Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

bence en önce araştırmalısın. Hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama birçok yerdeki doktor hakkında yorumlar var bu sitede. Sonrada sırayla randevu alıp, görüş derim ben. Hepsi işlerinde iyiler ama unutulmaması gereken şey, bayan hastalarla çalışmaya alışmışlar ikna kabiliyetleri kuvvetli. O yüzden içine sinse bile en az 2 farklı görüş almak çok önemli.
Burnun tasarlanmasının yanında, hastane koşullarını göz önünde bulundurmalısın ve doktorun revize ameliyatları var mı? varsa çok mu? eğer çoksa bu risk olur, ne de olsa kimse 2. kere ameliyat istemez. birde maddiyat var tabi. Bunların hepsini bir arada topladığın doktor içine sincektir zaten.
ayrıca korkcak birşey yok ama ilk kalıp çıktığında herkeste psikolojik tepkiler oluyor. Sonuçta yüzün merkezi ve belirgin bir değişiklik var. Şişlik oluyor, onun için tam şeklinide göremeyip bunalıyorsun. Ama unutulmamalı ki burun 15-20 günde toparlansada asıl 6ayda oturuyor.

senin adına gerçekten çok sevindim bi gün bende böyle mutlu bir şekilde yazabilecek miyim bana rüya gibi geliyor.morarıklar birhafta içinde geçti mi yani.bir de ne kadar a mal oldu sana?

korkacak hiçbişi yok herkes olsun korkmadan derim ben tabi ihtiyaç varsa

senin adına gerçekten çok sevindim bi gün bende böyle mutlu bir şekilde yazabilecek miyim bana rüya gibi geliyor.morarıklar birhafta içinde geçti mi yani.bir de ne kadar a mal oldu sana?

Evet 1 hafta içinde geçti canım hiç kalmadı Bana 4.500e mal oldu. Yanlış biliyor da olabilirim babam konuştu anlaştı çünkü

merhaba .ocak ayının 23ünde burun ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 yıldır aklımdaydı ancak bir türlü cesaret edemiyordum.Ben Dr Hadi NURAL beye yaptırdım.Şu anda bandajsız halini de görünce en doğru kararı verdiğime inanıyorum.Ellerine,emeğine,yeteneğine sağlık doktorumun.Ben çok araştırdım bu konuda,bu forumu cok okudum.etrafımdaki insanlardan en eli hafif ve yetenekli doktorun Hadi bey olduğunu duydum,kendisiyle de görüşünce o güveni aldım.İyiki de en doğru şeyi yapmışım.Acıyı,ağrıyı hiç yaşamadım.morluk ve şişliklerim ameliyattan 2 gün sonra buz,krem vs sayesinde hemen geçmeye başladı.Tampon alınırken de 1 saniye sürüyor resmen.30 küsur yıldır birlikte yaşadığım eğri, kemerli ve ucu düşük burnumdan kurtuldum..bu ameliyatta bence eli hafiflik olarak nitelendirebileceğim az morartma olayı Hadi beyde mevcut.1 haftada morluklarım tamamen bitti.şimdi damla ve deniz suyu tedavime devam ediyorum(burnumun içi iyileşsin diye),hala hassas oldugunu hissediyorum ucunun.onun dışında hiç bir sorunum yok.dun 10.gün kontrolüm vardı (alçısı alındıktan sonraki),gayet iyi oldugunu daha şişliklerimin inecegini söyledi.yanlarında şişlik var,ama bunu birtek bilenler görebiliyor:)...ben 3.500e yaptırdım.ama işlemine göre bu artar veya azalır bence.çunku değişik kişilerden değişik fiyatlar duydum.

En sancılı zamanın ilk 3 gün olduğunu söylüyorlar yeni ameliyat olmuş arkadaşlar operasyon sonrasını anlatabilirmisiniz? Bizi neler bekliyor önerileriniz neler?

Fethi orak diye bir doktor duymadım ben,Ankara da olacaksan Prof.Dr.Serdar ÖZTÜRK ' ü tavsiye ediyorlar işinin ehli olumsuz hiçbirşey okumadım hakkında.Umarım sana yardımcı olur

ankarada devlet hastanesınde basar kaya ve esabıl ekerı tavsye edıyorumm

En sancılı zamanın ilk 3 gün olduğunu söylüyorlar yeni ameliyat olmuş arkadaşlar operasyon sonrasını anlatabilirmisiniz? Bizi neler bekliyor önerileriniz neler?

korkulcak hıçbırsey yok ben devlet hastanesınde oldum bır gun kaldım hastanede..amelıyattan cıktıgımda cok az agrım oldu iğne ıle hemen gecti..eve geldıgım gunler hafıf bas agrsı gbı dusunun o da nrmal agrı kesıcı ıle gecyordu..tek kotu yanım asıra sısmstımm.ama bu herkeste olan bı drum degıl sadece ben cok sısmstım bunyeden kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…