Burun estetiği aşırı kalkıklık

Evet burnumun üstünde ağırlık var ve alınsa daha rahat olucakmış gibi hissediyorum. İnşallah yarın bende burnumu gördüğümde sizin gibi memnun kalıp beğendim diyebilirim. Ayrıca bence şişlikleriniz biraz daha inmiş ve daha da memnun kalacağınız bir burun olmuştur diye düşünüyorum :)

İnşallah beğeneceksiniz burnunuzu :)
Benim de şişlikler indi mi inmedi mi anlamıyorum.Botokslu gibiyim ifadesiz mimiksiz bir surata büründüm. Bi diyorum bu süreçler normal rahatliyorum,bi diyorum hep böyle olursa ne yaparım. Gel git yaşıyorum sürekli . Konusurken,gülümserken sanki iki yandan çekiştiriyolar burnumu ve ağzımı.Bunlar da beni mutsuz ediyo o yüzden burnumun şeklini düşünmüyorum bile pek fazla. Yarın bantlarım açılacak onun heyecanı bile yok

Burun ameliyatı evet gerçekten çok zor bi süreçmiş bazıları benim kolay geçti vs yazıyo inanasım gelmiyo bilmiyorum belkide kişiden kişiye değişen bir durumdur. Hem piskolojik hem de fiziksel benide mahvetti bu süreç. Ama her zaman şunu diyorum evet çok zor ama biticek hepsi geçicek bu çektiğim ağrıları unutucam yüzümde ki bu şişlikler inicek, daha iyi nefes alıcam, hepsi bir şekilde kötü de olsa geçicek ama burnumun şekli kalıcak o yüzden sürekli bende nasıl olucak bunu düşünüyorum. O kadar ağrı çektim korktum değsin istiyorum.

Ben oldukça pimpirikli ve çok çabuk karamsar olabilen bir insanım bilseydim beni bu kadar sarsacağını olmazdim ameliyat. Ben de herkesin çabucak iyileştim normal yaşama döndüm demelerinden, doktorların da aynı şekilde 10 günde kişi normal hayatına dönebilir demelerinden cesaret alarak oldum bu ameliyatı.Ben 11.günümdeyim resmen hasta gibiyim. Gerginlikten ağzımı açıp konuşamıyorum bile,üst dudak kısmı zaten iptal, daha yeni yeni doğru dürüst yemek yemeye başladım. Banyo yapamıyorum, dişimi fircalayamiyorum, yüzümü ne kadar silsem de tam kirden tam arinmadigi için hep yağ içinde. Bunların hepsi yordu o yüzden burnumun şeklini 2.planda attim galiba. Ama doğru diyorsunuz bu kadar sıkıntı çekiliyor madem ortaya güzel bir burun çıksın diye düşünmek en mantıklısı sanırım

Merhaba bende 9 Ağustos perşembe günü burun estetigi ameliyati oldum kemer vardi onu duzelttirmek icin oldum alcilarim ameliyattan 5gun sonra alindi ama kemer olan yerde hala hafif bi çıkıntı var sizce bu geçici bi durum mu suan cok sis hicbir acidan begenemiyorum sizce sislikler ne zamana iner ameliyat olanlar varsa cevaplarini bekliyorum

Alçıda burun dudak mesafesi çok gibi duruyor ama çıkınca öyle değil sen işte bakalım benim onuncu gün iki gün oldu alçı çıkalı da
Benimde onuncu günüm bende suan hic begenmiyorum herkes sislik var biraz sabret düzelcek diyolar ama bu burunla toplum icine cikacagimi pek sanmiyorum napacagimi sasirdim kemer alinsin baska bisey istemem diyodum ama kemer yerinde hala bi cikintilik var ve burnum onden cok buyuk duruyo aynaya bakiyorum surekli alismak icin ama bi ise yaramiyo sanirim ☹

Kalınlığı gidiyo inceliyor günden güne merak etmeyin

Kızlar 1 ay oldu çok kalkık hala milim inmedi. Oldu da inmezse sadece burun ucunu düşürmek istesem zor mudur revizyon bilen var mı nasıl düşürecekler

Kızlar 1 ay oldu çok kalkık hala milim inmedi. Oldu da inmezse sadece burun ucunu düşürmek istesem zor mudur revizyon bilen var mı nasıl düşürecekler
Bence biraz daha bekle biliyorum zor bende 9 agustosta ameliyat oldum burnum sis onceki burnumdan daha buyuk gorunuyor onden ama yandan bi sıkıntım yok cok sukur 6.ayi bekliyorum bence biraz sabret sonra emin ol ki pisman olmazsin:)

Nasıl oldunuz merak ettim? Benim de 9.günüm inanın yaşadıklarınızın aynısı bende yaşıyorum yüzümü tam yıkayamıyorum yağlı duruyo, duş alamıyorum vs. sanırım en kötü olan da yüzdeki ifadenin değişmesi benimde üst dudağım hareket etmiyo, gülemiyorum, yanaklarım hala şiş ve yüzümün ifadesi çok değişti. Etrafımda deneyimli olan herkese soruyorum hepsi zamanla düzelir diyo bakalım inşallah bir an önce düzeliriz

Benimde 9. Günüm inanın benimde balon gibi Ameliyat olanların yorumlarını okudum, çevremde ameliyat olmuş herkese ve doktoruma sordum hepsi zamanla o şişlerin ineceğini söylüyo. Sanırım biraz sabretmemiz lazım

Sanki psikolojik olarak daha iyiyim ama ağız gerginliğim devam ediyo normal şekilde konuşamıyorum. Yanaklardan ceneye inen kısımlar ve dudak üstüm ödemli hala. Oraya elimi tutarak konusuyorum çünkü iki yandan cekistiroyolar gibi ağzım.
Gececek elbet ama sanırım ruhumuzu delip de geçecek: (
Dikişlerim alındı dikiş izine ve ara ara burnumda sızı sıkışma gibi hisler oluyo şimdi de bunlara takmış durumdayım. Yeni favorim bunlar :)
Psikoljimizi yüksek tutmalıyız tek odak noktamız yüzümüz ve burnumuz olmamalı. Bunu başarsak belki daha iyi atlatacaz bu dönemi. Bantlı mı burnunuz?Burnunuzun şekli ne durumda?

Son düzenleme:
Kesinlike doğru söylüyorsunuz keşke birazda psikolojimizi yüksek tutabilsekbenim alçılarım alındı bantlı yani şuan burnum. Ben kavisli ve kalkık bir burun istemiştim şekli tam istediğim gibiydi beğendim sadece çok fazla şişti, bakalım haftaya alınıcak bantlarım. Sizin nasıl peki bantlarınız alındı mi?

Ben de doğal hafif kavisli hafif kalkık istemiştim. Sisim çoktu ama minnoş duruyordu burnum: ) Benim 2.kere bantlandı. Sanırım ödemi fazla gördü doktor o yüzden yapıştırdı.Yarın kendim çıkarıcam bantları çok heyecanlıyım:)

Arkadaşlar bugün 14. Günüm hala bantlar var dikişler gözüküyor eriyecek bakalım ama aşırı kalkık duruyordu korkuyordum ve gerçekten de iniyor kalkıldığında gitgide güzeliyor burnum şükür

Neden hala bantlar var canım benim doktorum bi hafta sonra çıkarttırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…