Burun Esterigi 2017

zuzuzuzu12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
3
1
1
30
Merhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorum :( ama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz

muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
bunlari arasturdim ama cidden cok pahalilar , böyle 8000tl kadar yok mu hic iYi bi doktor?
yardimci olursaniz cok sevinirim :(

Merhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorum :KK43: ama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz

muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
bunlari arasturdim ama cidden cok pahalilar , böyle 8000tl kadar yok mu hic iYi bi doktor?
yardimci olursaniz cok sevinirim :KK43:
Ben 8bin ödedim
Hem nefesim hem de görüntüm düzeldi.çok çok memnunum

Eklentiler

• Screenshot_20170523-223829.webp
    Screenshot_20170523-223829.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 122
o balıkesir devlet hastanesinin doktoru hafta içi burda .hafta sonu istanbula gidiyor sanırım. bende görüşmüştüm burun için 2 bin demişti bana.
Balıkesirden ayrılalı çok oldu. Artık Istanbulda Nisantasinda yeri

o balıkesir devlet hastanesinin doktoru hafta içi burda .hafta sonu istanbula gidiyor sanırım. bende görüşmüştüm burun için 2 bin demişti bana.
Devlette estetik ameliyat fiyatlari sabit.girdikleri kodlara göre max. sanırım alabilecekleri 4 civarı olması lazım
Ama bi devlet hastanesi ile özel hastanenin imkanları ve konforu çok farklı hem dr açısından hem de hasta açısından. Maliyetler de tabi ona göre değişir

nisan sonu gibi burda hastanede önlükle görmüştüm bir kac yıldır burda. yenilerde de görünce hala burda zannediyorum. 20 nisan gibi görmüştüm hastanede.
Bilemiyorum.uzun süredir burda istanbulda kendi kliniğinde..

Bilemiyorum.uzun süredir burda istanbulda kendi kliniğinde..
istanbula gidip geliyor diye duymuştum bende .nisan ayında hastanede gördüm önlüğüyle. nisan ayında mhrs den randevu alırken ismi de cıkıyordu şimdi siz deyince baktım adı cıkmıyor artık hastane randevusunda. banada tek burun yapamam yanak dudak dolgusu da şart demişti

Merhaba kizlar, ben burun ameliyati olmak istiyorum :KK43: ama arastirdigima göre cok pahali. sizler nekadar yaptirdiniz? ve kime yaptirdiniz

muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
Merhaba ben de çok araştırmıştım ameliyat öncesi yazdıklarım 6500-8000 arası hepsini yazmıştım ama yanlış hatırlamıyorsam şu doktorlar;
Bekir Sivri
Serdar Toksoy
Betül Cengiz
Arda Pelen
Bunların sayfalarınada bir göz geçirin .Favorim kendisine olmasamda randevu doluluğundan Arda Pelen

muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel
Yalnız içlerinde en yüksek Bekir Sivri biraz önce forumda okudum ortalardan kaybolmuş hastaları mağdur:KK64:

muhammed dilber
emre ilhan
abdülkadir göksel

Merhaba,
Burnum bebekken kırılmış. 17 yıldır burun ameliyatı olmak istiyordum. Çok araştırdım, bazen cesaret edemedim. 2 oğlum var ve çarparlar diye korkuyordum. En sonunda KKB Doc. Dr. Şaban Çelebi hocamızla tanıştım. 2-3 kez görüşmeye gittim. Bana cok güven verdi. Herşeyi anlattı. Risklerini, olumsuz neler olabileceğini... Zaten çok hastasi var görüşmeye gittiğimde onlardan da bilgi aldım. 5 hafta önce ameliyat oldum. Çok şükür bir problem yaşamadım. Çocuklarım ve bende hafif çarpmalar oldu. Aradım hemen gittim kontrole ve sorun olmadı.
Ayrıca artık nefes alabiliyorum Fiyatıda uygun ve ödemede yardımcı oldu bana sağolsun. instagramdan takip edebilirsin ve kendi numarasi var arayıp bilgi alabilirsin. drsabancelebi
ve buradaki bazı yorumları okuduktan sonra doğru doktor tercih ettiğimi bir kez daha anladım. size ve burun ameliyatı olmayı düşünen herkese kesinlikle doc.dr. Şaban Çelebi hocayı tavsiye ederim.

Back
X