burun estetiği ameliyatı geçirenler ameliyattan sonra

ameliyat sonrası 2 3 gun tamponlu olduqun ıcın braz hayattan bezmıs olarak yatıyosun oyle. o 2 3 gun bzen seneler gıbı gelıyo ınsana.

2012'nin sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle ..
**.°★。˛ °. *★* *˛.
˛ °_██_*。*.../ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\ *. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°•♥•°°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°

cok korkuyorm cunku ıgne fobım var

bende hastane,doktor,ameliyat,iğne vb herseyle ılgılı fobi var ama çok takıyorum burnuma o yuzden bı an önce olup kurtulmak ıstıyorum bu dusuncelerden :S smdı sen de sureklı damar yolunu sorunca bı de buna taktım acaba cok mu acıyo dıye

ınce bır boru sokuyolar ıste sen dusun

merhaba arkadaşlar ben de 3 hafta sonra ameliyat oluyorum. hem devüasyon ameliyatı olacağım hem de estetik. aslında burnumla ilgili çok sıkıntım yoktu ama kemik eğriliği düzeltilirken biraz şekir verdirmek istedim umarım pişman olmam. ama ben de çok korkuyorum tampon, dikiş, alçı vs... mesela ben uyurken çok fazla sağa sola dönen bir insanım, alçıyla gece uyurken ya yanlışlıkla alçıya zarar verirsem diye düşünüyorum. nasıl yatılır ki böyle bir durumda?

aynı duyguları paylaşıyoruz aynı korkular bende de var ben bi de canlı canlı burun ameliyatı videoları izledim kırılma kesilme vs tüm aşamaları gözümü kırpmadan izledim başıma neler geleceğini biliyorum ve bu beni 10 kat daha korkutmaya yetiyo da artıyo bile :/ ben sonraki aşamalardan ziyade ameliyathaneye girmekten korkuyorum.ayrıca ben de çok deli yatan bi insanım gece 105 kez dönüyorumdur kesin ama ameliyattan sonra ister istemez daha temkinli yatar insan hatta tek gözü açık bile uyur kiki olmazsa ben başıam birini dikerim ben kıpırdadıkça kollasın burnumu

bu arada sen kime yaptırıyosun ?

yarın 13 00 de benim zamanım :18: fakat grip belirtilerim var gibi belkide psikolojikmen olcam korkudan
ojelerimide çıkarcakmışım çıkardım,özel pijamalarımıda aldım kafadan geçmiyecek,terliklerim falan gayet ameliyat moduna hazır ve nazırım
çokta heyecanlııııı ayhh sustum

grip olursan yapmazlar galiba, doktorum bana grip olursan iptal olur dedi, ameliyattan birkaç gün önce antibiyotik kullan dedi, bakalım ne olacak

grip olursan yapmazlar galiba, doktorum bana grip olursan iptal olur dedi, ameliyattan birkaç gün önce antibiyotik kullan dedi, bakalım ne olacak

bana demedi antibiyotik diye
sadece dikkat et grip olma uzatırız günü dedi bende şuan olmuyim diye 4 kat giydim geziyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…