- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.361
Arkadaş olmadığımız için "gelen" in yanında "diğer" diye yazan bi yere düşüyr msj. Bunu görmek için de sanırım mobil değil de normal bilgisayardan girmek gerekiyor. Uygulamalar göstermiyor. Ya da başka bi durum var bilemedim ama buradan msj yazabilmeme 7 msj kalmış denedim de :) yani olmazsa yakında buradan atarım msjı. Tarihin
değişme durumu da bugün itibariyle kalktı sanırım :)
Ecehan tuncay bazlar faceden arkadaşlık gönder canım
arkadaşlı isteği göndermeyi kapatmışsınben de açık açık yazmadığım için üzgünüm sanal ortamda herkes okuyor diye çekiniyorum:18:
benmi kapatmışım haydaaa sadece bulunmuyorum ama göksel beyin arkadaşlık listesinde varım canım ordan gönderebilirsin..
:)
resimlerinizi de göremiyorum
Ben de Dr. Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum ve çok çok memnun kaldım
Ben de Dr. Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum ve çok çok memnun kaldım
Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)
Merhaba arkadaşlar herkese mutlu seneler :))
Cumartesi Göksel hocamın yılbaşı partisine davetliydik
Bir kez daha Göksel hocama ameliyat olmanın gururu içerisindeyim
Hastalarıyla yapmış olduğu bu tarz organizasyonlar mükemmel
Güzel daveti için, bizlere göstermiş olduğu nezaketi için ne kadar teşekkür etsem az kalır
Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara burdan sesleniyorum gerçekten Göksel hocam işinin ehli, bunun yanı sıra hastalarıyla olan diyaloğu da.
Burda o kadar çok hastası var ki memnun olan bence bizlere kulak verin :))
sedemse ne yaptı acaba?
Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)
arkadaslar yogun bir doktor arayisindayim. burnumun kikirdak ile büyütülmesi gerekiyor. DR göksel beyde bu tarz ameliyat yapmis olanlar varmi lütfen bilgilerinizi paylasin. simdiye kadar öyle bisey yaptigini okumadim duymadim. deneyimlimi acaba bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?