Burun estetiği aşırı kalkıklık


Yanlış gözlem yapmadıysam şuana kadar hafif hafif inmeye devam etti ama artık aynı kalacak gibi duruyo. 6.aya kadar değişimler devam ediyor bence. Çok köklü bir değişim değil ama yine de bi fark oluyor.
Kavis olayına gelirsek ben hafif kavisli istemiştim, bayağı bi hafif oldu benimki Kavis yok denecek kadar az.

Burnun kavisli duruyorsa zamanla düzleşme gibi bi durum olmaz, hatta şişlikler indiktiçe kavis daha belirginleşir. Ancak ucunun şişliği indikçe de burun sırtı ve ucu orantılı hale gelir böylece de kavis göze batmaz.
 
Umarım dediğiniz gibi olur yapay olduğu çok belli olucak yoksa ilginiz için teşekkür ederim inşallah benimde çok iner
ur
 
Amelıyat olalı 2 hafta olmuş olabilir ama burada ve genel olarak epey araştırma yaptım bır çok fotoğraf gördüm ve yazı okudum. Sizden ısrarla fotoğraf ıstememe ragmen gormezden gelmenız hoş bir davranış değil keyfınız bılır ıyı akşamlar
 

Bende hafif istemisdim ama suan baya bi kavisli 40. gün bugun sendede basta cok kavisli sonradan ucunun sisligi indikce duz durmaya basladi mi ?
 
Bende hafif istemisdim ama suan baya bi kavisli 40. gün bugun sendede basta cok kavisli sonradan ucunun sisligi indikce duz durmaya basladi mi ?

Hep düzdü ama şişlikler inince kavis olur dedim, 6.ayımdayım kavis filan yok maalesef. Burun ucum şişliğim de tam inmiş değil, kalın deriliyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…