damar yolunu acıolar dımı odandayken ...benim dikişlerimi 2-3 dakikada almıştı doktorum
cok korkuyorm cunku ıgne fobım var7511 burda da damar yoluyla ilgili soru sormuşsun niye bu kadar takıldın bu duruma :S
cok korkuyorm cunku ıgne fobım var
ınce bır boru sokuyolar ıste sen dusunbende hastane,doktor,ameliyat,iğne vb herseyle ılgılı fobi var ama çok takıyorum burnuma o yuzden bı an önce olup kurtulmak ıstıyorum bu dusuncelerden :S smdı sen de sureklı damar yolunu sorunca bı de buna taktım acaba cok mu acıyo dıye
merhaba arkadaşlar ben de 3 hafta sonra ameliyat oluyorum. hem devüasyon ameliyatı olacağım hem de estetik. aslında burnumla ilgili çok sıkıntım yoktu ama kemik eğriliği düzeltilirken biraz şekir verdirmek istedim umarım pişman olmam. ama ben de çok korkuyorumtampon, dikiş, alçı vs... mesela ben uyurken çok fazla sağa sola dönen bir insanım, alçıyla gece uyurken ya yanlışlıkla alçıya zarar verirsem diye düşünüyorum. nasıl yatılır ki böyle bir durumda?
merhaba arkadaşlar ben de 3 hafta sonra ameliyat oluyorum. hem devüasyon ameliyatı olacağım hem de estetik. aslında burnumla ilgili çok sıkıntım yoktu ama kemik eğriliği düzeltilirken biraz şekir verdirmek istedim umarım pişman olmam. ama ben de çok korkuyorumtampon, dikiş, alçı vs... mesela ben uyurken çok fazla sağa sola dönen bir insanım, alçıyla gece uyurken ya yanlışlıkla alçıya zarar verirsem diye düşünüyorum. nasıl yatılır ki böyle bir durumda?
grip olursan yapmazlar galiba, doktorum bana grip olursan iptal olur dedi, ameliyattan birkaç gün önce antibiyotik kullan dedi, bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?