Burun Estetiği Hasta Yorumları

Ecehan tuncay bazlar faceden arkadaşlık gönder canım

arkadaşlı isteği göndermeyi kapatmışsın ben de açık açık yazmadığım için üzgünüm sanal ortamda herkes okuyor diye çekiniyorum:18:

benmi kapatmışım haydaaa sadece bulunmuyorum ama göksel beyin arkadaşlık listesinde varım canım ordan gönderebilirsin..
:)

benmi kapatmışım haydaaa sadece bulunmuyorum ama göksel beyin arkadaşlık listesinde varım canım ordan gönderebilirsin..
:)

aallalalahh o listeden buldum seni ama profilinde sadece msj gönder var arkadaş olarak ekle yok
ben mi göremiyorum
yok yok bi daha baktım hatta başka birine de baktım onda var ama

Arkadaslar yeni üye oldum yardımcı olabilirseniz sevinirim ameliyat olacagım ama karar veremiyorum ortalama fiyat bilgisi olan varmı yakın zamanda ameliyat olan yada

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

Hcsezin bende oradaydımmm ama ben doktorumla fotoğraf çektirmeyi hiç düşünemedim yaaaa harika bir organizasyondu nereye baksan güzel burunlar , gülen gözler :) ameliyat olmadan önce doktor bey sizlerde bu ailenin bir üyesi oldunuz artık dediğinde gerçekten haklıymış , o gece anladım hiç tanımadığım hastalarla saatlerce sohbet ettik sanki eski dostlarımla buluşmuşum gibi ... Teşekkür ederim doktorum...

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

Sirink umarım istediğin gibi olur burnun, görüşüyormusun doktorlarla yoksa sadece burdan mı araştırıyorsun ? Bence fotoğraf görmek istiyorsan Op Dr A Göksel Facebook sayfasından bak orda çoğumuzun fotosu var

arkadaslar yogun bir doktor arayisindayim. burnumun kikirdak ile büyütülmesi gerekiyor. DR göksel beyde bu tarz ameliyat yapmis olanlar varmi lütfen bilgilerinizi paylasin. simdiye kadar öyle bisey yaptigini okumadim duymadim. deneyimlimi acaba bu konuda?

Kızlar merhaba bana yardım edebilirmisiniz haydarpaşa numune hastesinden OZAN ASLAN dan randevu aldım. burun estetiği ameliyatı olan veya hakkında bilgisi olan varmı?

Kızlar merhaba bana yardım edebilirmisiniz haydarpaşa numune hastesinden OZAN ASLAN dan randevu aldım. burun estetiği ameliyatı olan veya hakkında bilgisi olan varmı?

Canım ben revizyon ameliyatı olmadım ama Göksel hocanın birçok revizyon ameliyatı yaptığı hastası yazdı burada. Kontrollere gittiğimde ben de yoktan burunları var ettiğini gördüm. En son Zahide Yetişin programında bir bayanın burnunu yapmıştı onu izlemeni tavsiye ederim. Kendi facebook sayfaında ya da sitesinde paylaşmıltı diye hatırlıyorum oralardan bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…