• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi engin erkal

Ceylananna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
6
23
38
36
Arkadaslar bende burun ameliyatı oldum engin beye şiddetle tavsiye ederim çok iyi bi doktor ve çok başaralı ben bu kadar bekliyorumdum fotomuda koyuyorum bakabilirsiniz...

Antalyada ve bir ay oldu ameliyat olalı hiç morarma ve şişligim olmadı agrım hiç mi hiç olmadı kendi reklamını yapmıyor zaten doktor

Ben 6 bin tl verdim indirim yaptı arastırma yaptın mı doktorlar arasında bilmiyorum ben 1 yıl yaptım ve engin beyde karar kıldım iyikide onu secmişim hiç korkulack bir şey yokmus

Ben 6 bin tl verdim indirim yaptı arastırma yaptın mı doktorlar arasında bilmiyorum ben 1 yıl yaptım ve engin beyde karar kıldım iyikide onu secmişim hiç korkulack bir şey yokmus

Selam Ceylananna, menmun kaldigina cok sevindim. Bende aylardir ameliyat olmak icin bir doktor ariyorum
Ilk olarak Mustafa Turker dusunmusdum ama senin yazismalarini goruncek ve daha sonra Dr Engin Erkal bey in facebook daki paylasimlari goruncek kararsiz kaldim.
Ne zaman ameliyat oldun? ve hangi hastanede? 6bin tl halen gecerlimidir?
Selamlar, Ayse

Merhaba arkadaşlar

12 gün önce Engin Erkala burun ameliyatı oldum. Tek kelimeyle harika bir doktor! Özel olarak konu açıp uzunca bilgilendirme yapacağım biraz daha zaman geçsin, foroğraf da koyarım ama şimdiden en azından buraya yazmak istedim.... Hiç vakit kaybetmeyin randevunuzu alın! Açık teknik yapıyor fakat bütün yapıları bozmadan kaldırıp kıkırdağa dokunuyor, let down tekniğiyle gerekli yerde ultrasonik cihazı kullanıyor. Kapalı teknik kadar az dokuya zarar veriyor! 4. günden itibaren şişlik mişlik kalmadı. 7. gün bütün morluklar silindi! Açık teknikle olmanızı öneririm zaten burun ucuna daha iyi şekil verebiliyor doktorlar kapalıda burun ucu dümdüz çizgi şeklinde sincap gibi doğallıktan uzak birşey oluyo, hem açıkta doktor buruna daha hakim... Engin beyin kendi tekniğiyle açık rinoplasti artık hiç destrüktif değil! soruları olan olursa yanıt verebilirim...

Merhaba arkadaşlar

12 gün önce Engin Erkala burun ameliyatı oldum. Tek kelimeyle harika bir doktor! Özel olarak konu açıp uzunca bilgilendirme yapacağım biraz daha zaman geçsin, foroğraf da koyarım ama şimdiden en azından buraya yazmak istedim.... Hiç vakit kaybetmeyin randevunuzu alın! Açık teknik yapıyor fakat bütün yapıları bozmadan kaldırıp kıkırdağa dokunuyor, let down tekniğiyle gerekli yerde ultrasonik cihazı kullanıyor. Kapalı teknik kadar az dokuya zarar veriyor! 4. günden itibaren şişlik mişlik kalmadı. 7. gün bütün morluklar silindi! Açık teknikle olmanızı öneririm zaten burun ucuna daha iyi şekil verebiliyor doktorlar kapalıda burun ucu dümdüz çizgi şeklinde sincap gibi doğallıktan uzak birşey oluyo, hem açıkta doktor buruna daha hakim... Engin beyin kendi tekniğiyle açık rinoplasti artık hiç destrüktif değil! soruları olan olursa yanıt verebilirim...

Selam,
Kac TL?

18 ocak 2018 da ameliyat olmuşsunuz; 2017 yilinda fiyat anlaşmışsınız galiba???

Bana 2018 fiyati: 10.000Tl soylendi; pazarlik yapmiyor!! Revizyon:12.000Tl ve Kikirdak kulanirsa: 15.000Tl soyledi!!

18 ocak 2018 da ameliyat olmuşsunuz; 2017 yilinda fiyat anlaşmışsınız galiba???

Bana 2018 fiyati: 10.000Tl soylendi; pazarlik yapmiyor!! Revizyon:12.000Tl ve Kikirdak kulanirsa: 15.000Tl soyledi!!
Evet ben 2017de konuşmuştum, ameliyatı 2018de olabildim...

Kuruşu kuruşuna hakediyor aldığı parayı... Eli çok iyi, gözü de iyi... Zaten diğer doktorların yaptığı işle kıyasladığınızda farkı görüyorsunuz.

Back
X