burun bantlarım çıktıııııı

Pardon yaaaa bandajin cikali 13 gun oldu sanmistim

canım bantlar ödemi engellediği için ilk çıktığında daha küçük daha zarifti benimki de şimdi daha iri görünüyor dediğin gibi kaviste pek belli değil. ,
ama aynada enin de sonunda olacak halini gördük :)
merak etme şişlikler inince o ilk haline hatta daha da güzeline geri dönecek.

Ucuda cok sis hassas ve uyusuk.ucuna parmagimla azicik dokunsam kizariyor.

Son düzenleme:
sabirla beklicez oyleyse.sagol canim beni rahatlattin...

ucuda cok sis hassas ve uyusuk.ucuna parmagimla azicik dokunsam kizariyor.

canım merak etme, benimde öyle ucu çok hassas bluzum değdi giyerken onda bile canım çok yandı.
Sonuçta kaçç saatlik ameliyat kolay değil. Zamanla oturucak yerine.
Hiç merak etme.
Foto koymayı bilsem eklicem resimlerimi

benim ameliyatım üzerinden 1 ay gectı fakat ucundakı hissizlik var yinede ucu bırz top şeklınde devam edıyor gecen hafta bır tarafı daha şişti ozaman yamuk görünüyordu tabi yüz simetrisine bakınca... fakat bu hafta dıger haftalara göre ıkı taraf aynı olmaya başladı ama burun ucu ve kenarında hafıf şişler yine mevcut burnuma dokununca yanlarda kemık cıkıntısı hıssedıyorum ıkı gozun altında galıba onlar zamanla düzlesıcek dun doktor burnunu bastırarak masaj yapmamı ve kemıkler tam oturmadıgı ıcın burnunu ortada tutmaya calısarak masaj yap dedi sadece yanlara degıl yanı dun sag taraftan bır bastırdı canım yandı...gece farketmeden saga ve sola yatmalar hafıf egrı kaynamasına neden olabılıyor masaj cok onemlı ama ben aklıma gelınce yapıyorum ıyleşme süreci neyazıkkı uzun kızlar takıntı yapmayın günden güne farkı hisedıyorsunuz net 2 ayda dış gorunusu duzelıyor ama kemıkler 6 ayı buluyor tam oturması.

canım çok geçmiş olsun benim de henüz 1 ayım dolmadı ucu şiş ve acıyo, burnumu oynatmaya çalışıyorum olmuyor, hissiz ve acıyor.
ama iyileşme sürecini sabırla bekliyorum. ben bu buruna sahip olmak içn yıllarca bekledim. o yüzden iyileşme sürecinin uzun olması umrumda bile değil açıkcası :)
beklicez ve görücez :)
hepimiz için iyi olur inşallah.

Berrak ben de izmirde ameliyat olucam ufuk bilkay cemil tugay ve can kopal arasinda kararsizim mumkunse ogrenip fotograf koyar misin cok merak ettim burnunuu

Canım benim çok geçmiş olsun gülr güle kullan güzel burnuşunu çok sevindim darısı başıma 😊😊

valla ihtiyacin olan sadece yeni burunmus yut hatlarinla harika uymus

canım çok tşk ederim.
küçükken burnum kırılmıştı. çok güzel kavisli bir burnum varmış ama sonra sonra kemer çıkmış ucu düşmüş saçma sapan bir hale gelmiş.
bu ameliyatı olmak için geç bile kaldım ama çok şükür kurtuldum :)
çok sevinçliyim.
yorumun ayrıca beni çok mutlu etti :)
çok çirkin bir fotom daha var onu da eklicem şimdi. sağ profil ile sol profilim farklıydı.
diğer profilimi eklicem. o içler acısıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…