burun estetiği 5 bin tl

bu arada bogaziçi tıp 2250+kdv gibi bi fiyat verdi, ayrıntısını konuşmadım henuz, herşey dahil dediler
giden göüşen oldu mu hiç orayla???

ben de 5000 tl verip ameliyat oldum 2,5 ay önce.
değdi mi? kesinlikle!! hem de son kuruşuna kadar. geriye dönsem yine aynı parayı verir yaptırırdım. hatta karşılığında bana verdiği mutluluğun yanında az bile... insanın kusurlu gördüğü bi yanını düzelttirmesi kadar mutluluk verici bir şey yok. o babanın bahsettiği yurtdışı tatili kıyafetler vs. var ya, ondan alacağın zevk, tatmin ve mutluluğun kat be kat fazlasını alacaksın doğru doktor seçimi yaparsan. burda neler neler görüyoruz, ne mahfolmuş burunlar, ne yıkılan hayaller, ne yanan paralar... eğer doktorunu iyi araştırdıysan ve güveniyorsan, belli ki bunu düşündüğüne göre maddi durumun da yeterli, hiç düşünme yaptır bence. güvendiğin bi doktor bulmak, işte bu olsun benim doktorum güveniyorum diyebilmek zor. mademki bulmuşsun. paran da var. üçe beşe takılma bildiğin doktora git derim. daha az vermek için içine sinmeyen bi doktora yaptırırsan, bi de sonuç istediğin gibi olmazsa yaşayacağın pişmanlığı düşün...

haklısın canım bende böyle düşünüyorum ama kafamı
karıştırıyolar .sanada bol şans canım inşallah herşey gönlümüzce olur

canım bence kafanı daha fazla karıstırma doktorlarımızı arastırmaya basla zaten yeterı kadar amelıyat olmus ınsanlarla görusmussundur bence artık doktor görusmelerıne basla cok faydasını göreceksın ....

çok güzel ifade etmişsin umarım bende senin kadar şanslı olurum canım senin adına mutlu oldum

zaten onemlı olan doktorun ıyı olması,ne pahalı olması nede ucuz olması doktorun yetenegını belırlemez..reklamlarda aldatıcı olur en mantıklısı olanlardan yorum almak

evet canım haklısın bu arada albümüne baktım çok başarılı gerçekten zaman geçtikçe dahada güzelleşicektir

bnde 1 hafta nce oldun 5500 verdim yarın alçım çıkıo merak ediorum nasıl bişey çıkıcak ortaya.bide şişler tam ne zaman inioo.

mercan hangi doktora oldun bende Antalya'dayım ve inanılmaz psikolojim bozuk şubatta ameliyat oldum o da doçent olacak güya doktor valla öyle pişmanım ki anlatamam Allah kimsenin hayallerini hüsrana uğratmasın inşallah...

bnde 1 hafta nce oldun 5500 verdim yarın alçım çıkıo merak ediorum nasıl bişey çıkıcak ortaya.bide şişler tam ne zaman inioo.

canım operasyondan kaynaklı yüzdeki şişmeden bahsediyorsan kişiye göre değişmekle beraber 2 haftada morluk, şişlik gibi yüzde bişy kalmıyor.
burun ise tam olarak 6ay ile 1yıl arası oturuyor. şişlikler yine kişiye bağlı, burun derisinin ince-kalın olmasına göre değişiyor. burun derisi kalınsa 1yılı bulabiliyor tam olarak şişliklerin geçmesi. inceyse en fazla 6aya bir şey kalmıyor. örneğin ben 2,5 ay önce ameliyat oldum, 14. gün bantlarım çıktı ve hiç şişme problemi yaşamadım, bana göre o hali bile iyiydi. ama günden güne küçülüyor yinede. şuan da görüntüde şişliğe dair hiçbir şey yok. ama doktorum az daha küçüleceğini söyledi, en geç oturan burun ucuymuş, o şişik biraz, ama rahatsızlık vermiyor, birtek ben farkediyorum. ama yine aynı doktora ameliyat olmuş burdan bir arkadaşımın bantlar çıktığı gün baya şişti, günden güne epey azalmakla beraber 2ay olmasına rağmen hala şiş farkedilir derecede şiş olduğunu söylüyor. tabi bu süreçte beslenmeye dikkat etmek gerek, örneğin çok tuzlu yemek de şişlerin iyileşme sürecini uzatıyor. baya detay var yani canım :)

canım çok saol.aydınlattın beni.benim derim kalın malesef baya bi inmesini istiyorum şu an.küçülmesini istiyorum yarın 9. gün 1 ayda baya bi inermi yoksa şimdikiyle pek bi fark olmaz mı

canım çok saol.aydınlattın beni.benim derim kalın malesef baya bi inmesini istiyorum şu an.küçülmesini istiyorum yarın 9. gün 1 ayda baya bi inermi yoksa şimdikiyle pek bi fark olmaz mı

canım 1 ayda baya farkeder, şimdiye göre baya iner. ama burnunun asıl güzelliği birkaç ay sonra ortaya çıkar diye tahmin ediyorum. ama bir ay sonra da baya farkeder. bu süreç çok sabır istiyor, kafana pek takmamaya çalış. burnunda eşitsizlikler hissedebilirsin, örneğin burun delikleri arasında farklılıklar hissedebilirsin, hatta bazen yamuk gibi bile gelebilir. bunları hiç kafana takma ve sabret, burnun farklı yerlerinde şişlik derecesi farklı olabiliyor, bu yüzden eşit değilmiş gibi yamukmuş gibi görünebiliyor, ama şişlikler azaldıkça bunlar geçiyor. belki hiçbiri de olmayabilir, ama olursa da kafana takma hazırlıklı ol diye uyarayım dedim. hepsi geçiyor zamanla :)

canım bide bi soru daha burnum çok kuruyo.deniz suyunu sıkıyorum yumuşuyo.içinkekinleri sümkürüyorum çözülenleride kulak çubuğuyla temizliyorum bi zararı olurmu sümkürmenin ?

canım bide bi soru daha burnum çok kuruyo.deniz suyunu sıkıyorum yumuşuyo.içinkekinleri sümkürüyorum çözülenleride kulak çubuğuyla temizliyorum bi zararı olurmu sümkürmenin ?

canım bana doktorum 2 hafta dikkat et fazla sümkürme demişti. hafif hafif zarar vermeyecek şekilde olabilir tabi ama 2 hafta dikkat etmekte fayda var. deniz suyunu bol bol kullan, kuruluk baya sıkıntı yapıyor biliyorum ama yapacak bişy yok. tek çare sık sık deniz suyu ve pamukla temizlemek, senin yaptığın gibi.

ya off ben çok sümkürdüm malesef inşallah bişey olmamıştır.neyse yarın sölerim doktora bakalım ne dicek?

ya off ben çok sümkürdüm malesef inşallah bişey olmamıştır.neyse yarın sölerim doktora bakalım ne dicek?

yok korkma, sadece önlem bu. ben de aynen dayanamayıp sümkürmüştüm, doktora sorduğumda önlem olarak 2 haftayı doldurana kadar dikkat edersen daha iyi olur dedi. yani kalıcı bi zarardan ziyade kanama olmasın diye. takma kafana canım bişey olmamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…