- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
- Konu Sahibi kavunnkokusu
-
Arkadaşlar burnum aşırı kalkık ve dudak burun mesafem çok geniş tecrübeli olanlara sorum bu kalkıklık iner mi
Kızzlar üzülmeyin bugün 23. Günüm ve ilk çıktığımda burnum adeta domuzdan farksızdı. Aşşırı kalkık ve kısa bir burnum var diye gün boyu ağladım eve gelince. Sonra bir bakıyorsunuz ki burnunuz inmiş inmiiş daha inmesin diye iple asasınız geliyor.ghahgsj Sakın kendinizi sıkmayın, benim burnum 15-17. günlerinde daha insancıl bir kalkıklığa ulaştı. Şu an bandajlarım çıkalı 13 gün oluyor ve ben burnum biraz daha kalkık kalsaydı keşke diyorum. :/
Çok ağladım bu yüzden, hiç canını sıkma. Kısa bir sürede geçecek. :)Yaa böyle şeyleri okuyunca o kadar teselli oluyorum ki nasıl olacak bakalım emanet gibi duruyor
Yaa inşallah inşallah çok sağolun yaÇok ağladım bu yüzden, hiç canını sıkma. Kısa bir sürede geçecek. :)
Yaa inşallah inşallah çok sağolun yaAşırı bir beklentim de yoktu ama yine de bakınca millete, bir burun ne kadar da değiştiriyor diyordum. ben estetik kaygı ile yaptırmadım olmam gerekiyordu ve güzel de bir burnum olmadığı için estetik de yaptırayım bari diye heveslendim ama zaten çevremdekiler hiç desteklemedi şu an da beğenmeyecekler bu hali ile haliyle, yok eski burnun daha güzeldi falan derlerse gerçi ailem beğendi ama muhtemelen moralim bozulmasın diye miş gibi yapıyorlar..
Burnunuz kaçıncı aya kadar inmeye devam ettiKalkikligi için gerçekten üzülme çünkü inecekk. Şuan ödem şişlik herşey etkiliyor şeklini.
Burnum çok kalkık ne yapıcam diye titreme ve ağlama krizi geçirmiş bir insan olarak söylüyorum şimdi de burnum daha fazla inmesin diye dua ediyorum: ) Yani içiniz rahat olsunn öyle kalmayacak o burun: )
Burnunuz kaçıncı aya kadar inmeye devam etti
6 gün daha çok erken biraz daha inecek burnun o mesafede biraz kisalcakBende de aynı durum söz konusu malesef burnum ile dudak mesafemin arası çok açıldı aynaya bakamıyorum piskolojim alt üst olduameliyatımın 6. Günündeyim henüz şişlikler inmediği için belki böyledir diye düşünüyorum bekliyorum
İnşallah öyle olur çünkü gerçekten çok kötü hissediyorum6 gün daha çok erken biraz daha inecek burnun o mesafede biraz kisalcak
Bende öyleydim canım içini ferah tut :)İnşallah öyle olur çünkü gerçekten çok kötü hissediyorum
Bende de aynı durum söz konusu malesef burnum ile dudak mesafemin arası çok açıldı aynaya bakamıyorum piskolojim alt üst olduameliyatımın 6. Günündeyim henüz şişlikler inmediği için belki böyledir diye düşünüyorum bekliyorum
Burnumun ince derili olduğunu söyledi doktorum.Yarın alçılarım alınıcak yeni burnumu ilk kez tamamen görcem hem çok merak ediyorum hemde korkuyorumHiç merak etmeyin o mesafe hergün biraz daha daralıyor. Şuan benim mesafe yine uzun ama ilk günlerdeki gibi değil. Yüzümüz, dudak üstümüz hep ödemli. Dezavantajımiz sıcakta ameliyat olmaktı. Sıcaklarda ödemler inmedigi gibi daha çok ödem topluyoruz. Bir de kalın derili misiniz?
Burnumun ince derili olduğunu söyledi doktorum.Yarın alçılarım alınıcak yeni burnumu ilk kez tamamen görcem hem çok merak ediyorum hemde korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?