- 27 Mayıs 2017
- 3
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi zuzuzuzu12345
-
Ben 8bin ödedimMerhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorumama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz
muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
bunlari arasturdim ama cidden cok pahalilar , böyle 8000tl kadar yok mu hic iYi bi doktor?
yardimci olursaniz cok sevinirim
selcuk yazana mı 8000 tl ödediniz. hangi şehirde oldunuz. tek burun estetiği değildir bu fiyat bence yanak dolgusu da vardırBen 8bin ödedim
Hem nefesim hem de görüntüm düzeldi.çok çok memnunum
Evt yanak dolgusu da dahil. İst.da oldumselcuk yazana mı 8000 tl ödediniz. hangi şehirde oldunuz. tek burun estetiği değildir bu fiyat bence yanak dolgusu da vardır
o balıkesir devlet hastanesinin doktoru hafta içi burda .hafta sonu istanbula gidiyor sanırım. bende görüşmüştüm burun için 2 bin demişti bana.Evt yanak dolgusu da dahil. İst.da oldum
Balıkesirden ayrılalı çok oldu. Artık Istanbulda Nisantasinda yerio balıkesir devlet hastanesinin doktoru hafta içi burda .hafta sonu istanbula gidiyor sanırım. bende görüşmüştüm burun için 2 bin demişti bana.
Devlette estetik ameliyat fiyatlari sabit.girdikleri kodlara göre max. sanırım alabilecekleri 4 civarı olması lazımo balıkesir devlet hastanesinin doktoru hafta içi burda .hafta sonu istanbula gidiyor sanırım. bende görüşmüştüm burun için 2 bin demişti bana.
nisan sonu gibi burda hastanede önlükle görmüştüm bir kac yıldır burda. yenilerde de görünce hala burda zannediyorum. 20 nisan gibi görmüştüm hastanede.Balıkesirden ayrılalı çok oldu. Artık Istanbulda Nisantasinda yeri
Bilemiyorum.uzun süredir burda istanbulda kendi kliniğinde..nisan sonu gibi burda hastanede önlükle görmüştüm bir kac yıldır burda. yenilerde de görünce hala burda zannediyorum. 20 nisan gibi görmüştüm hastanede.
istanbula gidip geliyor diye duymuştum bende .nisan ayında hastanede gördüm önlüğüyle. nisan ayında mhrs den randevu alırken ismi de cıkıyordu şimdi siz deyince baktım adı cıkmıyor artık hastane randevusunda. banada tek burun yapamam yanak dudak dolgusu da şart demiştiBilemiyorum.uzun süredir burda istanbulda kendi kliniğinde..
Ben 8bin ödedim
Hem nefesim hem de görüntüm düzeldi.çok çok memnunum
Merhaba ben de çok araştırmıştım ameliyat öncesi yazdıklarım 6500-8000 arası hepsini yazmıştım ama yanlış hatırlamıyorsam şu doktorlar;Merhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorumama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz
muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
bunlari arasturdim ama cidden cok pahalilar , böyle 8000tl kadar yok mu hic iYi bi doktor?
Yalnız içlerinde en yüksek Bekir Sivri biraz önce forumda okudum ortalardan kaybolmuş hastaları mağdurMerhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorumama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz
muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
Rica ederim :)burnun cok guzel olmuss teswklür edeeim cevabin icin
Merhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorumama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz
muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?