sabır işi burun ameliyatı yahu insan çok sabırsızlanıyor ama gerçi çoğunu atlattım sanırım ben. bugün 11. gün şu tampon işinide atlatırsam süper olacak...ilaç kullanmana gerek yok canım zamanla geçiyo onlar 1sene oldu yaptıralı daha tam olarak burun yerine oturdu sabretmek gerek...!!!
11. gün ve hala tampon mu(( bu kadar çok mu kalıyor yaa?
11.güne tamponmu kalır benim bildiğim 3gün sonra falan burun içindeki tampon alınmalı ki bende böle oldu şaşırdım doğrusu :S
sabır işi burun ameliyatı yahu insan çok sabırsızlanıyor ama gerçi çoğunu atlattım sanırım ben. bugün 11. gün şu tampon işinide atlatırsam süper olacak...
11.güne tamponmu kalır benim bildiğim 3gün sonra falan burun içindeki tampon alınmalı ki bende böle oldu şaşırdım doğrusu :S
Ben 1 ay oldu ameliyat oldum. Ameliyatın ertesi günü tamponları aldılar. Ertesi gün olmasına ragmen son saatlerde dayanamadım, agzımdan gelecek falan sandım. En çok da canım onu alırken yandı zaten. 1 hafta sonra da alçıyı aldı. Başka bant falan da yapıstırmadı o kdar. Bende cok sasırdım 11. gün cok degıl mı yahuu
bugün tamponlar alındı çok şükür kurtuldum ama tamponların kalma süresini neye göre belirliyorlar açıkçası bilmiyorum belki doktoruna göre değişiyor belkide ameliyatın şekline göre doktorum alçılarla beraber aldı tamponu, bant var şimdi o da cuma günü çıkacak.. açıkçası benim öyle çok canım yanmadı korkarak gittim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
Valla 11 gun ıyı dayandın ben 1 gun olmasına ragmen son saatlerde delırıyordum cıksın dıyee.
kızlar ya benım burnum yaglıydı amelıyattan once .sımdıyse kat kat daha fazla yaglandı..ılk ayda dr. bebek yagıyla masaj yapmamaı ve ıcını de zeytınyagıyla temızlemı soylemıstı ben de bol bol yagladım artık yapmıyorumn ama sımdıde burnum yag fıcısı gıbı..ustunde sıyaha nokta da olusmaya basladı ıyıce de yıkayamıyorum hala korkudan..ne yapabılırım yaa sızce??
yağlanma karşıtı temizleyici tonikler var, pamuga sürüp yavaşca onunla sil burnunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?