burun estetiği 5 bin tl

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
kızlar merhaba ben burun estetiği olmak istiyorum burda revizyonları görünce gözüm korktu açıkçası .olmuşken iyi bir doktora olayım istedimbi tanıdığımın da burnunu yapan profa burun estetiği olmayı düşünüyorum 5 bin tl fiyatı kızlar sizce vermelimiyim değermi

bence pazarlık yap benim doktorumda normalini 5000-8000 arası yapıyorlar ama ben hastane de çalışıyorum sadece az bişe malzame parası verdim 500 TL düşün ne kadar kazandıklarını artık, araştır bence sonra ol derim ,o kadar verdiğine bide değmesse üzülürsün canım.....

ben anlayamadım ıyı doktor fazla para alan doktormu,ısımlerı duyuldu dıye 10 bın vs alıyorlar,yaptıramayanlar ne olucak yazık degılmı ınsanlara...benım oldugum hastane hepsı dahıl 2250 alıyor sankı kötü burun mu yapıyorlar hayır

canım doktor hastane klinik tarzı biyere bağlı olarak çalışıyo fiyatları doktorlar belirlemiyo dedi . gözü kapalı ameliyat olacağım bi doktor ama 5 bin de gözüme fazla geliyo karar veremiyorum gerçekten çokkk zormuş doktor seçme aşaması

evet estetik çok pahalı gerçekten. ama doktoru çok araştırmak lazım.burnunu yaptıranlar çoğunlukla psikolojik açıdan kendini daha iyi hissetmek için yaptırıyo kötü olursa yaratacağı tranvayı hesap etmeli doktor seçimi ona göre yapılmalı

eğer o 5000 tl yi vermekte zorlanmayacaksan bence değer ama yok zor veriyorsan değmez derim ben boğaziçitıpta daha uygun yapıyorlar üstelik doktorlarda gayet iyi doktorlar bir çoğu iyi üniversiteden mezunlar..fiyatın uygun olması estetik ağırlıklı bir hastaenede daha uygundur her zamn.bence değmez o parayı vermek sana dokunmayacksa ver derim yoksa hayır...

eğer içine sindiyse yaptığı burunları görüp beğendiysen düşünme bile ol eğer tek seferde sana istediğin burnu yapabilecekse 5000 artık normal çünkü daha pahalıları var

Canım doktorunun yapacağı işin maddi bir karşılığı yok ki. Eğer güveniyorsan tabii ki vereceksin. Adamlar hayatlarını bu işe adamışlar elbette kazanacaklar. Burada bence öncelikler önemli. Örneğin bir arabaya 50bin verip de burun ameliyatına 2bini fazla bulan arkadaşım var. Bence saçma. Doktoruna güveniyorsan bu para bence normal. Ben bu hafta ameliyat oluyorum yaklaşık seninki kadar paraya mal oluyor ve çok da içim rahat.

benim de durum aynı .. kafam karışık biraz. iyisi olsun dedim, aşağı yukarı 10 gün sonra olacağım.
ama hala kararsıızım

babam 5 bin tl yle yurt dışı tatiline gidersin birsürü kıyafet alırsın öyle yaparsın şöyle yaparsın diyince açıkçası kafam karıştı.ama bende sizin gibi düşünüyorum bu ömürlük bi ameliyat vede başarılı olursa psikolojiyi inanılmaz derecede olumlu etkiliyo yurtdışı tatilinden zevk almak için iyi bi psikoloji lazım önce

evet yurt dışını güzel bir yüzle gezmek var..:) mekanlar güzel kız görsün bi:)

canım bence gercekten deger , hayatın boyunca her aynaya baktıgında ılk gözun burnuna carpacak.. egerkı yuzunun guzellıklerını tamamen görmek ıstıyorsan bence paraya kıyacaksın ve bır kere yaptıracaksın bu ısı... ucuza mal edıp defalarca aynı masaya yatmakmıdır mantıklı olan yoksa bır kere yaptırıp her aynaya baktıgında tebessum etmekmıdır... ben henuz amelıyat olmadım benım amelıyatımda önumuzdekı ay sonuna dogru olacak ama benım doktorumun verdıgı rakamda hemen hemen senınkı kadar... sunuda savunmuyorum kesınlıkle pahalı amelıyat guzel burun ucuz amelıyat kötu burun degıldır ama her emegın bır karsılıgı olmalıdr su durumda rakamları degerlendırme doktorunu degerlendırmeye al guvendınmı sana samımıyetıne guvendınmı herhangı bır sorunda amelıyat sonrası bıle yaptıgı amelıyatın arkasında duracak bırımı ıste bu cok önemlı... ben uzun zamandır doktor arastırıyorum ve bu ay doktorumu bulabıldım...sende arastırmalarına devam et bence ...bol sans tatlıım

haklısın canım bende böyle düşünüyorum ama kafamı karıştırıyolar .sanada bol şans canım inşallah herşey gönlümüzce olur

bence 5 bin t cok fazla. istanbul dışında daha ucuza yapıyolar diye biliyorum.ör: kayseride 1000 tl ilw 2000 tl arası.

hangi hastane canım o, İstanbulda mı??

ben de antalya da kasım2010 da yaptırdım 5000 tl ki ben en pahalı doktoru bulmuşum haberim yok daha sonra başka amelyattan sonra tabi kötü olunca mecburen 3-4 doktorla daha görüştüm 2500-3000 tl ye kadar iniyorlar ama pahalı deyip aldanmayın bence pahalı olan daha az ameliyat yapıyor doktorun yaptığı ameliyatları görün mutlaka sorun inceleyin çok önemli...şimdiden bol şans ben kasımda revizyon olucam ücret talep etmiyor ama bu beni tatmin etmiyor ...

umarım revizyonda istediğin burna kavuşursun. çok zor ya herkes bişey söylüyo ve herkesin söylediğide mantıklı geliyo allah burun estetiği yaptıranlara bol şans versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…