- Konu Sahibi papatyaugur
-
Ayy jonna içime su serptin. :) 6 ayda burun toparlanıyor diye okudukalrım aklımda kaldıgından boyle panık olmuşum ben :) 6 ay olucnada dugunum var. Malum düğün olunca oyun olur. İşte düğün gunu ve gecesi de sorun çıkmaz umarım..
Jonna rica etsem bize biraz yaşadıklarını analtabilirmisin, amaleyat sonrası :)
:)) canım ya rahat ol 6 ayda hiç bişiyciğin kalmaz! rahat rahat oyna, tepin, tadını çıkar :) dediğim gibi ben hiç sıkıntı yaşamadım. biraz fazla morarmıştım sadece ama morarıklar 1 haftada geçti. sonra işte masaja başladım şişliklerimde hızla kayboldu. ilk ameliyat olduğumda hep öyle şiş kalıcak sanmıştım, çok korkmuştum :) çok şükür öyle olmadı. fazla pimpirik yapıp boş yere canımızı sıkıyoruz, hiç gerek yok. çoookkk güzel olacaksın, hiç sorun çıkmıycak. benim tecrübelerim sana böyle söylüyor :)
ameliyatımın ertesi günü yan yattım burnuma fazla baskı yapmadan hiçbirşeyde olmadı.1 ay falan abartı bence hemen yatabilirsiniz sadece yüz üstü yatmayın yeter.:)yüksekte falanda yatmanıza gerek yok sadece ilk hafta oda ödemden dolayı.benim 4 yıl oldu ameliyat olalı grip falan olduğumda burnumu silmeye korkuyorum şekli bozulacak diye tabiki öyle bişey yok ama psikolojik herşeyi abartıyoruz:)kişinin kendisinde bitiyor olay.:)yoksa 6. ayımda darbe aldım hiçbirşey olmadı ozaman olurdu ama gelde anlat kendime...seninde normal sürekli koruyup kollaman zamanla biraz azalıyor bu his.
burnuna tencere tava yemedikçe birşey OLMAZmış :d
bizi bizden iyi kim anlar:) alçım çıktıktan sonra defalarca sormuşumdur dktora bşy olmamış degilmi yamuk gibi duruyo sanki kayma varmı kesin yamuldu:s:d ama doktrlar o kadar rahatlarki herşey normal yan yatmadıgımı ve hicbirsey yemedigimi söyledigimde işte o tava yemedikce birsey olmaz cevabını aldım:d bende artık evre atladım rahat takılıyorum valla yamulursa o ugraşmycakmıyani ameliyattan sonra tek kural burnuna dokunma deniliyo ya bence dokunmaktan korkma olmalı o :) önemsedikce bir sorun cıkıyo cünkü bunu anladım .ve bu forum iyi ki var gercekten insana iyi geliyor yalnız olmadıgını hissetmek
bana bir hafta denmişti ama ben yine de kendimi şartlamıştım yatmamak için ,hala düz yatıyorum mesela çok nadir dönüyorum :)
Bence biraz dikkat etmekten zarar gelmez. Ameliyat olanı bugün bir hafta oldu. Hala yan yatmıyorum ama alçı çıktıktan sonra hafif yan yatmayı düşünüyorum.
1 yıl oldu benimki :)
valla ben en fazla 3 hafta korudum sonra gayet günlük hayatıma döndüm sadece ödemlerim biraz geç düzeldi su an hiç bişey yok
Benımde 1 yıl olsa keşke daha 5 aycık..Beımde psıkoljımı latust ettı bu ameliyat. Hem deviasyondan kurtulup nefes alayım hemde güzel görüneyim diye oldum ama bu kadar psıkolojık etkı edeceğini bileezdim.Sende de old mu bunlar :) ?
aynen ben de hem deviasyon hem estetik oldum. Aslında kendi kendini motive edip psikolojini sağlam tutmak en önemli kısım sanırım :) yani evet çok ciddi bir ameliyat ama sonrasında olacaklara baştan kendini hazırlamalı insan ve nolursa olsun iyi ki olmuşum demeli :) ben hep öyle yaklaştım, ameliyattan sonraki fotoğraflarıma baktığımda içim bir hoş oluyor ama yine de iyi cesaret etmişim diyorum. Siz de öyle diyin ve mutlu olun 5 ay sonra veya 1 yıl sonra hiç fark etmez :)
Evet sanırım haklısın damili. Psikolojiyi sağlam tutmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?