Burun estetiği aşırı kalkıklık

Aynen ya benimde çok kalkık sizin indi mi benim 1.5 ay oldu

Geçmiş olsun bende ikini amelayatımı çok güvenilir yorumlar yazılan bir dktorda oldum çok güven verdi bana 10 ay olacak kemik eğikliğim tekrar geri geldi doktora resim attık muayene hanesine de gittim foto çekti baktı falan ben huzursuzluğumu söyledim bana olabilir tekrarlama ama sende kafana takma dedi.(((((((Kafayı yiyecem çok kötüyüm aynalara küstüm.Doktora ne gibi yaptırımlarımız olabilir sonuçta böylemi kalacak burnum akıl verirmisisiniz

Evet benimde ilk güne göre hafif fark var benim burun ucum düşüktü kalkık olsun dedim ama bu kadar olacağını bilseydim kaldırma derdim sizde mi kalkık istemiştiniz?
Evet hemde çoktu inan indi sizinde öyle olacaktır burun aydan aya değişime uğruyor
Bu arada kaç ay oldu sizin 3 Aydan sonra değişmez diyorlar?

Evet benimde ilk güne göre hafif fark var benim burun ucum düşüktü kalkık olsun dedim ama bu kadar olacağını bilseydim kaldırma derdim sizde mi kalkık istemiştiniz?
Bende hafıf kalkık ıstemıştım fotoğraf atabılır mısınız bende sıze atabılırım karşılıklı yorum yapabılırız

Bende hafıf kalkık ıstemıştım fotoğraf atabılır mısınız bende sıze atabılırım karşılıklı yorum yapabılırız
Merhaba fotoğrafınızı gördüm benim alçı çıktığı zaman daha kalkıktı şimdi hafif indi sizin gibi aynı kalkıklık biraz daha insin istiyorum

Merhaba kalkıklık indi mi benimde öyle?

Merhaba kalkıklık indi mi benimde öyle?

Merhaba benimde çok kalkık kaçıncı ayda indi sizin?

Merhaba benimde çok kalkık kaçıncı ayda indi sizin?

Merhaba benim 2.aydan itibaren inmeye başladı ve şuan 6.ayımdayım burnum bayağı bi indi.
Ve ben şimdi çok üzülüyorum indi diye çünkü kalkık hali daha güzelmiş onu anladım.
Şuan yandan oldukça düz, ucu hiç kalkık değil
Yani diyeceğim o ki kalkık halini sev çünkü daha tatlı ve daha güzel duruyor

Benim burun ucum düşüktü doktora kalkık olsun dedim ama bu kadar kalkık olduğunu düşünmedim o kadar çok üzülüyorum ki kalkık diye burun deliklerim görünüyor ve yüzüme kısa geldi inşallah benimde baya düşer, 6 aya kadar inemeye devam eder mi 3. ayda şekil neyse öyle kalıyomuş?

Burnumun kavisi biraz daha düzleşir mi ödemlerden mi bilmiyorum biraz fazla kavisli geliyor sizinde öyle miydi düzleşir mi biraz daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…