merhaba ne kadar ödediniz ameliyat için öğrenebilir miyim?
ayrıca cok hos ve uyumlu olmuş yeni burnunuz, güle güle kullanın :)
4 binmiiiii :) ben devlette oldum hic para odemedim ve sonuctan cok ama cok memnunum.isin uzmani bir dr olunca bence ozel yada devlet farketmiyor.paraniza yazik...Merhaba ben 4 bin odedim. Ama belki burunda yapilan isleme göre değişebilir ücret. Çok tesekkur ederim gerçekten daha iyisi sizin olsun :)
canım bantlar ödemi engellediği için ilk çıktığında daha küçük daha zarifti benimki de şimdi daha iri görünüyor dediğin gibi kaviste pek belli değil. ,
ama aynada enin de sonunda olacak halini gördük :)
merak etme şişlikler inince o ilk haline hatta daha da güzeline geri dönecek.
Türkiye' ye bir güzel daha katılmış.:)
Paylaşılan fotografı çok beğendim.Benim burnum ne zmn düzelir kim bilir.Bekliyorum puff.En büyük korkum ise bu şekilde kalması.18.Gün
Hiiicccc korkup boşuna panik yapma. 18. Gün daha o kadar yeni ki .kesinlikle öyle kalmayacak. cnm emin olabilirsin. :)
tamam cnm sanırım öğrendim.
ben ufuk bilkaya oldum bugün 25. günüm bak bakalım nasıl olmuş
evet cnm gerçekten bambaşka bir insan.
masaj gösterdi 3 hareket sabah akşam 5 dk toplam 10dk olucakmış. 3 ay yapıcan dedi.
Hiiicccc korkup boşuna panik yapma. 18. Gün daha o kadar yeni ki .kesinlikle öyle kalmayacak. cnm emin olabilirsin. :)
Haklisin aslinda canim aynen dedigin gibi ödeme bagli yamukluk var doktorda soyluyo bende hep yastigim dik yatiyorum odem atmasi icinde herseyi yiyorum yesil cay ananas maydanoz sabrediyorum simdilik baska yapicak bisey yok sanirim.bana kac kisi ayni seyleri soyledi ama insan diken ustunde oluyo seninkide duzeldiyse bi cok arkadasta ayni seyleri yasamis sonucta benimkide gececek yakinda diye bekliyorum bant takmicakmisiniz diye sordum gerek yok dedi yarin kontrolum var bakalim ne dicek banada gunde 10defa ikiser dakikadan masaj yap dedi insallah bende senin gibi mutlu sonuca bir an once ulasirim canim
merhaba
benımde bugun 6 gunum alcı alınırkende acıyormu veya dıkıs alınıyormu cunku tampon alınırken coook fazla acıdııı
benim burun bantlarım bugün çıktı. kavisli ve ucu şiş şuan top gibi :) ne gibi değişiklikler olur zamnla acaba? en azından ucundaki topluk gider değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?