese döndü, ucu da hala kalkık hatta sol taraftan bakınca daha kalkık duruyor, sağ taraftan daha normale yakın. Bugün 14. günüm ama çok yapay duruyor burnumun ucu, bir de üstüne şişti ve burnumun sağ tarafı çökük gibi geliyor sol tarafı daha şişik, bir tarafın kalkık bir tarafın normal görünmesinin de nedeni sanırım bu.

doktorumla görüştüm daha çok şiş dedi inşallah zamanla düzelir böyle gözlerim birbirinden uzaklaşmış gibi geldi ilk açtığımda ağlayıverdim bu ne kalkık burun diye şiş diyo herkes iner inşallah sağ olun gene yorumlarınız için sizinde burnunuz böyle sivilceli pütür pütür mü yüzüm filan böyle derisi dökülüyor pütür pütür oldu ne kadar maske yapsam krem sürsem burnum pütür pütür normal mi bu

doktorumla görüştüm daha çok şiş dedi inşallah zamanla düzelir böyle gözlerim birbirinden uzaklaşmış gibi geldi ilk açtığımda ağlayıverdim bu ne kalkık burun diye şiş diyo herkes iner inşallah sağ olun gene yorumlarınız için sizinde burnunuz böyle sivilceli pütür pütür mü yüzüm filan böyle derisi dökülüyor pütür pütür oldu ne kadar maske yapsam krem sürsem burnum pütür pütür normal mi bu
o cildin travmaya tepkisi işte düzelecek benim daha ffena :(

böyle lekeli lekeli kahverengi şeyler var işte

Eklentiler

• IMG_3975.webp
    IMG_3975.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 421
böyle lekeli lekeli kahverengi şeyler var işte
inanamıyorum ya bu mu kalkık dediğin, sen benimkini görsen şükredersin o zaman.. senin burnun kötüyse ben öleyim o zaman beterin beteri var

dün daha kalkık geld, de bugün biraz daha normal bana öyle geldi fotograflarını atar mısın

Eklentiler

• 20170425_213634.webp
    20170425_213634.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 231
  • 20170425_213639.webp
    20170425_213639.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 217
  • 20170425_213741.webp
    20170425_213741.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 228
vallahi psikolojim bozuldu bir de forumda benimkinden çok daha normal görünen burun paylaşıp ona üzülenleri görünce kendimi çok daha kötü hissediyorum haftaya bir de okula gitmem lazım siz şu normal burunlarınıza ay çok kötü diyosunuz ya ben diyorum insan içine çıkmayayım o zaman, 2 haftadır ağlamaktan telef oldum

yok canım senin kide öyle aşırı kötü durmuyor şiş gibi sadece düzelir seninkide moralini yüksek tut

ilk bandımı aınca resmen bir hayvann burnuna benzetim . ağladım doktoru aradım burnumun sol kısmı daha geniş beni rahatllatı 6 aya toparlar dedi öylede oldu. ayrıca burnun gayet güzel suan alışamadığn için oyle

Kizlar bugun 19 gun oldu masaj yapiyorum ama sag tarafimda kemik var sol tarafim icte cokuk ödem sert kemik gibi olur mu cok korkuyorjm doktorum almayi mi unutmus benim gibi olan var mi?ya da oyle olup gecen :(

çok fazla masaj yapma internette bazı sitelerde masaj yapmanın çok çok bi faydası olmağını okudum doktorum da hiç masaj yap filan demedi bana zaten ben böyle dokunuyorum bi tarafı böyle hani bi yerin morarır böyle bastırırsın acır ya öyle hafif sızlıyor o yüzden çok dokunmak da iyi olmaz diye düşünüyorum doktor unutmuş olamaz ayrıca bu çok az bi ihtimal böyle dokununca hissedersin nerde nasıl olduğunu şişler inince düzgün olacak diye düşün bence üzülme inşallah şu altı ay geçerse düzelecek hepimizin ki bende çok heyecanlıyım bazı yerlerde derisi eskisi gibi olmayacak diye okudum benim burun derim eskiden daha pürüssüz dü inşallah böyle sivilceli lekeli gibi olmaz sürekli zamanla yerine oturur hepimizin ki inşallah

Yok burun deligiymis yok iste burun ucu dik sismis onlara takilmiyorum burnumun ustunde kemik vardi aldirdim sag tarafimin yaninda sert kemik gibi sol tarafida oyle olsa takilmam burun sekli boyle derim bilmiyorum valla korkuyorum sis olsa her yerim duzelir derim ama kemik ne yapcam bilmiyorum tesekkur ederim cvp verdiginiz icin :(

Back
X