burun bantlarım çıktıııııı

merhaba ne kadar ödediniz ameliyat için öğrenebilir miyim?
ayrıca cok hos ve uyumlu olmuş yeni burnunuz, güle güle kullanın :)

Merhaba ben 4 bin odedim. Ama belki burunda yapilan isleme göre değişebilir ücret. Çok tesekkur ederim gerçekten daha iyisi sizin olsun :)

Ben de çok beğendim.Benim 18. gün ama görüntüyü beğenmiyorum.Şişlikler fazla kalkıklık vs. Darısı benim ve diğer yeni olan arkadaşların başına

Paylaşılan fotografı çok beğendim.Benim burnum ne zmn düzelir kim bilir.Bekliyorum puff.En büyük korkum ise bu şekilde kalması.18.Gün

Merhaba ben 4 bin odedim. Ama belki burunda yapilan isleme göre değişebilir ücret. Çok tesekkur ederim gerçekten daha iyisi sizin olsun :)
4 binmiiiii :) ben devlette oldum hic para odemedim ve sonuctan cok ama cok memnunum.isin uzmani bir dr olunca bence ozel yada devlet farketmiyor.paraniza yazik...

Evet gun gectikce epey indi sislikler.38 .gunumdeyim o ilk hali gibi olmasa da ,yakin..1 ay sonra oturur ins .ne cok panik yapmisim :)

Paylaşılan fotografı çok beğendim.Benim burnum ne zmn düzelir kim bilir.Bekliyorum puff.En büyük korkum ise bu şekilde kalması.18.Gün

Hiiicccc korkup boşuna panik yapma. 18. Gün daha o kadar yeni ki .kesinlikle öyle kalmayacak. cnm emin olabilirsin. :)

benim burun bantlarım bugün çıktı. kavisli ve ucu şiş şuan top gibi :) ne gibi değişiklikler olur zamnla acaba? en azından ucundaki topluk gider değil mi?

merhaba
benımde bugun 6 gunum alcı alınırkende acıyormu veya dıkıs alınıyormu cunku tampon alınırken coook fazla acıdııı

alçı çıktıktan sonra takılan ödem bantları oldukça pahalı sanırım....

bazı doktorlar takmıyor bunları ama takanların ödemi çok daha çabuk iniyor ve genelde popüler olan doktorların hepsi bu ödem bantlarını takıyor...

benim doktorumda takmamıştı...

merhaba
benımde bugun 6 gunum alcı alınırkende acıyormu veya dıkıs alınıyormu cunku tampon alınırken coook fazla acıdııı

tampon alınırken acımaması lazım...:26:

silikon tampon du değil mi?

benim tamponum silikondu ve alınırken anlamadım bile... keşke tampon alınmadan önce iç kısma verilen kremlerden falan sürseydiniz...

sanırım tampon bir yerlere yapışmış ve çıkarırken canınız yanmış...

içerde yara var mı dikkat edin... birbirine yapışma falan olmasın... (terramiciyn krem kullanmıştım içine ben...)

benim burun bantlarım bugün çıktı. kavisli ve ucu şiş şuan top gibi :) ne gibi değişiklikler olur zamnla acaba? en azından ucundaki topluk gider değil mi?

çoook sabırlı olmalısın....

o top gibi burun ucu inebilir de, inmeyebilir de....

ben 4. aya girdim... hala burnumun ucundaki top gidecek mi diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…