Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Yan yatmak Lütfen cevaplarınızı Yazın :(

papatyaugur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
117
3
16
İstanbul
Kızlar merhaba,

Burun estetiği sonrası kaç gun sonra yan yatılabılıyor? Buradan okdugum kadarıyla maksimum 1 yada 2 ay sonra yan yatılabiliyor? Doktor bana 1aydan sonra yat dedi ma ben pimpirikli oldugumdan beklıyorum artık belim kırıldı,bazı geceler kendımı hafı yana uyumuş buluyorum.. Şuan 4,5 aydayım sanırım artık yatsam bişi olmaz demi kıslar ..Sizler ne zamn sonra yan yatmaya başladınız?
Birde şunlar sizde de oluyor mu? Mesela ben doğum gununde ve düğünde birini nasılsın gibisinden öpmesi, bir birinin nasılsın gibi gelip omzuma hafıf vurması, arabanın ani fren ve setten geçmesi sonrası burnum kemıgı kayarmı korkusu 5 ay oalcak ameliyatım..Yine buradan okudugum kadarıyla 3 ay sonra tenıs bıle oynayabiliyormusuz..Uçakla yolculuk tatiline giden bile var okudugum kadatıyal ya ben nıye toparlayamadım psıkolojımı ufff ( ağlamak istiyorum neredeyse ....Ya nefesım duzeldı burnumda guzel oldu ma şu kemık kayar korkusunu atamadım bi türlü..Bişi olurmu ki kızlar ( Lütfen cevaplarınızı esirmgemiyin.

Korkma canım rahat ol ben daha ilk aylarımda yan uyumaya başlamıştım. 2. ayımda felan burnuma darbe bile aldım ama bişey olmadı.3. ayımda denize girip güneşlendim lunaparkta adrenaline bile bindim yani tehlikeli dönemi atlatmışsın sen

Ayy canım nediyosun ya :) Ben setten geçerken korkuyorum diyorum sen lunaparka,denize bile gitmişsin ne güzel çok cesaretlisin :) Rahatladım sayende biraz canım..Evet şu kötü huyum pimipirkli olmayı bir an önce üstümden atmam gerekli.. Çok sağol canım

Son düzenleme:
Şimdi okdumda burada peelinginde 2 aydan sorna yapılıyormuş, ben 1 hafta sonra 5 ay oalcagından veee Hasreeet_imsin senınde verdiğin moralle artık peelingde yaparım yüzüme burnuma :))

Bi ben aceleci davrandım, iki hafta sonra yavaş yavaş yan yatmaya başladım, burnumu yastığa değdirmeden. Ucuncu haftadaysa gayet yan yatıyordum. Ama doktorumun iziyle

Burun kemiği bir aydan sonra kaymaz ya sakin ol.çok çok büyük bir darbe almadığı sürece.ben üç haftalikken yan yatmaya başladım

Bi ben aceleci davrandım, iki hafta sonra yavaş yavaş yan yatmaya başladım, burnumu yastığa değdirmeden. Ucuncu haftadaysa gayet yan yatıyordum. Ama doktorumun iziyle

Benım doktorumda yan yat dedı ama ben panık yaptım yatmadım hiç,esnerken bile kasıyrodum kendimi :) canım nasıl panık yaptıysam 5 ay olmuş :) Sizlerinde desteği sayesinde dünden beri hayatımı noramale çeviriyorum artık yan yatarak ve rahat hareket ederek :)

Burun kemiği bir aydan sonra kaymaz ya sakin ol.çok çok büyük bir darbe almadığı sürece.ben üç haftalikken yan yatmaya başladım

İşte nasıl panık olduysam yukarıdakı yazdıklarım gibi set,fren falan korkuyordum. Ama dunden beri sizin yazdıkalrını okudukça mutlu oluyorum..Ben 2 ayda toparlanırım diyordum ama bu kemık kayar pımpırıklıgı pskoljimi altust ettı..

Buna bukadar kfamı takmamın nedeni Eylül ayının başında düğünüm var, o zamana amelayt olalı 6 ay olmuş oluyor..İşte düğünde dans, oyun oynamak,halay falan zıplama falan olacak ister istemez :) birde düğün gecesi var bunu utandım doktoruma soramdaım ama 6aylık kontrolumde sorucam.. o gece cinsellik anlamındada bişeyler olacak tabi..İşte bu nedenle kemık kayar korkusu yerleşmi sanırım..Gerçi Hasreeet_imsin yukarıda 3 aylıkken adrenaline bidndim bişi olmadı dedi, banada bişi olamz 6 aylıkken artık sanırım :).Bende düğün günümün ve gecesının tadını çıkarmaya çalışayım en güzeli.

Son düzenleme:
benim doktorum burnunu yastığa değdirme de nasıl yatarsan yat demişti :) ben de yasığın ucuna kadar gider yan yatardım 1. haftamda bile öyle sargılı yan yatmıştım. herşey çıktıktan sonra zaten daha da rahat ettim. sert darbelerden korumaya bak. diğerleri o kadar da pimpirik yapılacak konular değil.

benim 5 ay oldu. dış etkenlere karşı hala çok dikkatliyim ama yan yatmak da o denli sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Sanırım haklısınız hepiniz, ben çok pimipriklik yaptım. Benimde pazar gunu tam 5 ay olacak. :) 5 aydır nişanlım ve annem çok çekti benden ama çok sabırlılarmış.. :) Sert darbelerden korunmaya özen gösretiyorum, dikkat ediyorum. İnşallah eylülde burunum 6 aylık olunca düğün öncesi ve gecesi sorun çıkmaz..

Son düzenleme:
Ben 11.gunumde dumduz yatıyordum hatta tum gun eve uzanıyordum.sende çok cesaretli çıktın.. :) Bir tek benmi cesaretsizim 5 ay oldu sizin yazdıklarınıza sayesınde kendımeı toplamya başladım..

Merhaba Arkadaşlar...
üyeliğim şimmdi aktife dönüştü ve bu beni ilk yorumum, konu burun estetiği olunca... :) ben 2009'da oldum ameliyat, hiç sorunsuz çok rahat iyileşmiştim, ameliyatın görece ağır olmasına rağmen ama 1 haftadan sonra yan yattım ben dayanamadım :) hiç sorun yaşamadım ki senin o kadar zaman geçmiş bence rahaaat rahaaat uyu

Ayy jonna içime su serptin. :) 6 ayda burun toparlanıyor diye okudukalrım aklımda kaldıgından boyle panık olmuşum ben :) 6 ay olucnada dugunum var. Malum düğün olunca oyun olur. İşte düğün gunu ve gecesi de sorun çıkmaz umarım..

Jonna rica etsem bize biraz yaşadıklarını analtabilirmisin, amaleyat sonrası :)

Bugün 25.günümde 5 gün sonra yan yatmaya başlamışım sabah kalktığımda yan uyanıyordum.Şimdide rahat rahat yatıyorum imkanı yok düz yatamam.

Yan yatma harici ilk mesajımdaki korkuları yaşayan oldu mu? Tecrübelrini paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…