burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

1 aralıkta ameliyat oldum 2. gün gözüme kan oturdu ve bugün oldu hala geçmedi ya vampir gibim hissediyorum kendmii bunun için ilaç neyim kullanmama gerek varmı yoksa kendiliğinden geçermi veeeee neden hala geçmedi

ilaç kullanmana gerek yok canım zamanla geçiyo onlar 1sene oldu yaptıralı daha tam olarak burun yerine oturdu sabretmek gerek...!!!

ilaç kullanmana gerek yok canım zamanla geçiyo onlar 1sene oldu yaptıralı daha tam olarak burun yerine oturdu sabretmek gerek...!!!
sabır işi burun ameliyatı yahu insan çok sabırsızlanıyor ama gerçi çoğunu atlattım sanırım ben. bugün 11. gün şu tampon işinide atlatırsam süper olacak...

11.güne tamponmu kalır benim bildiğim 3gün sonra falan burun içindeki tampon alınmalı ki bende böle oldu şaşırdım doğrusu :S

11.güne tamponmu kalır benim bildiğim 3gün sonra falan burun içindeki tampon alınmalı ki bende böle oldu şaşırdım doğrusu :S

Ben 1 ay oldu ameliyat oldum. Ameliyatın ertesi günü tamponları aldılar. Ertesi gün olmasına ragmen son saatlerde dayanamadım, agzımdan gelecek falan sandım. En çok da canım onu alırken yandı zaten. 1 hafta sonra da alçıyı aldı. Başka bant falan da yapıstırmadı o kdar. Bende cok sasırdım 11. gün cok degıl mı yahuu

sabır işi burun ameliyatı yahu insan çok sabırsızlanıyor ama gerçi çoğunu atlattım sanırım ben. bugün 11. gün şu tampon işinide atlatırsam süper olacak...

Ben 1 ay oldu ameliyat oldum. Ameliyatın ertesi günü tamponları aldılar. Ertesi gün olmasına ragmen son saatlerde dayanamadım, agzımdan gelecek falan sandım. En çok da canım onu alırken yandı zaten. 1 hafta sonra da alçıyı aldı. Başka bant falan da yapıstırmadı o kdar. Bende cok sasırdım 11. gün cok degıl mı yahuu

burun ameliyatında fiyatlar nedir aceba cok mu pahalı bişey ??

bugün tamponlar alındı çok şükür kurtuldum ama tamponların kalma süresini neye göre belirliyorlar açıkçası bilmiyorum belki doktoruna göre değişiyor belkide ameliyatın şekline göre doktorum alçılarla beraber aldı tamponu, bant var şimdi o da cuma günü çıkacak.. açıkçası benim öyle çok canım yanmadı korkarak gittim ama hiç düşündüğüm gibi olmadı

Valla 11 gun ıyı dayandın ben 1 gun olmasına ragmen son saatlerde delırıyordum cıksın dıyee.

Valla 11 gun ıyı dayandın ben 1 gun olmasına ragmen son saatlerde delırıyordum cıksın dıyee.

yok canım ben o kadar isyan etmedim doğrusu. hatta tamponun çıkmasıyla ilgili duyduğum korku filmi tadındaki hikayelerinden sonra çıkarmayı bile düşünmüyordum

ben 2 bine anlaştım bi yerle doktorumda veli aslan duymuşsunuzdur belki daha omadım ama 3 hafta sonra olucam. inşallah ii olur çok korkuyorum

Eskısı gıbı degıl artık , valla 500 lıraya yaptıranları bıle duydum, hatta 1000 lıraya yaptıranları bılıyorum cok da memnunlarmış.

benim canim cok skilmisti surekli uzanmaktan ama agri sizi felan hic olmadi. tamponlarim da cok rahat cikti sadece dikislerim cikarilinca biraz acidi o da 2 sn surdu zaten

kızlar ya benım burnum yaglıydı amelıyattan once .sımdıyse kat kat daha fazla yaglandı..ılk ayda dr. bebek yagıyla masaj yapmamaı ve ıcını de zeytınyagıyla temızlemı soylemıstı ben de bol bol yagladım artık yapmıyorumn ama sımdıde burnum yag fıcısı gıbı..ustunde sıyaha nokta da olusmaya basladı ıyıce de yıkayamıyorum hala korkudan..ne yapabılırım yaa sızce??

yağlanma karşıtı temizleyici tonikler var, pamuga sürüp yavaşca onunla sil burnunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…