ben bu sabah ameliyat oldum canım
Yani yüzüm gözüm şiş balon gibi
Ayrıca başım ve dişlerim de ağrıyorrr
Gözlerim nerdeyse yok oldu şişlikten kan çanağı
burnum kanlardan tıkandı
Yani korkutmak için değil ama hazırlıklı ol canım bunlara
aaaa cnm geçmiş olsunnnn ..o agrıların 3-4 gün sonra bitcek..ilk iki gün biras rahatsız ediyo agrısı...
Gerçekten miii ? yani 1-2 gün sonra geçecek mi ? İnşaallah yaaaa
Peki bu morluklar ne zaman inecek , kendimi öcü gibi görüyorummm . Ben güzelleşeyim derken hilkat garibesi gibi oldum resmen..
cnm en kötü agrıdıgı zaman ilk iki gün ondan sonraki iki günde azalcak baya..4-5 günde tamamen bterr..ben ilk iki gün 4-5 saatte bi agrı kesici alıyodum 3.gün günde 3 kez aldım.4.gün iki kez aldım ondan sonra almadım...daha yüzün şişer cnmm genelde 2-3 gün en çok şişin oldugu gün..1 hafta içinde şişin inerrr morlukların pembeleşmeye başalarrr:)
2 gece geçirdikten sonra rahatlıyorsun hiç merak etme cnmm....benim başıumda agrıdıda ama dişimin agrısı öldürmüştü öle agrım hiç olmamıştı..dişlerimi koparmak istiyodum o derece ..ama diyorum ya 2 gün zoru ondan sonra hafifliyo:)sen bu bi kaç gün içinde biras daha şişeceksin sonra iner:)en zoru yani amlyt olmayı atlattın ya gerisi kolay hatta zevkliii:)10 gün içinde burnunu görceksin:)yalnız bandaj ilk açıldıgında burnuna baktıgında yüzün şiş oldugu için canın sıkılabilir kendini tanımıyabilirsin..ben aynaya baktıgımda bu ben değilimm herşeyim değişmişş ben sadece burnum değişsin demiştim neyaptın bana falan dedim doktoraa..oda 1 ay içinde eski burnunu hatırlamıycaksınnnn bile demiştii..kii öylede oldu:)
Bu burun deliklerindeki kurumuş kanları ne yapıyorsunuz. Öldürecek beni bu kurumuş kanlar yaaaaaa Sinir oldum. Nefes alamıyorum o ayrı mesele Ama
bir de denizsuyu beni sinir ediyor. Foşşşş diye fışkırıyorrrr. Burnumun içi şok oluyor sanki. Nefret ediyorum o spreyden, hiçte işe yaramıyor.
yarın akşam saat 5'de ameliyatım var..bu gece nasıl uyuyacağım(
canım merhaba
nerede hangi dr.a oluyorsun akşam 5 geç bir saat değil mi?şimdiden çok çok geçmişş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?