burun estetiği 5 bin tl

oh canım rahatlattın beni.çok saol.sorularımla sıktım seni.aklıma takılan bişey olursa seni rahatsız ederim tekrar.arkadaş lislemdesin zaten.

oh canım rahatlattın beni.çok saol.sorularımla sıktım seni.aklıma takılan bişey olursa seni rahatsız ederim tekrar.arkadaş lislemdesin zaten.

canım ne demek rahatsızlık etmek, yardımcı olabildiysem mutlu olurum. bu süreci ben de yaşadım, ne kadar sıkıntılı olduğunu bilirim. yaşayanlarla konuşmak insanı çok rahatlatıyor. zamanında bana çok yardımcı oldular, şimdi ben de bu sıkıntılı süreçte ihtiyacı olanlara yardımcı olmaktan mutlu oluyorum.
istediğin zaman istediğini sorabilirsin. bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)

kızlar perşembe ameliyat oluyorum ama yıllarca takıntı halinde bu ameliyatı isteyen bende hiçbir mutluluk ve heyecan yok korktuğum içinmi bilmiyorum sizdede oldumu

revizyon ameliyatı fıyatları daha yuksek oluyormus sanırım yaa( ben ılk amelıyatımı 4000 tl ye olmustum ama revızyoın ıcın 6000- 7000 tl ıstıyorlar benden (( sanırım revızyon amelıyatı daha zor oluyormus

bende revizyon ameliyatı alacağım kasımda kendi doktorum ücret almıyacağını belirtti ama bir türlü güvenemiyorum 5 bin tl verdim burnumda hiçbir değişiklik olmadı şimdi hiç para almıcak ne olacaksanki. akdeniz üniversitesinde koray coşkunfıratla görüştüştüm 3500 tl istedi bir başka merkezde 3000 tl istedi revizyon için yani kararsız kaldım ne yapacağım bilmiyorum sonbaharda bir ameliyat daha beni bekler artık bilmiyorum ne olur...

merhaba gecmış olsun,bır amelıyattan cıkıyorsunuz ve hıcbır degısıklık olmuyor..doktor buna ne cevap verıyor merak edıyorum,nasıl hıc degısmez bır burun,hıcbı bişey yapmamış doktor,ınsan korkuyor cıdden neyle karşılaşacagını bılmıyorsun cunku cıktıgında

ben de çok merak ettim doğrusu kötüde olsa bir değişiklik olmalı tabiki iyiden yanayız ama bir burun nasıl değişmez ben de anlamadım.ayrıca doktorunuzun para almamasıda burumda çok normal

ayrıca hasta hakları diye de bir şey var.ben dahil bi çoğumuz yasal haklarımızı bilmiyoruz aslında bu konuyuda burda biraz araştırıp masaya yatıralımki mağdur olduğumuzda biribirimize destek olabilelim

sedahas burda burun ameliyatı sonrası fotolarının olduğu albümün var mı?

adı ne bu doktorun. Emre Ilhanda 5bin dedıde tel. gorusmesınde aynı dr mu dıye mrk ettim

çok merak ettim bahsettiğiniz hangi hastane 2250 dediğiniz ?????

arkadaşlar bide her doktor şunu sölüo parası az diye gidip bilmediğiniz bi yerde yaptırmayın tamam katılıyorum ama bi yere kadar. burda bahsedilen doktorları biliodum zaten emre ilhan barış çakır belli iyi doktorlar ama açıkcası 5000 tl de çok normal bi rakam değil 2000 2250 en son bi prof. buldum 3000 tl ye yapcak o bile diğerlerinin yanında çok gelirken 5000 tl diolar oda tanınmış olmalarından kaynaklanıo diye düşünüyorum..

yakın zamanda birkaç doktordan fiyat aldım. en düşüğü 4.500 TL. 7.500'e kadar çıkanı bile oldu. Eğer doktoruna güven duymuşsan ve bu 5000 tl seni zora sokmuyorsa, değer... Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…