ben de uyanma açısından bahsetmedimbenim lokalle olduğum ameliyat burun ameliyatı değildi canım. burunu ben genel anesteziyle oldum. lokal başka bir ameliyattı.
KARAMEL , sen mi sormuştun cildim ve burnumun üstü için kullandığım ürünleri
arkadaşlar merhaba 12 yaşımdan beri burnuma feci takmış ve bunu takıntı yapmış durumdayım 30 yaşımda herkesi başta eşimi ikna ederek ama hangi doktora gideceğim hiçbir fikrim yok ve ameliyat sonrası ya hüsrana uğrarsam diye çok korkuyorum.Arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Sevgili kızlar ben 15 yaşından beri burun ameliyatı hayaliyle yatıp kalkan bir kızdım. Burnum çok olmasa da eğriydi . Ve ben mutlu değildim.
Etrafımdaki fındık burunlu kızları gördükçe depresyona giriyordum. Yaşımın gelmesini bekledim , geldi geçti ama babamı ikna edemedim.
Ta ki düne kadar.
Burnun güzel , gerek yok çok acı çekersin , şekli yamuk olur , tamponlar çıkarken çok acıtır , ağrıdan uyuyamazsın , yüzün morarır diyenlere inat.
Şu an 2.günümdeyim . Ameliyata güle oynaya girdim doktorum mükemmel bir doktor . 2 saat sürdü. Ben çıktıktan 20 dakika sonra ayıldım kendime geldim. Hemen ayaklandım. Ne burnum ağrıyor şu an ne başım ağrıyor , ne bir morluk var mükemmel bir ameliyat geçirdim.
Doktoruma yatıp kalkıp şükrediyorum.
Hiçte korktuğumuz gibi değilmiş. Dün ameliyat oldum bu sabahta tamponlarım çıktı . Çıkarken birazcık acıdı ama abartılacak gibi değil kan alınması gibi bir acı.
Şu an burnum alçıda sargılı gayet iyiyim. Birazcık görebiliyorum şeklini çok memnunum. 6 gün sonra alçım çıkacak. Yüzümde hiç morarma yok.
Allahıma şükür
Ben 5 sene bekledim muradıma erdim , sorularınız varsa cevaplayabilirim. Doktorum Ankara'da M.Ruşen Kapucu. Mükemmel bir doktor işini çok iyi biliyor . Anneminde göğüs ameliyatını yapmıştı o da çok memnun.
Darısı herkesin başına inşallah. Alçıdan çıktıktan sonra 1 ay içinde resim yükleyeceğim eski-yeni hallerini.
Düşünenler varsa önerebileceğim bir doktor
çok geçmiş olsun umarım alçın alındıktan sonrada herşey istediğin gibi olur. bende 1 senedir bekliyorum nihayet yarın ameliyat için randevu almaya gidicem ama iş ciddiye binince çok korkmaya başladım eski burnumu ararsam diye :44:
senin adına gerçekten çok sevindim bi gün bende böyle mutlu bir şekilde yazabilecek miyim bana rüya gibi geliyor.morarıklar birhafta içinde geçti mi yani.bir de ne kadar a mal oldu sana?
korkacak hiçbişi yok herkes olsun korkmadan derim ben tabi ihtiyaç varsa
KARAMEL , sen mi sormuştun cildim ve burnumun üstü için kullandığım ürünleri
ben sormuştum canım :) kükürtlü sabunla yıkadım sivilcelerden eser kalmadı
ben sormuştum canım :) kükürtlü sabunla yıkadım sivilcelerden eser kalmadı
Bende bioderma'nın jelini kullanıyodum,2 tane de krem.Birisi clindoxyl birisi de acnelyse. Arada sırada da aseton sürüyorum birazcıkHemen geçiyor
En sancılı zamanın ilk 3 gün olduğunu söylüyorlar yeni ameliyat olmuş arkadaşlar operasyon sonrasını anlatabilirmisiniz? Bizi neler bekliyor önerileriniz neler?
Ahh ahhh bende de azcık cesaret olsa hemen yaptırıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?