canim bandajlarin ciktigi ilk gun burnun nasildi.fikrine ihtiyacim var.bandajim ciktigi ilk gun burnumu cokkk begendim.ama simdi 20.gunum ve ilk gordugum gibi degil.sanki burnum buyudu sisti.kavis ve kalkiklik vardi.hepsi gitti dumduz oldu.sende oldumu bu..
sabirla beklicez oyleyse.sagol canim beni rahatlattin...canım bantlar ödemi engellediği için ilk çıktığında daha küçük daha zarifti benimki de şimdi daha iri görünüyor dediğin gibi kaviste pek belli değil. ,
ama aynada enin de sonunda olacak halini gördük :)
merak etme şişlikler inince o ilk haline hatta daha da güzeline geri dönecek.
ucuda cok sis hassas ve uyusuk.ucuna parmagimla azicik dokunsam kizariyor.
benim ameliyatım üzerinden 1 ay gectı fakat ucundakı hissizlik var yinede ucu bırz top şeklınde devam edıyor gecen hafta bır tarafı daha şişti ozaman yamuk görünüyordu tabi yüz simetrisine bakınca... fakat bu hafta dıger haftalara göre ıkı taraf aynı olmaya başladı ama burun ucu ve kenarında hafıf şişler yine mevcut burnuma dokununca yanlarda kemık cıkıntısı hıssedıyorum ıkı gozun altında galıba onlar zamanla düzlesıcek dun doktor burnunu bastırarak masaj yapmamı ve kemıkler tam oturmadıgı ıcın burnunu ortada tutmaya calısarak masaj yap dedi sadece yanlara degıl yanı dun sag taraftan bır bastırdı canım yandı...gece farketmeden saga ve sola yatmalar hafıf egrı kaynamasına neden olabılıyor masaj cok onemlı ama ben aklıma gelınce yapıyorum ıyleşme süreci neyazıkkı uzun kızlar takıntı yapmayın günden güne farkı hisedıyorsunuznet 2 ayda dış gorunusu duzelıyor ama kemıkler 6 ayı buluyor tam oturması.
Berrak ben de izmirde ameliyat olucam ufuk bilkay cemil tugay ve can kopal arasinda kararsizim mumkunse ogrenip fotograf koyar misin cok merak ettim burnunuu
tamam cnm sanırım öğrendim.
ben ufuk bilkaya oldum bugün 25. günüm bak bakalım nasıl olmuş
cok guzel olmussss gule gule kullanin
çok tşk ederim :)
kızlar bugün burun bantlarım çıktı ve burnumuşumu aynada gördüğümde çok şaşırdım
bu ben miyim diye bakakaldım :)
yüzüm gözüm açılmış resmen.
izmirde ufuk bilkay hocaya ameliyatımı oldum.ve herkese tavsiye ediyorum. gerçekten istediğim gibi süper bir burun yapmış bana.zarif, kibar...
ellerine sağlık , bu mutluluk paha biçilemez:)
burun ameliyatı olacak arkadaşlarım hiç korkmayın ve burnunuzu alçıdayken, bantlıyken çok incelemeyin sakın.
benim o kadar acayip görünüyordu ki şişliklerden, ödemlerden moralim bozuluyordu.
ama şu an da hala şiş olmasına rağmen yine de düzgün hatlı. ilk günlerdekiyle alakası yok.
burda hep yazılıp çizilmişti sabırlı olun denmişti.
çok haklılarmış, gerçekten sabretmek gerekiyormuş. sakın telaşa kapılıp ilk günlerde çok incelemeyin kendinizi.
ben 13. günümdeyim bugün ve çok mutluyum allah razı olsun canım doktorumdan ya
valla ihtiyacin olan sadece yeni burunmus yut hatlarinla harika uymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?