- Konu Sahibi prensesasik
-
evet,herkes memnun kalmış,e yaş itibariyle de deneyimli bi doktor tabi.peki tekrar işe başlamak için 1 hafta süre yeter mi acaba?yıllık izinde ameliyet olsam diyorum,bizim izinleri 2 haftayı bölerek kullandıyıyolar da:26:
bnde veli beye ameliyat oldum kızlar çok memnunum:)))
ben 1 kişi hariç btmde yapılan burun fotoğrafı görmedim daha ama emre ilhanın yaptığı burunları gördüm,o da makul gelmeye başladı bana,çok kararsızım be ya
MERHABA ARKADAŞLAR.VELİ ASLAN'A BURNUNU YAPTIRAN KİŞİLER RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİR Mİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN...OFF BNE ZOR İŞMİŞ. ÇOK ZOR PARA BİRİKTİRDİM. O DA HAVAYA GİTMESİN
xxxxxxx
Bugün alçım çıktı ve sonuctan cok memnunum :) albüme 2 tane ufak foto yükledim simdilik
bakabilirsiniz:)
yeni resimleri göremedim
veli beye ameliyat olan arkadaşların fotolarına baktım.
bana göre sonucu iyi olanda vardı kötü olanda vardı aralarında.
ancak önceki fotoları göremediğim için tam yorumda yapamiyorum.
hepiniz ameliyat sonucundan memnun kaldınız mı gerçekten????
MERHABA ARKADAŞLAR.VELİ ASLAN'A BURNUNU YAPTIRAN KİŞİLER RESİMLERİNİ GÖNDEREBİLİR Mİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN...OFF BNE ZOR İŞMİŞ. ÇOK ZOR PARA BİRİKTİRDİM. O DA HAVAYA GİTMESİN
xxxxxxx
bugun hastaneden çıktım çok şişiim ıyı oluyum fotograf eklıcem dilara yeşim, ışıl abla nevra ve hepinizee çok teşekkür ederiö diaeavcım çok menun ve mutlu oldum en zor gunlrımdeyım 2ıncı gunum bkmadan yazıom kusura bkmyn optum
bugun hastaneden çıktım çok şişiim ıyı oluyum fotograf eklıcem dilara yeşim, ışıl abla nevra ve hepinizee çok teşekkür ederiö diaeavcım çok menun ve mutlu oldum en zor gunlrımdeyım 2ıncı gunum bkmadan yazıom kusura bkmyn optum
bir before foto ekliyorum albüme bak canım fikir versin. yinede bana yapılan işlemi kısaca anlatiyim. burnumda sağ tarafta kemik eğriliği vardı yamuktu yani. burun delikleri arasındaki kıkıdak uzun ve ortadan ikiye ayrıktı oraya kıkırdak eklenerek düz bi görüntü verdi. sırtında kemik vardı birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?