Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım çok ödemli o daha, boşuna psikolojini bozuyosunbugün ameliyatımdan 12. günü bant bi hafta duracaktı ama ben bi bakıyım geri bantlarım diye açtım böyle şok oldum gözlerimin arasında kocaman bi şey var gibi doktor derimin çok çok ince olduğunu şiş olduğunu söyledi bide sağ taraf böyle daha geniş sol taraf daha düzgün bu şiş olduğu için mi geçmeyecek mi psikolojim bozuldu yahemen geri bantladadım
o cildin travmaya tepkisi işte düzelecek benim daha ffenadoktorumla görüştüm daha çok şiş dedi inşallah zamanla düzelir böyle gözlerim birbirinden uzaklaşmış gibi geldi ilk açtığımda ağlayıverdim bu ne kalkık burun diye şiş diyo herkes iner inşallah sağ olun gene yorumlarınız için sizinde burnunuz böyle sivilceli pütür pütür mü yüzüm filan böyle derisi dökülüyor pütür pütür oldu ne kadar maske yapsam krem sürsem burnum pütür pütür normal mi bu
inanamıyorum ya bu mu kalkık dediğin, sen benimkini görsen şükredersin o zaman.. senin burnun kötüyse ben öleyim o zaman beterin beteri varböyle lekeli lekeli kahverengi şeyler var işte
dün daha kalkık geld, de bugün biraz daha normal bana öyle geldi fotograflarını atar mısın