- 29 Temmuz 2018
- 36
- 9
- 36
- 32
- Konu Sahibi kavunnkokusu
-
Evet burnumun üstünde ağırlık var ve alınsa daha rahat olucakmış gibi hissediyorum. İnşallah yarın bende burnumu gördüğümde sizin gibi memnun kalıp beğendim diyebilirim.Bu konuda avantajlısınız çünkü ince deride ödemler daha erken iniyor,kendinizi hiç üzmeyin. Alçı çıkınca bi ferahlama gelecek burnunuz yükten kurtulacak:) Güzel bir burunla karşılaşacaksınız emin olun.
Doktorum alçıyı çıkarttığında ohh dünya varmış dedim ve görüntüsü de çok iyiydi. Bantları yapıştırdı 4 gündür bantlıyım ve burnum şuan şiş, bantlarım çıkınca beni ne bekliyo tedirginim çünkü kalın deriliyim: (
Evet burnumun üstünde ağırlık var ve alınsa daha rahat olucakmış gibi hissediyorum. İnşallah yarın bende burnumu gördüğümde sizin gibi memnun kalıp beğendim diyebilirim.Ayrıca bence şişlikleriniz biraz daha inmiş ve daha da memnun kalacağınız bir burun olmuştur diye düşünüyorum :)
Burun ameliyatı evet gerçekten çok zor bi süreçmiş bazıları benim kolay geçti vs yazıyo inanasım gelmiyo bilmiyorum belkide kişiden kişiye değişen bir durumdur. Hem piskolojik hem de fiziksel benide mahvetti bu süreç. Ama her zaman şunu diyorum evet çok zor ama biticek hepsi geçicek bu çektiğim ağrıları unutucam yüzümde ki bu şişlikler inicek, daha iyi nefes alıcam, hepsi bir şekilde kötü de olsa geçicek ama burnumun şekli kalıcak o yüzden sürekli bende nasıl olucak bunu düşünüyorum. O kadar ağrı çektim korktum değsin istiyorum.Şişlikler indi mi inmedi mi anlamıyorum.Botokslu gibiyim ifadesiz mimiksiz bir surata büründüm. Bi diyorum bu süreçler normal rahatliyorum,bi diyorum hep böyle olursa ne yaparım. Gel git yaşıyorum sürekli . Konusurken,gülümserken sanki iki yandan çekiştiriyolar burnumu ve ağzımı.Bunlar da beni mutsuz ediyo o yüzden burnumun şeklini düşünmüyorum bile pek fazla. Yarın bantların açılacak onun heyecanı bile yok
Burun ameliyatı evet gerçekten çok zor bi süreçmiş bazıları benim kolay geçti vs yazıyo inanasım gelmiyo bilmiyorum belkide kişiden kişiye değişen bir durumdur. Hem piskolojik hem de fiziksel benide mahvetti bu süreç. Ama her zaman şunu diyorum evet çok zor ama biticek hepsi geçicek bu çektiğim ağrıları unutucam yüzümde ki bu şişlikler inicek, daha iyi nefes alıcam, hepsi bir şekilde kötü de olsa geçicek ama burnumun şekli kalıcak o yüzden sürekli bende nasıl olucak bunu düşünüyorum. O kadar ağrı çektim korktum değsin istiyorum.
Alçıda burun dudak mesafesi çok gibi duruyor ama çıkınca öyle değil sen işte bakalım benim onuncu gün iki gün oldu alçı çıkalı da6 gün daha çok erken biraz daha inecek burnun o mesafede biraz kisalcak
Benimde onuncu günüm bende suan hic begenmiyorum herkes sislik var biraz sabret düzelcek diyolar ama bu burunla toplum icine cikacagimi pek sanmiyorum napacagimi sasirdim kemer alinsin baska bisey istemem diyodum ama kemer yerinde hala bi cikintilik var ve burnum onden cok buyuk duruyo aynaya bakiyorum surekli alismak icin ama bi ise yaramiyo sanirim ☹Alçıda burun dudak mesafesi çok gibi duruyor ama çıkınca öyle değil sen işte bakalım benim onuncu gün iki gün oldu alçı çıkalı da
Kalınlığı gidiyo inceliyor günden güne merak etmeyinBenimde onuncu günüm bende suan hic begenmiyorum herkes sislik var biraz sabret düzelcek diyolar ama bu burunla toplum icine cikacagimi pek sanmiyorum napacagimi sasirdim kemer alinsin baska bisey istemem diyodum ama kemer yerinde hala bi cikintilik var ve burnum onden cok buyuk duruyo aynaya bakiyorum surekli alismak icin ama bi ise yaramiyo sanirim ☹
Bence biraz daha bekle biliyorum zor bende 9 agustosta ameliyat oldum burnum sis onceki burnumdan daha buyuk gorunuyor onden ama yandan bi sıkıntım yok cok sukur 6.ayi bekliyorum bence biraz sabret sonra emin ol ki pisman olmazsin:)Kızlar 1 ay oldu çok kalkık hala milim inmedi. Oldu da inmezse sadece burun ucunu düşürmek istesem zor mudur revizyon bilen var mı nasıl düşürecekler
Alçılarım dün çıktı dediğiniz gibi alçıdan o kadar çok gibi duruyormuş şuan tam istediğim gibi hatta inşallah daha da inmez diyorumAlçıda burun dudak mesafesi çok gibi duruyor ama çıkınca öyle değil sen işte bakalım benim onuncu gün iki gün oldu alçı çıkalı da
Ben oldukça pimpirikli ve çok çabuk karamsar olabilen bir insanım bilseydim beni bu kadar sarsacağını olmazdim ameliyat. Ben de herkesin çabucak iyileştim normal yaşama döndüm demelerinden, doktorların da aynı şekilde 10 günde kişi normal hayatına dönebilir demelerinden cesaret alarak oldum bu ameliyatı.Ben 11.günümdeyim resmen hasta gibiyim. Gerginlikten ağzımı açıp konuşamıyorum bile,üst dudak kısmı zaten iptal, daha yeni yeni doğru dürüst yemek yemeye başladım. Banyo yapamıyorum, dişimi fircalayamiyorum, yüzümü ne kadar silsem de tam kirden tam arinmadigi için hep yağ içinde. Bunların hepsi yordu o yüzden burnumun şeklini 2.planda attim galiba. Ama doğru diyorsunuz bu kadar sıkıntı çekiliyor madem ortaya güzel bir burun çıksın diye düşünmek en mantıklısı sanırım
Benimde 9. Günüm inanın benimde balon gibiBenimde onuncu günüm bende suan hic begenmiyorum herkes sislik var biraz sabret düzelcek diyolar ama bu burunla toplum icine cikacagimi pek sanmiyorum napacagimi sasirdim kemer alinsin baska bisey istemem diyodum ama kemer yerinde hala bi cikintilik var ve burnum onden cok buyuk duruyo aynaya bakiyorum surekli alismak icin ama bi ise yaramiyo sanirim ☹
Nasıl oldunuz merak ettim? Benim de 9.günüm inanın yaşadıklarınızın aynısı bende yaşıyorum yüzümü tam yıkayamıyorum yağlı duruyo, duş alamıyorum vs.sanırım en kötü olan da yüzdeki ifadenin değişmesi benimde üst dudağım hareket etmiyo, gülemiyorum, yanaklarım hala şiş ve yüzümün ifadesi çok değişti. Etrafımda deneyimli olan herkese soruyorum hepsi zamanla düzelir diyo bakalım inşallah bir an önce düzeliriz
Kesinlike doğru söylüyorsunuz keşke birazda psikolojimizi yüksek tutabilsekSanki psikolojik olarak daha iyiyim ama ağız gerginliğim devam ediyo normal şekilde konuşamıyorum. Yanaklardan ceneye inen kısımlar ve dudak üstüm ödemli hala. Oraya elimi tutarak konusuyorum çünkü iki yandan cekistiroyolar gibi ağzım.
Gececek elbet ama sanırım ruhumuzu delip de geçecek: (
Dikişlerim alındı dikiş izine ve ara ara burnumda sızı sıkışma gibi hisler oluyo şimdi de bunlara takmış durumdayım. Yeni favorim bunlar :)
Psikoljimizi yüksek tutmalıyız tek odak noktamız yüzümüz ve burnumuz olmamalı. Bunu başarsak belki daha iyi atlatacaz bu dönemi. Bantlı mı burnunuz?Burnunuzun şekli ne durumda?
Ben de doğal hafif kavisli hafif kalkık istemiştim. Sisim çoktu ama minnoş duruyordu burnum: ) Benim 2.kere bantlandı. Sanırım ödemi fazla gördü doktor o yüzden yapıştırdı.Yarın kendim çıkarıcam bantları çok heyecanlıyım:)Kesinlike doğru söylüyorsunuz keşke birazda psikolojimizi yüksek tutabilsekbenim alçılarım alındı bantlı yani şuan burnum. Ben kavisli ve kalkık bir burun istemiştim şekli tam istediğim gibiydi beğendim sadece çok fazla şişti, bakalım haftaya alınıcak bantlarım. Sizin nasıl peki bantlarınız alındı mi?
Ay hadi hayırlısı inşallahBen de doğal hafif kavisli hafif kalkık istemiştim. Sisim çoktu ama minnoş duruyordu burnum: ) Benim 2.kere bantlandı. Sanırım ödemi fazla gördü doktor o yüzden yapıştırdı.Yarın kendim çıkarıcam bantları çok heyecanlıyım:)
Neden hala bantlar var canım benim doktorum bi hafta sonra çıkarttırmıştıArkadaşlar bugün 14. Günüm hala bantlar var dikişler gözüküyor eriyecek bakalım ama aşırı kalkık duruyordu korkuyordum ve gerçekten de iniyor kalkıldığında gitgide güzeliyor burnum şükür
Alçıyı çıkardılar ama bantlandı ve bantlarda bir hafta duracakmış cuma kendim çıkartıcamNeden hala bantlar var canım benim doktorum bi hafta sonra çıkarttırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?